Bilmem aklima simsek gibi cakti birdenkız nerden aklına geldi
Millet yemek işine yeni girişiyor,yapmayın etmeyin ,akşam yediden sonra yemeyin ,kilo alırsınız.Biz yedik bitirdik.Ama yine kiloluyum (70 kilo)başkaBende kaçtım yemek işine bakayım
Benim adamin işi belli olmaz ne vakit işi biterse o zaman gelir bazanda dışarda yemekte olur deynebim , pek ev ahalisi topluca akşam yemegine oturamayızMillet yemek işine yeni girişiyor,yapmayın etmeyin ,akşam yediden sonra yemeyin ,kilo alırsınız.Biz yedik bitirdik.Ama yine kiloluyum (70 kilo)başka
Benim eşim 6:30 da evde oluyor,o yüzden atıp tutması kolay oluyorBenim adamin işi belli olmaz ne vakit işi biterse o zaman gelir bazanda dışarda yemekte olur deynebim , pek ev ahalisi topluca akşam yemegine oturamayız
O kiloyu korumakta bişidir bacım
Can bogazdan gelir ya yiyin gitsinBenim eşim 6:30 da evde oluyor,o yüzden atıp tutması kolay oluyor.Tartılmadım ama az verdim sanki
Benim eşimde izne ayrıldı ,ama biz evde olacağızaebenim eşim senelik izine ayrıldı,birkaç günlüğüne yokum,gittiğim yerde net yok,eşimin telinden arada okurum,dönüşte belki geç olmazsa bir ihtimal yapabilirim.Az önce facede bir pasta gördüm hem kolay,hem gösrerişli,beni yap diyor resmen.Şu an olmaz kusura bakma dedim,anlayışla karşıladı.
Tamam ablam sana güveniyorumBittiler nevoşum sen merak etme anında yere indiririm hepsini
Sen deynepe bakma benle uğraşmak hobisi zaten
Yok kendim geldim bu seferr
Ablam çıtırdır hemde sarışın bombaCebin bayağı büyük demek ki,ben sığdığıma göre bayağı kilolu olmalısınHanimKelesimiGetir
Cebin bayağı büyük demek ki,ben sığdığıma göre bayağı kilolu olmalısınHanimKelesimiGetir
Abla nickinizde bir tezatlik var sankisimdi siz hanim oldugunuza gore nickinizin #herifkelesimigetir# olmasi gerekmiyor muydu?
Millet yemek işine yeni girişiyor,yapmayın etmeyin ,akşam yediden sonra yemeyin ,kilo alırsınız.Biz yedik bitirdik.Ama yine kiloluyum (70 kilo)başka
Ablam çıtırdır hemde sarışın bombaGörsen aklın uçar
Avatarinizin da kelesten kalir yani yok haniÖlüyom kilodan deynepcim 59 kiloyum söyleyim
Burada eşim devreye giriyor hanımmmm diyorrr
Bana kilolu diyene bakınnn huuuuuuuu
Avatarinizin da kelesten kalir yani yok hani
Heyyyyyt uleyn ,sizi üflesem duvara yapıştırırım leyn,uğraşmayın Nevrestemle,Vuslatımla
Boşuna uğraşırlar NevoşumAblam bu ikisi bana söylemediklerini bırakmadılar,yaşlı,şişko,yavaş,uyuşuk hatta bugün benden pasta yapacaklarını söylemişlerVuslat ile aramızı bozmaya çalışıyorlar..Sen keleşini getirde vuralım
Sen niye grileştin
70 kilo dedim,ne var o kadarcıkta.Kadın dediğin biraz etli butlu olur.Ölüyom kilodan deynepcim 59 kiloyum söyleyim
Burada eşim devreye giriyor hanımmmm diyorrr
Bana kilolu diyene bakınnn huuuuuuuu
70 kilo dedim,ne var o kadarcıkta.Kadın dediğin biraz etli butlu olur.
Vay bu ne hız,zoruna mı gitti,seneye anneanne olacaksın işteSern bana yaşlı derken iyi ama demiii
Vay bu ne hız,zoruna mı gitti,seneye anneanne olacaksın işte,ben 37 yaşındayım ben bile kimi zaman kendimi yaşlanmış hissediyorum,pasta yapsana bize