Mesaj tekrariİkisinide yapmıyorum
Ortağında yok artık yalnız kaldın
Hanimkelesimi getir ablayami yanassam acaba. Kelesi de var hem korur beniOnu bulursan ortağın olur hemde tam senlik
Ama bu sıra pek uğramaz
Elimize düştün
Pek sanmıyorumHanimkelesimi getir ablayami yanassam acaba. Kelesi de var hem korur beni
Ama ama ben cidden yalniz kalmisim. Gidip kendimi mutfak tezgahindan atayım bari. Elvada dostlarPek sanmıyorum
O her zaman bizim tarafta olur
O zaman taraf tutma bizim tarafta kalAma ama ben cidden yalniz kalmisim. Gidip kendimi mutfak tezgahindan atayım bari. Elvada dostlar
Ben zaten daha kategori açılmadan önce düşünüyordum katılmayıAyy saglik olsun. Zorlamayin biz diyoruz diye kismetse olur. Nevos abla yapsin o zamab sizde sıkıştırın. Hem onun bebesi 3 tane sizin 4. Bu durumda nevos ablann pastayi yapmasi gerekiyor.
Yada 4. Bebisi yapacak pastadan kurtulmak icintercih senin Nevreste abla ya pasta ya da yeni yeğen isteriz
Pandispanyayı nasıl yapıcamPasta için fırın şart değil
Wonkacım benden herkese arkadaş olur lakin kimseye düşman olmaz , hele karşındaki dostlarımsa ,Benden sana yar olmazaeben kardes mesajlarimi begenmissin son care sana sarilayim. Kankim olur musun? Öbür kankim beni terketti de
Maşallah sizi birnirinize gemici düğümüyle mi baģladılarWonkacım benden herkese arkadaş olur lakin kimseye düşman olmaz , hele karşındaki dostlarımsa ,Benden sana yar olmaz
Gemici düğümü değil, kalplerimiz bağlandı, ayrılmazMaşallah sizi birnirinize gemici düğümüyle mi baģladılarbu nevos ne etti size nasil bir hipnoz bu
İyisin, bayağı iyisinWonkacım benden herkese arkadaş olur lakin kimseye düşman olmaz , hele karşındaki dostlarımsa ,Benden sana yar olmaz
Ne guzel Allah bir yastıkta pardon bir forumda kocatsinGemici düğümü değil, kalplerimiz bağlandı, ayrılmazNevoşla tanışalı 3-4 ay sonra 5 sene dolacak
Ne guzel Allah bir yastıkta pardon bir forumda kocatsinşaka bir yana gercekten mukemmel dostluklar edinmissiniz.
Pasta yapmak bir yanada tatlı türü yiyeceklerle aram hiç yoktur. Hem annem hemde babam şeker hastası. Tatlı şeyler yiyince ateşim çıkıyor sanki bi fena oluyorum. Bende de cikacak diye korkuyorum sanirim :/
Kavga mi ediyorlarKarşı binadaki karı koca başladı yine, mahalle yankılanıyor seslerinden
Rabb'im şifa versin canım, dikkat et o zamanPasta yapmak bir yanada tatlı türü yiyeceklerle aram hiç yoktur. Hem annem hemde babam şeker hastası. Tatlı şeyler yiyince ateşim çıkıyor sanki bi fena oluyorum. Bende de cikacak diye korkuyorum sanirim :/
Tesekkur ederimRabb'im şifa versin canım, dikkat et o zaman