daha önce yani 2009 yılında birkez yaptırmıştım 8.5 çıktı sonucum bugün ise yine yaptırdım adetimin 21.günüydü 0.2 çıktı bu ay hiç yumurtlama yok öncekindede zaten sınırdaymış 10 üzeri olması gerekiyo dedi doktorum( hap vericek sanırım adet olunca gel dedi
gel annem ben unuttururum sana satını batını
hiç hatırlama bencedeeeeee
hadi artık hamile haberleri gelsin artık topikimize
canım allah kolaylıık versiinn
aman doktor kont ihmal etmeee
senin ki şakaya gelmezzz
selam kızlar şimdi buradanda kalkamayacam 5 dk bakıp çıkacaktım güya ...eranay sende alkışlarsın yada geç karşıma beraber oynayalım
inşallah ilaç işe yarar birde kürler var menopozu geciktirmek için onlarıda bir araştırsana belki faydası olur...ne testiydi yaptırdığın
unutalım yokam delırıcem
10 kaldı kırmızı kartı yemek ıstemıyrum
yok ya ben bıraz aglayım en ıyısı geldıler gene bana
hıc bı belırtım yokkk benımde mıdem bulasın karnım sıssın
hmm temiz hatunnnnngunduz hıc pc acmadım zaten masallah 1 de kalktım
sekerım anca ıs yaptım kocış geldı yemek yedık yatrdım onuu aldım leptopu kucagımaa hemen yanınıza geldım
unutalım yokam delırıcem
hmm temiz hatunnnnngunduz hıc pc acmadım zaten masallah 1 de kalktım
sekerım anca ıs yaptım kocış geldı yemek yedık yatrdım onuu aldım leptopu kucagımaa hemen yanınıza geldım
unutalım yokam delırıcem
progestoron testi yaptırdım yaşım 28 dr.başladım ufakta bi yara varmış rahim ağzında yakalım dedi bende zararı yok dedim bana smear testide iyi çıktı napsam bilmiyorum ya yarayı yaktırıp 3 ay sonra başlıcam bebek için tedaviye yada hemen sizce??? fikri olan varmı??arkadaşlar
gel annem ben unuttururum sana satını batını
hiç hatırlama bencedeeeeee
hadi artık hamile haberleri gelsin artık topikimize
canım allah kolaylıık versiinn
aman doktor kont ihmal etmeee
senin ki şakaya gelmezzz
progestoron testi yaptırdım yaşım 28 dr.başladım ufakta bi yara varmış rahim ağzında yakalım dedi bende zararı yok dedim bana smear testide iyi çıktı napsam bilmiyorum ya yarayı yaktırıp 3 ay sonra başlıcam bebek için tedaviye yada hemen sizce??? fikri olan varmı??arkadaşlar
ben azıcık temizlik yapayım eşim gelmeden bitireyim işimi arkamdan konuşmayın bak
selaaaammmm ben geldim nasılsınız kızlar?
hatunlar sogan kurunu uygulayan varmı bıdeyavas yavas kurlere baslayım dıyorum
ben uyguladım bi işime yaramadııı adet düz için kullanmıştımmmmhatunlar sogan kurunu uygulayan varmı bıdeyavas yavas kurlere baslayım dıyorum
ben azıcık temizlik yapayım eşim gelmeden bitireyim işimi arkamdan konuşmayın bak
hos geldın kuzum ıyız kaynatıyoruz