- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
ben onun için de domol kullanıyorum ama ne kadar durularsam durulayayım fırını ilk kullandığımda değişik bir kokusu oluyor fırının
Farmasinin firin temizleyicisi harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onun için de domol kullanıyorum ama ne kadar durularsam durulayayım fırını ilk kullandığımda değişik bir kokusu oluyor fırının
Farmasinin firin temizleyicisi harika
senin bebiş erkenci çıktı haaAçıklığım var canım sancım da çıktı 33+3 çıkıyor ultrason da yeni yapıldı ciğer geliştirici. Annem ankaradan gelecek bilet bulamıyor kaynanam dibimde yarın gelsem olur mu diyor valla rabbim kimseye muhtaç etmesin yedeklerden anneme bilet ayarlama çalışıyoruz
Allah işini rast getirsin canım sağ salim olsun herşey insAçıklığım var canım sancım da çıktı 33+3 çıkıyor ultrason da yeni yapıldı ciğer geliştirici. Annem ankaradan gelecek bilet bulamıyor kaynanam dibimde yarın gelsem olur mu diyor valla rabbim kimseye muhtaç etmesin yedeklerden anneme bilet ayarlama çalışıyoruz
Aynen canım erkenci çıktı maalesef iki gün önce eşimle şiddetli tartışmamızın da etkisi var sanırımsenin bebiş erkenci çıktı haa
Allah yar ve yardımcın olsun sağ sağlim kucağına alıp evinize dönersiniz inşaallah
biz gedikli olaraktan burdayız canım :)can09e bizden başka kimse de yok
tamam canım daha üzülme bence haftası da iyi yani çok küçük değil... Yarışma heyecanı da tetiklemiş olabilir ... Sağlıkla gelsin inşallah...Aynen canım erkenci çıktı maalesef iki gün önce eşimle şiddetli tartışmamızın da etkisi var sanırım
Perilerin gelince bende istiyorumŞu an TV açık,çocuk ses çıkarıyor olmaz,ilham perilerim kaçtıAma müsait olunca yazarım.
Aklıma Kemal Sunal ın at yarışı kuponu doldurduğu minübüs geldi,siz de bana uygun ortam bulun şiir istiyorsanız
Ben gedikli sayilmam hep kategori başını kaciriyorumbiz gedikli olaraktan burdayız canım :)
Hem fiyatıda daha uygun:)farmasi’ den çelik parlatıcı almıştım onu denedim o çizince bıraktım bu ürün mucize gibi bi şey
Ahaaaaa geliyorÖzelden yazsana bana neydi yeni kategori : )
Tam zamanında gelmişimGeliyor
Secim sandigi gibi ne çıkacak diye bekliyoruz