Arkamı da sağlama aldım ,artık uğraşamazlarYüürüüü deynebim arkandayım
Kadınların en güzel savunma silahlarından biri,içinden telefonumu alıp ta vurayım bariÇanta ,çanta en etkiliside o ,bi indirdinmi kafaya
Ne kadanda vahşi bir üyeBeyzbol sopası da var
Merdane de var
Osmanlı tokatı da var
Vileda seti de var ,ısladığım yerden geçip ,ayağının kayıp düşmesi için
Bunun ne olduğunu tam çözemedim
sol gösterip sağ vurucam belkiDedin ettin korkak mı çıktın yabi vurim de kendine gel
Ama ama ama ama sizde miYüürüüü deynebim arkandayım
Napım deynebin kilosu ağır bastıdaNe kadanda vahşi bir üye
sol gösterip sağ vurucam belki
Ama ama ama ama sizde mi
Ne yapabilirsin
O nasıl olacakNevresteli
Deynep'cim bizi koruHeyyyyyt uleyn ,sizi üflesem duvara yapıştırırım leyn,uğraşmayın Nevrestemle,Vuslatımla
Siz bizi yalnız mı zannettinizNe kadanda vahşi bir üye
sol gösterip sağ vurucam belki
Ama ama ama ama sizde mi
Deynep yap artık bi pasta bacım , ne vakit oldu katılmıyon yarışaGidiyorum ,geliyorum gıdım gıdım geliyor tarifler.nuryolu cumartesi dedi O da yüklemedi,assolist gibi sona saklıyor herhalde
Seni bekliyorlar deynep'cimGidiyorum ,geliyorum gıdım gıdım geliyor tarifler.nuryolu cumartesi dedi O da yüklemedi,assolist gibi sona saklıyor herhalde
Siz bizi yalnız mı zannettinizBen şimdi çağırırsam saz arkadaşlarımı kaçacak yer ararsınız
Ablan yaşlı başlı garı,kim korkar OndanAblamda geldi
Bittiniz siz
Ne varki dost acı söyler . Bizim dostlugumuzu bunlar bozamaz başka entrikalarla gel wonka
Eliniz pastaya deyince nevoslu olmucak mi amaNe yapabilirsin
O nasıl olacak
Ablan yaşlı başlı garı,kim korkar Ondan,benden korktular,özelden yalvarıyorlar biz ettik sen etme,affet bizi diyorlar.
Ablam bu ikisi bana söylemediklerini bırakmadılar,yaşlı,şişko,yavaş,uyuşuk hatta bugün benden pasta yapacaklarını söylemişlerVarsa bir yamuk söyleyin