Çok ayıp nevos ablaya nasil olurda sisko derlerAyyy evet ikiside bana şişko diyorÇok kıskanıyorlar
Benimle uzaktan yakından hiç alakası yokÇok ayıp nevos ablaya nasil olurda sisko derlerdombik falan deselerdi bari daha şirin olardi
Deynep'in eşi izne ayrılmış,bir yerlere gideceklerdi.Gittikleri yerde net yokmuş.Ara ara eşinin telefondan bakacaktıDeynep nerelerde yahu ?
Hatmece bizi terketti anlaşılan.
3 çocukla bu kadar fit olmani cekemiyorlardir ablaBenimle uzaktan yakından hiç alakası yok38 beden bir hatunum
Evet çekemiyorlar3 çocukla bu kadar fit olmani cekemiyorlardir abla
O zaman çekemeyenler anten taksınEvet çekemiyorlar
TaksınlarO zaman çekemeyenler anten taksın
Vayyy 180 derece dönüş buna denir zannımcaO zaman çekemeyenler anten taksın
Bende farkındayımVayyy 180 derece dönüş buna denir zannımca
Napim bana kimse sahip cikmadi. Kucuk emrah gibi kaldim ortadaVayyy 180 derece dönüş buna denir zannımca
Yok yok , kıyamam tek kaldı sanırımBende farkındayımBenden korkmaya başladı
O zaman oda karşımıza geçmesin yanımızda olsunYok yok , kıyamam tek kaldı sanırım
Vonka
Hepsi seni doğru yola sokmak içindi vonkam . Sende sonunda doğru yolu buldunNapim bana kimse sahip cikmadi. Kucuk emrah gibi kaldim ortada
Arkanizda olsam olmamiO zaman oda karşımıza geçmesin yanımızda olsun
Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldirHepsi seni doğru yola sokmak içindi vonkam . Sende sonunda doğru yolu buldun
Tamam geç arkama ben seni korurumArkanizda olsam olmami
Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir
Iste abla dedigin boyle olurTamam geç arkama ben seni korurum
Tamam alıyorum ve pasta yapmaktan kurtuluyorumIste abla dedigin boyle olurabla evlatlik alsana beni hem vuslatla esitlemis olursun
Ne kadaruyanik bi edi yaTamam alıyorum ve pasta yapmaktan kurtuluyorum