- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 32
Meraba canim sen napiyosun duydumki canin sıkılıyomusOlmaz mi kiz napiyorsunuz kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba canim sen napiyosun duydumki canin sıkılıyomusOlmaz mi kiz napiyorsunuz kizlar
Uzaniyorum valla tembellik yapiyorum aynen canim sıkılıyorMeraba canim sen napiyosun duydumki canin sıkılıyomus
Çokta eski sayılmaz iki yıllığımEvet cnm yeni üyelik aldim yarisma icin sen eski uyelerdensin sanirim
sana dondurma ısmarliyim miUzaniyorum valla tembellik yapiyorum aynen canim sıkılıyor
Bebeğimi uyutuyorum. Sizler napıyorsunuzOlmaz mi kiz napiyorsunuz kizlar
Bana gore eski sayılır gerciÇokta eski sayılmaz iki yıllığım
Ellah bagislasin kac aylik bebisBebeğimi uyutuyorum. Sizler napıyorsunuz
Ben de isterim amasana dondurma ısmarliyim mi
Ay tesekkur ederimmmsana dondurma ısmarliyim mi
9 aylık olduk teyzesiEllah bagislasin kac aylik bebis
Istedigin o olsun cnmal sana bide portakalBen de isterim ama
Napalim pinekliyorum bebisi minciklasana azcik :) Allah bagislasin kiz mi erkek miBebeğimi uyutuyorum. Sizler napıyorsunuz
Teyzesi yesin onu masallah9 aylık olduk teyzesi
Erkektir benceNapalim pinekliyorum bebisi minciklasana azcik :) Allah bagislasin kiz mi erkek mi
Kiz bence sen evlimisin yosunumErkektir bence
Annesi cevap vermedi halayok wonkacım evli degilm sen?Kiz bence sen evlimisin yosunum
Verir heralde evliyim canim bidene odunum varAnnesi cevap vermedi halayok wonkacım evli degilm sen?
Amin Ellah razı olsun. Kız. Yeni uyuttum birazdan kalkar senin için mıncıklarımNapalim pinekliyorum bebisi minciklasana azcik :) Allah bagislasin kiz mi erkek mi
Verir heralde evliyim canim bidene odunum var
Ne kadarlık evlisinVerir heralde evliyim canim bidene odunum var