Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben kullanmadım zaten içemem hem bana zor geliyor düzenli hergün o kürü yapacan hapını verecekler bana dk geçirmem içerim... ama 4 gündür hayıt içiyorum günde 2 defa ama ben anca 1 defa içiyorum

hayat hapı nerde satılıyo:44:
15 gun mu ıcılıyo bıde ne zman baskayım

selaaaammmm ben geldim nasılsınız kızlar?
selam h.g
hemen dedıkodunu yapacaz arkadan gelıp kontrol edecz temız yapmısmsın

tek tüy bilem bulamazsın şimdi bir girecem aşağıdan ormana elektrikliyle yukarıdan çıkacam....zaten bi sen kaldın görmedik sende gör alıştık zaten drlara göstermeye 1 eksik 1 fazla sendenmi kıskanıcam

ben uyguladım bi işime yaramadııı adet düz için kullanmıştımmmm
koktuğumla kaldımmmm

banada gel yardıma nolurrrrr
gel hazır başlamışken senide aradan çıkarayım
hayat hapı nerde satılıyo:44:
15 gun mu ıcılıyo bıde ne zman baskayım

ben hayıtın tohumunu kullanıyorum aslında hapını alsaydım iyiydi ben sıkılıyorum öyle hergün demle ama almışkende yapayım dedim bitince hapını alacam eczanede vardır heralde... en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş fayda sağlaması için demekki hiç ara verilmiyor

baaakkk seeeeeennnn bide sana diodu topiğe karsı ilgisizsin die:))) kocişini gördü biizi unuttu

saka bi yana benimkide kendi evde oldugunda istemio girmemi suanda dizisi var die ses cıkrmıo

ohh benım ole bı derdım yok kocıs erken kalkıyo oyuzden erken yatıyo bende hemen buraya dalıyorum

baaakkk seeeeeennnn bide sana diodu topiğe karsı ilgisizsin die:))) kocişini gördü biizi unuttu

saka bi yana benimkide kendi evde oldugunda istemio girmemi suanda dizisi var die ses cıkrmıo
aynen ben kendim girmem zatennnn o evdeykennnn

gel hazır başlamışken senide aradan çıkarayım
şimdi müsait değilim öölesineee
ben evi temizlicen sandımmdıı

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 200 deyizzzz
haydeeeeeeeeeeeeeeeee partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…