- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Evet, hemen hemen her gün... Onlar birbirlerini öldürecek gibi kavga ederken çocuklarının sesleri bile geliyor, nasıl çığlık atıyorlar, kim bilir nasıl korkuyorlardırKavga mi ediyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, hemen hemen her gün... Onlar birbirlerini öldürecek gibi kavga ederken çocuklarının sesleri bile geliyor, nasıl çığlık atıyorlar, kim bilir nasıl korkuyorlardırKavga mi ediyorlar
Bilirim malesefEvet, hemen hemen her gün... Onlar birbirlerini öldürecek gibi kavga ederken çocuklarının sesleri bile geliyor, nasıl çığlık atıyorlar, kim bilir nasıl korkuyorlardır
Gemici değilde kalp düğümü diyelim .Maşallah sizi birnirinize gemici düğümüyle mi baģladılar bu nevos ne etti size nasil bir hipnoz bu
Kendi küçüklüğüm aklıma geliyor o çocukların sesini duydukça, hatta kasılıp tuhaf oluyorum: (Bilirim malesef
Evlenene kadar anne babasının kavgasıyla büyümüş birisi olarak o çocukları öyle iyi anlıyorum ki. Rabbim kimseye yasatmasin çok kötu gercektenKendi küçüklüğüm aklıma geliyor o çocukların sesini duydukça, hatta kasılıp tuhaf oluyorum: (
Amin, İnşaAllah.Evlenene kadar anne babasının kavgasıyla büyümüş birisi olarak o çocukları öyle iyi anlıyorum ki. Rabbim kimseye yasatmasin çok kötu gercekten
Ben katılamıyorumBen zaten daha kategori açılmadan önce düşünüyordum katılmayı Kısmet artık Nevoş katılacak zaten
Pandispanyayı nasıl yapıcam
İlla kaşınacaksınNevreste ayni safta olunca atışmanın tadı olmaz ama
Sen beni beğenmiyor musunMaşallah sizi birnirinize gemici düğümüyle mi baģladılar bu nevos ne etti size nasil bir hipnoz bu
Ayrılmaz Vuslat'ımVuslat'ım sahiden tam tarihi ve nerede tanıştığımızı hatırlıyor musun(hangi topicte)Gemici düğümü değil, kalplerimiz bağlandı, ayrılmaz Nevoşla tanışalı 3-4 ay sonra 5 sene dolacak
Geçmiş olsun canımPasta yapmak bir yanada tatlı türü yiyeceklerle aram hiç yoktur. Hem annem hemde babam şeker hastası. Tatlı şeyler yiyince ateşim çıkıyor sanki bi fena oluyorum. Bende de cikacak diye korkuyorum sanirim :/
Estagfurullah Allahin yaratyigini begenmemezlik olmaz olsa olsa kiskaniyorumdurSen beni beğenmiyor musun
O düğüm kolay kolay çözülmezÇözülürsede zaten düzgün bağlanmamıştırGemici değilde kalp düğümü diyelim .
Kıskanma çalış seninde olurBak 6 yıldır aktif kk üyesiyimYaklaşık 4 yıldır yarışmalarla ilgileniyorumO kadar kolay olmadıEstagfurullah Allahin yaratyigini begenmemezlik olmaz olsa olsa kiskaniyorumdur
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canım
Baya emek vermissiniz :) ama bana bi kanki bulamadinizKıskanma çalış seninde olurBak 6 yıldır aktif kk üyesiyimYaklaşık 4 yıldır yarışmalarla ilgileniyorumO kadar kolay olmadı
Ayyy evet ikiside bana şişko diyorÇok kıskanıyorlarSizinle de olurum canim niye olmayayim. Ne kadar kanki o kadar keyif bu tolin size şişko diyen arkadaştı galiba