Ablama laf ettirmemAblan yaşlı başlı garı,kim korkar Ondan,benden korktular,özelden yalvarıyorlar biz ettik sen etme,affet bizi diyorlar.
Abla keleşide getirdinmi ?Varsa bir yamuk söyleyin
Bu biraz doğru olabilirEliniz pastaya deyince nevoslu olmucak mi ama
Dostlugunuz bir ömür bozulmaz insallahNe varki dost acı söyler . Bizim dostlugumuzu bunlar bozamaz başka entrikalarla gel wonka
aebenim eşim senelik izine ayrıldı,birkaç günlüğüne yokum,gittiğim yerde net yok,eşimin telinden arada okurum,dönüşte belki geç olmazsa bir ihtimal yapabilirim.Az önce facede bir pasta gördüm hem kolay,hem gösrerişli,beni yap diyor resmen.Şu an olmaz kusura bakma dedim,anlayışla karşıladı.Deynep yap artık bi pasta bacım , ne vakit oldu katılmıyon yarışa. Netden bak bi tarif .
O kahvaltı sofrasını hazırlayan pastamı yapamıycak
Ablam bu ikisi bana söylemediklerini bırakmadılar,yaşlı,şişko,yavaş,uyuşuk hatta bugün benden pasta yapacaklarını söylemişlerVuslat ile aramızı bozmaya çalışıyorlar..Sen keleşini getirde vuralım
Wwonka @Nozaki-kun96
Ablama laf ettirmemOnun keleşini bilmiyor musun Vay iyi o zaman
Abla keleşide getirdinmi ?
Dönüşte inşallah bekliyoruzaebenim eşim senelik izine ayrıldı,birkaç günlüğüne yokum,gittiğim yerde net yok,eşimin telinden arada okurum,dönüşte belki geç olmazsa bir ihtimal yapabilirim.Az önce facede bir pasta gördüm hem kolay,hem gösrerişli,beni yap diyor resmen.Şu an olmaz kusura bakma dedim,anlayışla karşıladı.
Gelmeden önce tansiyon ilaçlarını alsaydınBittiler nevoşum sen merak etme anında yere indiririm hepsini
Sen deynepe bakma benle uğraşmak hobisi zaten
Yok kendim geldim bu seferr
Ben kaçtım görüşürüz
aebenim eşim senelik izine ayrıldı,birkaç günlüğüne yokum,gittiğim yerde net yok,eşimin telinden arada okurum,dönüşte belki geç olmazsa bir ihtimal yapabilirim.Az önce facede bir pasta gördüm hem kolay,hem gösrerişli,beni yap diyor resmen.Şu an olmaz kusura bakma dedim,anlayışla karşıladı.
Gelmeden önce tansiyon ilaçlarını alsaydın
Bende kaçtım yemek işine bakayımBen kaçtım görüşürüz
Görüşürüzzz nevoşşş
Yalanın batsın bide anlayışla karşılamış pasta pehhhhhh
Abla nickinizde bir tezatlik var sankiBende kaçtım yemek işi malum iyi akşamlarrrr
Deyneppppppppppp huuuuuuu görüşürüzzz bir ara
Abla nickinizde bir tezatlik var sankisimdi siz hanim oldugunuza gore nickinizin #herifkelesimigetir# olmasi gerekmiyor muydu?
Hele o zamana gelelim,buluruz bir bahanedeynep artık pasta yapman kaçınılmaz oldu