Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mesaj atmada zorlanıyorum bir de iş molası yazacam tarifimi.kusura bakmayın bir kereden atamayacam.yapımı 30-40 dk. Ama anlatması detaylı olacağından uzun
21 agustos son gunmus paelladan sonra yas pastalar tam benlik kategori katilmam lazim kizlar hazir olun eger zamanim olursa yediginiz en guzel yas pasta tarifi gelecek :))
Ayyy. Margam Ne özenerek yapmıştım bu pastayı,v e bu pastadan sonra kursuna gitmistim iyice ogrenecegim demiştim..dilim fotoğrafını gondermemismiydim sana
ah,ah sen benim ilk pasta yapışlarımı bir görseydinn ..vazgeçmee asla ... biz burada eğlenmek ,kaynaşmak olsun diye katılıyoruz bide sayfamız şenlensin diyeee..
21 agustos son gunmus paelladan sonra yas pastalar tam benlik kategori katilmam lazim kizlar hazir olun eger zamanim olursa yediginiz en guzel yas pasta tarifi gelecek :))