Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickinin altinda ne yaziyorNeredesiniz millet
İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun.(Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz.)Nickinin altinda ne yaziyor
Boyun kaç70 kilo dedim,ne var o kadarcıkta.Kadın dediğin biraz etli butlu olur.
Yürüyüşe çıkıyorum vuslatcım ...Neredesiniz millet
Kesinlikle :) geceniz hayrolsun hanımlarİnna lillâhi ve inna ileyhi raciun.(Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz.)
1.64Boyun kaç
Boyuna göre kilon fena değil deynebim bi 5 kilo versen süper olur ama
Balik etli iyidirBoyuna göre kilon fena değil deynebim bi 5 kilo versen süper olur ama
Siz ve nevos abladan bekliyoruzKaç gündür yeni tarif gelmedi ya
Benim fırınım bozuldu Süre bitmeden alırsam yapıcamSiz ve nevos abladan bekliyoruz
Ayy saglik olsun. Zorlamayin biz diyoruz diye kismetse olur. Nevos abla yapsin o zamab sizde sıkıştırın. Hem onun bebesi 3 tane sizin 4. Bu durumda nevos ablann pastayi yapmasi gerekiyor.Benim fırınım bozuldu Süre bitmeden alırsam yapıcam
İkisinide yapmıyorumAyy saglik olsun. Zorlamayin biz diyoruz diye kismetse olur. Nevos abla yapsin o zamab sizde sıkıştırın. Hem onun bebesi 3 tane sizin 4. Bu durumda nevos ablann pastayi yapmasi gerekiyor.
Yada 4. Bebisi yapacak pastadan kurtulmak icin tercih senin Nevreste abla ya pasta ya da yeni yeğen isteriz
Pasta için fırın şart değilBenim fırınım bozuldu Süre bitmeden alırsam yapıcam
Rabia01 vardi hani :/İkisinide yapmıyorum
Ortağında yok artık yalnız kaldın
Onu bulursan ortağın olur hemde tam senlikRabia01 vardi hani :/