Gözümle görsem inanmamSen ve pasta yapmak güldürme biziŞeytan diyor bul bir süper tarif ,yap ta 1.ol,çatlasın.
Ama ben akıllı biriyim ,şeytana uymam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözümle görsem inanmamSen ve pasta yapmak güldürme biziŞeytan diyor bul bir süper tarif ,yap ta 1.ol,çatlasın.
Ama ben akıllı biriyim ,şeytana uymam.
Ne zaman geliyor pastanızyok kızlar kendisi uzman alevli şeylerde ortalığı tutuşturuyor
Kimin kabiliyeti yok ben o kısmı tam anlamadımHoşgeldin canım.Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayımKiminin çenesi kiminin marifeti,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.
bak benim pastama bak ,sonra aaayyy bu bile konmuşsa buraya ,benimki hayli hayli konur de ve kolları sıvaOluuuur :) olsun yapmasin gelmeside yeter bence :) birbirinize dokunduruyorsunuz ya inceden keyifle okuyorum
Tabi bizim işimiz hipnoz
Gelirken pasta da gelse fena olmaz ama Her zaman gel canım Ama Nevreste ye dikkat et hipnoz altına alarak yarışmacı topluyorOluuuur :) olsun yapmasin gelmeside yeter bence :) birbirinize dokunduruyorsunuz ya inceden keyifle okuyorum
Yettim gariCan kurtaran geldi
Vuslat'cım arkadaşı ürkütmeyelim lütfen.Yavaş yavaş çaktırmadan yapalımGelirken pasta da gelse fena olmaz ama Her zaman gel canım Ama Nevreste ye dikkat et hipnoz altına alarak yarışmacı topluyor
Tabi ya gecmis sayfalardan beri okuyordum surekli ordan biliyorumTabi bizim işimiz hipnoz
Bak ya buda öğrenmişBen katılmıyorum küstüm
Dün geceden beri sizi altta görüyorum ama sesimi çıkarmadım...Neyse bundan sonra kaçamazsınızTabi ya gecmis sayfalardan beri okuyordum surekli ordan biliyorum
Tabi ya gecmis sayfalardan beri okuyordum surekli ordan biliyorumTabi bizim işimiz hipnoz
Tamam bende yapıcam 2gun içinde atıcam fotoNe zaman geliyor pastanız
Ben katılırım da deynepnaz korkuyor
Şşşttt orda dur bakalım Katılacaksın o kadarTabi bizim işimiz hipnoz
Vuslat'cım arkadaşı ürkütmeyelim lütfen.Yavaş yavaş çaktırmadan yapalım
ozaman Nevreste ben pastamın kaldırılmasını talep ediyorum Dzavallı pastama bunu yapamam .Tamam bende yapıcam 2gun içinde atıcam foto
Fotoyu buraya tmıyorsunuz canımTamam bende yapıcam 2gun içinde atıcam foto
Kuzum benimYettim gari
TamamVuslat'cım arkadaşı ürkütmeyelim lütfen.Yavaş yavaş çaktırmadan yapalım
banada 2.pastayı yap diye ısrar edin banada kazene çaktırmadan bi şans daha verin yapın bana bunu yapın