- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Bazı konularda tutamıyorum kendimi Öyle bir insan karşımda olsa beter ederdim de işte burası yeri değilKonunun reklamını yapmayım dedim,yorum yazmak bile istemedim sinirimden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı konularda tutamıyorum kendimi Öyle bir insan karşımda olsa beter ederdim de işte burası yeri değilKonunun reklamını yapmayım dedim,yorum yazmak bile istemedim sinirimden.
Önce ben göz koydum, alırsa bana alırAynen çok pahalı belki @Be_Ni_1012 ablam bana hediye alır onu
Sadece telde yetmiyor.Oğlumun teli Iphone S5 ,tatlılarda Onun teliyle çektim ,yine de beceremedim.Oğluma dedim bir de iyi telefon yine iyi çekmemiş.Sen iyi çekemezsen çekmez tabii,hiç iyi çekememişsin dedi.
Dizilerde yasak aşk masum gösteriliyor ya,öyle olacak sandı herhalde,aşk her şeyi affeder dememizi mi bekledi neBazı konularda tutamıyorum kendimi Öyle bir insan karşımda olsa beter ederdim de işte burası yeri değil
Ne gülüyon len
benim gibilerin çenesini hesaba katmamışDizilerde yasak aşk masum gösteriliyor ya,öyle olacak sandı herhalde,aşk her şeyi affeder dememizi mi bekledi ne
Sadece sen mi?Maşallah BDV kadınlarında bir çene var.Mahkeme kurulsa insanı idam ederler nerdeyse.benim gibilerin çenesini hesaba katmamış
İşte bu yüzden trt, belgesel, çocuk kanallarından başka kanal yok bizim tv deDizilerde yasak aşk masum gösteriliyor ya,öyle olacak sandı herhalde,aşk her şeyi affeder dememizi mi bekledi ne
Komik çünküNe gülüyon len
Bizim tv de var da ne oluyor,kızım tv ye el koydu,çizgi film dışında bir şey izleyemiyoruz.Yatak odasında tv vardı bozuldu yapılacak.İşte bu yüzden trt, belgesel, çocuk kanallarından başka kanal yok bizim tv de
Komik çünkü
İyi yapıyorBizim tv de var da ne oluyor,kızım tv ye el koydu,çizgi film dışında bir şey izleyemiyoruz.Yatak odasında tv vardı bozuldu yapılacak.
Seni kibliyorum,beni kızdıyorsunİyi yapıyor
seni ne yapcaklar bu durumda pastanın halini düşünürseknilsub kötü pasta yapanı taşa tutuyolar mış bence sen hiç katılma
bunu kaçırayım bana yeterKatılmak isteyen herkes kaçacak şimdi Nevreste duyarsa yandın
Waowww toplanın kızlar ,savaş çıkacak.seni ne yapcaklar bu durumda pastanın halini düşünürsek
ben küçüğüm diye beni affettilerde sen kocaman kadın olmuşsun ,taşlardan kurtuluşun yok gel yapmaseni ne yapcaklar bu durumda pastanın halini düşünürsek
Kibleee Gereksiz kibden sen ceza alma daSeni kibliyorum,beni kızdıyorsun
Waowww toplanın kızlar ,savaş çıkacak.
bak bak söylerim şimdi burda ha ha ha sen mi ufaksın ufalda cebime girben küçüğüm diye beni affettilerde sen kocaman kadın olmuşsun ,taşlardan kurtuluşun yok gel yapma