Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
AMİİİNNNNN...Allah dualarımızı kabul etsinn...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...rüya gördüm ben test yapıodum (2 tane hemde) çıkıyodu..sabah kalktım yaptım test bozuk çıktıçok sinirlendim ayyy..nese akşama işyerinden saatinde çıkabilirsem alacam yine
amin seraycım.rüyan hayra çıkar inşallah yarın bi test daha yap bakalım inşallah müjdeyi verirsin
AMİİİNNNNN...Allah dualarımızı kabul etsinn...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...rüya gördüm ben test yapıodum (2 tane hemde) çıkıyodu..sabah kalktım yaptım test bozuk çıktıçok sinirlendim ayyy..nese akşama işyerinden saatinde çıkabilirsem alacam yine
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçeni hayırlı kılarak nasip etsin.AMİN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yetercim
Günaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)
Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?
adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)
günaydınnn ablacımmm sanada hayırlı cumalar AMİNNNN.İNSALLAHHgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde kalbinizden geçeni hayırlı kılarak nasip etsin.AMİN
Günaydın tatlım demek bozuk cıktı hicmi cizgi yoktukiiAMİİİNNNNN...Allah dualarımızı kabul etsinn...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...rüya gördüm ben test yapıodum (2 tane hemde) çıkıyodu..sabah kalktım yaptım test bozuk çıktıçok sinirlendim ayyy..nese akşama işyerinden saatinde çıkabilirsem alacam yine
Günaydınnn:)hepimize hayırlı cumalar olsun:)
günaydınnn ablaların en güzeliii hayırlı cumalar sanada
Seraycımmm test nasıl bozuk çıktı tatlım? hiçmi çizgi çıkmadı?
adetin geciktimiki senin?ayyy hadiiii inşallahhh:)
günaydınnn ablacımmm sanada hayırlı cumalar AMİNNNN.İNSALLAHH
Günaydın tatlım demek bozuk cıktı hicmi cizgi yoktukii
abla onun adetine daha var gecen ay 4gün önceden geldgi icin bu ay erkenden yapıyo hayırlısı insallah bebisi olunladırr[/QU
günaydınnnn canımmm...yoktu canım yaaa..bembeyazdı azıcık başlangıcında kırmızılık oluştu devamı gelmedi..
yok canım gecikmedi ama ne zaman olacağımı kestiremiyorum...ilki 17 ekimdi sonra 13 kasımda oldum 4 gün erkene kayamı acaba diye 9 unda yapim dedim testte kırmızıya dair bi ilerleme olmadı..şansıma küsim..bembeyaz kaldı test..başlangıcında accık bi kırmızılık oldu o kadar...hayırlısı artık...bana bi işaretmi acaba yapmamam için...rüyamın tersi çıkcak heral
kırmızıya ramak kaldı bence canım biraz daha fazla görmek isteriz seniiiiayy kırmızı olamadımmı ben canım ya bundan sonra sık girmeye calışcam...bu arada selam kızlar
baktım cnm cımbaşak erenay benim topikteki geçmişi şimdi okudum eve neti bağlattığımız için şimdi fırsatım oldu geçmişi okumaya bizim topikte sizin için bişeyler yazdım bi bakarsınız.
hoş geldin canım safalar getirdinyumurtlayamayanlar arasına bugün bende katıldım daha önce sınırdaydı yumurtlamam ama şimdi ise hiç yok((
yani tatlım adet gecikmesinden sonraki testler daha iyi olur ama madem belli bi tarihin yok
yap ozaman...bizede sonucu bildir amainşallah cuma günü uğurlu gelir senin için
ablacım sanda günaydın dedim dolunay abla alınma sakın senin yazının icinde cıktıı
ablacım sanda günaydın dedim dolunay abla alınma sakın senin yazının icinde cıktıı
Altta dolunayım ve pınarımı görüyoruuummmmmm
Kızlar sizi çok özlüyorum ben yaaaaaaSankim işe sizin için geliyorum..
Nasılsınız bakalım keyifler nasıl.
Dolunaycım hani düğün davetiyemi göstercektim ya getirdim bugün
Allahım!
kuzum sen işe gaçta geliyosan artık, kargalar mamasını yemeden tükanı açıyon:44:hanım hanımmmm nerdesiinnnn tükkanı kaç gündür biz açıyoz
hafıza kartımı takcam pcye bekle atıyorumaaaaaa nasıl görcezz?
resmini çekip gönderebilimisin yada scanner falan?
kalplerimiz karşılıklı aşkımmmmmmmm benimmmmmmmmmm