Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah ilaç işe yarar birde kürler var menopozu geciktirmek için onlarıda bir araştırsana belki faydası olur...ne testiydi yaptırdığın

unutalım yokam delırıcem
10 kaldı kırmızı kartı yemek ıstemıyrum
yok ya ben bıraz aglayım en ıyısı geldıler gene bana
hıc bı belırtım yokkk benımde mıdem bulasın karnım sıssın

inşallah ilaç işe yarar birde kürler var menopozu geciktirmek için onlarıda bir araştırsana belki faydası olur...ne testiydi yaptırdığın

progestoron testi yaptırdım yaşım 28 dr.başladım ufakta bi yara varmış rahim ağzında yakalım dedi bende zararı yok dedim bana smear testide iyi çıktı napsam bilmiyorum ya yarayı yaktırıp 3 ay sonra başlıcam bebek için tedaviye yada hemen sizce??? fikri olan varmı??arkadaşlar

ama dediklerin hamilelikten olsun inşallah RABBİM biz neyi nasıl istiyorsak öyle veriyor eksiksiz onun için isterken eksizsiz isteyelim

gunduz hıc pc acmadım zaten masallah 1 de kalktım
sekerım anca ıs yaptım kocış geldı yemek yedık yatrdım onuu aldım leptopu kucagımaa hemen yanınıza geldım
hmm temiz hatunnnnn
bende gece iş yapıyomm
kocam uyuyo gündüzzz

delirmeee
daha çok var unuttt gelirse de gelirrr
allah göderecekse bebeğini zaten gönderirrr

aağlama yada ağla boşver dün bende ağladım ağladım geçtiii
rahatladımmm

gunduz hıc pc acmadım zaten masallah 1 de kalktım
sekerım anca ıs yaptım kocış geldı yemek yedık yatrdım onuu aldım leptopu kucagımaa hemen yanınıza geldım
hmm temiz hatunnnnn
bende gece iş yapıyomm
kocam uyuyo gündüzzz

delirmeee
daha çok var unuttt gelirse de gelirrr
allah göderecekse bebeğini zaten gönderirrr

aağlama yada ağla boşver dün bende ağladım ağladım geçtiii
rahatladımmm

bence hemen başlaman lazım hiç vakit harcamadan... tabi yaranın zararı yoksa tedaviye hamileliğe dr bişey demedimi önce yaktırman gerekiyor yada zararı yok diye...gerçi çok büyük birşey değil daha yeni tanıdığım birisi yaktırdı

saol cnm allah razı olsun umudumuzu tüketmesin rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyenlere inş...

bencede yaktır hamile kalırsın da sorun sorun çıkarsaa
boşuna uğraşma geçolsun sorunlu olmasın

bu ay halvetıde az yaptımm bıde bole deneyım dedım bakalım mercımek benıı ne kadar bekletecek:44::44:

ben azıcık temizlik yapayım eşim gelmeden bitireyim işimi arkamdan konuşmayın bak

hatunlar sogan kurunu uygulayan varmı bıde yavas yavas kurlere baslayım dıyorum

ben kullanmadım zaten içemem hem bana zor geliyor düzenli hergün o kürü yapacan hapını verecekler bana dk geçirmem içerim... ama 4 gündür hayıt içiyorum günde 2 defa ama ben anca 1 defa içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…