Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Nevoş tadı nasıldı?Cesaret edip yapamadım.Yoğun bisküvi tadı mı geliyor,krem şanti dengeliyor mu bisküvi tadını.:KK64:Görüntü de çok iştah çekici olmuş.:kk77:
Deynep'cim bisküvi sade değil aralarına muzlu puding sürdüm:KK66:
Üzeri kremşanti ve çikolata sos:KK66:
Öyle olunca kreması gayet iyi oldu:kk77:
Sadece evde olan malzemelerle yaptım,içine meyve ve bol çikolata koysaydım daha bir güzel olurdu:kk77:
Neyse bir daha yaptığımda:dondurma:

Anaaaaaam :oha:
Sen gerçek olamazsın nevos abla o_O
Yok yok olmaz
Bizim burdaki pastanelerde bile bu kadar güzel pasta bulamiyom :KK11:
Nasıl yaptın ya maşallah
Nasıl bi kadin arkadaş bu :KK53::KK74:
Keşke senin bi kızın da ben olaydim da banada öyle pastalar yapaydin :halay:
Sağol Hazal'cım:KK60:
Can sıkıntısına iyi geliyor uğraşmak tavsiye ederim :halay:

Kakao hanimcim neler hissediyorsunuz açık ara ondesiniz bu gidisat degisir hep böyle mi gider yoksa duygu ve dusunceleriniz alalim:KK75::dondurma::lülülü:
Benim hiç sahip olamayacgim duygular :-)
Canım yarışmalara çok katıldım ben yemek tarifleri ve topigimde yaptıklarımı tarifleri ve resimli olarak ta ilgilendim mutfağı cookkkk seviyorum ve en çok da kakaolu görsel açısı güzel olan pastalarla uğraşmayı seviyorum...her zaman söylüyorum 1. Olmak değil önemli olan ...Tarif ,sunum ve dostluk şahane

Canım yarışmalara çok katıldım ben yemek tarifleri ve topigimde yaptıklarımı tarifleri ve resimli olarak ta ilgilendim mutfağı cookkkk seviyorum ve en çok da kakaolu görsel açısı güzel olan pastalarla uğraşmayı seviyorum...her zaman söylüyorum 1. Olmak değil önemli olan ...Tarif ,sunum ve dostluk şahane
Kirmayip güzel duygularınızı açtığınız için teşekkürler efenim :KK52:
Aynen canim bende senin gibi düşünüyorum yani mesela 2 tane madalyam olursa tam olarak düşünmüş olurum :-)
Ama mutfağı bende seviyorum bi tek sizin kadar becerikli değilim :-):KK53::silah:

X