Paşa nin doğum günü kutlu olsun kaç yaşında nevos ablaaammBugün oğlumun doğum günü
Onun için yaptığım pastaGizli gizli yaptım pastayı Yinede fena olmadı
Eki Görüntüle 1875094
Eki Görüntüle 1875095 Eki Görüntüle 1875096
Deynep'cim bisküvi sade değil aralarına muzlu puding sürdümNevoş tadı nasıldı?Cesaret edip yapamadım.Yoğun bisküvi tadı mı geliyor,krem şanti dengeliyor mu bisküvi tadını.Görüntü de çok iştah çekici olmuş.
Vuslat'ın misafirleri var
Çok teşekkür ederim canımkapıyı çaldıklarında evde yoookuuuummm diye bağır
canım nevrestem hayırlı ömür diliyorum oğlunabirlikte nice güzel günler görün inşallah
Benimde sizin gibi hamarat arkadaşlarım olsa bende hep misafir olurdum kovana kadar gitmezdimVuslat'ın misafirleri var
Keyfi pek yerinde
Teşekkür ederizKuzuna nice sağlıklı yaşlar diliyorum nevrestem
Sağol Hazal'cımAnaaaaaam
Sen gerçek olamazsın nevos abla
Yok yok olmaz
Bizim burdaki pastanelerde bile bu kadar güzel pasta bulamiyom
Nasıl yaptın ya maşallah
Nasıl bi kadin arkadaş bu
Keşke senin bi kızın da ben olaydim da banada öyle pastalar yapaydin
Sağol Hazal'ımPaşa nin doğum günü kutlu olsun kaç yaşında nevos ablaaamm
3 5 yaşındaysa kollarindan isir yerime en çok sevdiğim şey çocuk dislemek
Vuslat şimdi misafirlerine neler neler yapmıştırBenimde sizin gibi hamarat arkadaşlarım olsa bende hep misafir olurdum kovana kadar gitmezdim
Arsız yanım tutarsa pek fena oluyom
Ama nerdeeeee
Canım yarışmalara çok katıldım ben yemek tarifleri ve topigimde yaptıklarımı tarifleri ve resimli olarak ta ilgilendim mutfağı cookkkk seviyorum ve en çok da kakaolu görsel açısı güzel olan pastalarla uğraşmayı seviyorum...her zaman söylüyorum 1. Olmak değil önemli olan ...Tarif ,sunum ve dostluk şahaneKakao hanimcim neler hissediyorsunuz açık ara ondesiniz bu gidisat degisir hep böyle mi gider yoksa duygu ve dusunceleriniz alalim
Benim hiç sahip olamayacgim duygular
Keyfi yerinde olduğuna göre misafirleri kesin kendi akrabalarıdır.Vuslat'ın misafirleri var
Keyfi pek yerinde
Bende öyle düşünüyorumKeyfi yerinde olduğuna göre misafirleri kesin kendi akrabalarıdır.
Tabi can sıkıntına iyi gelir seninki güzel oluyoSağol Hazal'cım
Can sıkıntısına iyi geliyor uğraşmak tavsiye ederim
Anaaam desene delikanlı olmuş hay maşAllah severim onu benSağol Hazal'ım
6 yaşında ablasıBu yıl 1.sınıfa başlayacak...Kkya ona hamileyken üye olmuştum
Gelsinde çekelim bi:sorguyaVuslat şimdi misafirlerine neler neler yapmıştır
Yamuk yumuk olması önemli değil canımTabi can sıkıntına iyi gelir seninki güzel oluyo
Benim ki gibi yamuk yumuk olmuyo
Koca adama olduAnaaam desene delikanlı olmuş hay maşAllah severim onu ben
Kirmayip güzel duygularınızı açtığınız için teşekkürler efenimCanım yarışmalara çok katıldım ben yemek tarifleri ve topigimde yaptıklarımı tarifleri ve resimli olarak ta ilgilendim mutfağı cookkkk seviyorum ve en çok da kakaolu görsel açısı güzel olan pastalarla uğraşmayı seviyorum...her zaman söylüyorum 1. Olmak değil önemli olan ...Tarif ,sunum ve dostluk şahane
Gelirse sorarızGelsinde çekelim bi:sorguya