Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Yakalandim sonunda :KK70: pasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Hoşgeldin canım.:KK19:Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayım:KK70:Kiminin çenesi kiminin marifeti:KK53:,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.:KK68:

Hoşgeldin canım.:KK19:Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayım:KK70:Kiminin çenesi kiminin marifeti:KK53:,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.:KK68:
Tarayicida bi sıkıntı var ayni mesaji tekrarladi yine. Hosbuldum :) ederiz insallah hayirli aksamlar size :)

Yakalandim sonunda :KK70: pasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Sadece sohbetede katılabilirsiniz,pasta yapmanız şart değil:rolleyes:Ama bizim hipnozumuzdan etkilenip kendinizi mutfakta bulursanız birşey söyleyemem:rapci:

X