Teşekkür ederim ablacımOğluşunun doğum günü kıtlu olsun,daha nice mutlu yaşlara olsun inşallah..
Pasta müthiş olmuş nevoşcum harika ellerine sağlık
Bugün oğlumun doğum günü
Onun için yaptığım pastaGizli gizli yaptım pastayı Yinede fena olmadı
Eki Görüntüle 1875094
Eki Görüntüle 1875095 Eki Görüntüle 1875096
Oğlunun doğum günü ve senin doğurduğun gün kutlu olsun Nevoşum.Bugün oğlumun doğum günü
Eki Görüntüle 1875094
Kendi isteği ile çekilmiş.Kazen önceki sayfada açıklamış.Bir rulo pasta vardı yarışmada, meyveli falan...Onu oylamada göremedim ben
Çok teşekkür ederim canımsınBeraber geçireceğiniz nice mutlu seneleriniz olsun ins canım arkadaşımSağlıklı ,huzurlu upuzun güzel yıllar diliyorum.Oglusunun da o şirin yanaklarından öpüyorum
Teşekkür ederim Canım benimOğlunun doğum günü ve senin doğurduğun gün kutlu olsun Nevoşum.Beraberce geçireceğiniz nice doğum günlerine inşallah.
İçimden bir his bisküvi pastası olduğunu söylüyor
Nevoş tadı nasıldı?Cesaret edip yapamadım.Yoğun bisküvi tadı mı geliyor,krem şanti dengeliyor mu bisküvi tadını.
Çok güzel bir pastaydı,yazık olduKendi isteği ile çekilmiş.Kazen önceki sayfada açıklamış.
kapıyı çaldıklarında evde yoookuuuummm diye bağırHoşbuldum canımmm
Geldim ama komşular bırakmıyor beniKışlık makarna ,erişte yapıyorlar yardım için çağırıyorlar ,dün yarım saat yardım edeyim dedim 3 saat bırakmadılar .Bugün de az yardım ediyorum birine,yarın ,öbürgün de yapıyorlar,nasıl kaçacağım ellerinden bilemiyorum,aklına birşey gelen söylesin
canım nevrestem hayırlı ömür diliyorum oğlunaBugün oğlumun doğum günü
Eki Görüntüle 1875094
Kuzuna nice sağlıklı yaşlar diliyorum nevrestemBugün oğlumun doğum günü
Eki Görüntüle 1875094
Amaaan geçti gitti zaten kakao abladan imkan olmazdı ki
AnaaaaaamBugün oğlumun doğum günü
Eki Görüntüle 1875094
Kakao hanimcim neler hissediyorsunuz açık ara ondesiniz bu gidisat degisir hep böyle mi gider yoksa duygu ve dusunceleriniz alalim