Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

AMİİİNNNNN...Allah dualarımızı kabul etsinn...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...rüya gördüm ben test yapıodum (2 tane hemde) çıkıyodu..sabah kalktım yaptım test bozuk çıktı çok sinirlendim ayyy..nese akşama işyerinden saatinde çıkabilirsem alacam yine

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçeni hayırlı kılarak nasip etsin.AMİN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yetercim

amin seraycım.rüyan hayra çıkar inşallah yarın bi test daha yap bakalım inşallah müjdeyi verirsin

Günaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)

Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?

adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçeni hayırlı kılarak nasip etsin.AMİN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yetercim

cuma hürmetine inşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)

Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?

adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)

yok canım gecikmedi ama ne zaman olacağımı kestiremiyorum...ilki 17 ekimdi sonra 13 kasımda oldum 4 gün erkene kayamı acaba diye 9 unda yapim dedim testte kırmızıya dair bi ilerleme olmadı..şansıma küsim..bembeyaz kaldı test..başlangıcında accık bi kırmızılık oldu o kadar...hayırlısı artık...bana bi işaretmi acaba yapmamam için...rüyamın tersi çıkcak heral

günaydınnn ablacımmm sanada hayırlı cumalar AMİNNNN.İNSALLAHH
Günaydın tatlım demek bozuk cıktı hicmi cizgi yoktukii

abla onun adetine daha var gecen ay 4gün önceden geldgi icin bu ay erkenden yapıyo hayırlısı insallah bebisi olunladırr

ablacım sanda günaydın dedim dolunay abla alınma sakın senin yazının icinde cıktıı

yani tatlım adet gecikmesinden sonraki testler daha iyi olur ama madem belli bi tarihin yok
yap ozaman...bizede sonucu bildir ama inşallah cuma günü uğurlu gelir senin için

ayy kırmızı olamadımmı ben canım ya bundan sonra sık girmeye calışcam...bu arada selam kızlar
kırmızıya ramak kaldı bence canım biraz daha fazla görmek isteriz seniiii

başak erenay benim topikteki geçmişi şimdi okudum eve neti bağlattığımız için şimdi fırsatım oldu geçmişi okumaya bizim topikte sizin için bişeyler yazdım bi bakarsınız.
baktım cnm cım
yumurtlayamayanlar arasına bugün bende katıldım daha önce sınırdaydı yumurtlamam ama şimdi ise hiç yok ((
hoş geldin canım safalar getirdin

yani tatlım adet gecikmesinden sonraki testler daha iyi olur ama madem belli bi tarihin yok
yap ozaman...bizede sonucu bildir ama inşallah cuma günü uğurlu gelir senin için

öylede dolunaycımm işte duramıom yine iyi durdum çantamda gezdi kaç gün test inşallah canım hepimiz için uğuruyla gelsin hergün ...

günaydınn papatyammm:13:nasılsın bakimmm:)

yaaa dün akşam tam işten çıkarken işyerinin bahçesinde minnak bi kedi yavrusu bulduk

çoooooookk çiykinnn ablalayıııııı:) yemekhaneden et,süt,ekmek falan verdik çopçop yedi:)

soğuktan donmasın diye ufak biyerimiz var oraya koydum,sabahta ilk iş uğradım yanına:)

keyfi iyi,bakalım yarın onu bildiğim bir bahçe var oraya bırakıcam,çünkü bizim işyerinde kangallar,rotlar birsürü köpek var
yazık boğarlar onu..kıyamamm

ablacım sanda günaydın dedim dolunay abla alınma sakın senin yazının icinde cıktıı

Altta dolunayım ve pınarımı görüyoruuummmmmm
Kızlar sizi çok özlüyorum ben yaaaaaa Sankim işe sizin için geliyorum..
Nasılsınız bakalım keyifler nasıl.
Dolunaycım hani düğün davetiyemi göstercektim ya getirdim bugün

aaaaaa nasıl görcezz?

resmini çekip gönderebilimisin yada scanner falan?

kalplerimiz karşılıklı aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmmm

aminnn canımm su mübarek günde sabaha sabah icime ferahlık soktun allah razı olsun senden dileklerin kabul olsun insallah

hanım hanımmmm nerdesiinnnn tükkanı kaç gündür biz açıyoz
kuzum sen işe gaçta geliyosan artık, kargalar mamasını yemeden tükanı açıyon:44:
aaaaaa nasıl görcezz?

resmini çekip gönderebilimisin yada scanner falan?

kalplerimiz karşılıklı aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmmm
hafıza kartımı takcam pcye bekle atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…