bunu kaçırayım bana yeter
Ne söyleyeceksin söyle hadi,duyduğuma göre feyza seni çok kıskanıyormuşbak bak söylerim şimdi burdaha ha ha sen mi ufaksın ufalda cebime gir
senlede hiç sır paylaşılmıyo hemen tehtit hemen tehtit.... senin pasta ne zaman geliyobak bak söylerim şimdi burdaha ha ha sen mi ufaksın ufalda cebime gir
ondan önce burda ben vardım beni nasıl sattın bana nasıl kıydın
O zaman çok güzel pasta yapıyor demek
ondan korkuyor zaten
O zaman çok güzel pasta yapıyor demek
Yok canım kıyarmıyım hiçondan önce burda ben vardım beni nasıl sattın bana nasıl kıydın
Kaçırtmayı becerebilirse Kakaoyla ,Nevresteyi,nuryolunu da kaçırtırYok canım kıyarmıyım hiçKaçırtmaya çalışıyorsun ya, hani dedim acaba pasta işinde usta olduğu için rakip çıkmasın diye mi şey etti dedim
o kim rakip kimYok canım kıyarmıyım hiçKaçırtmaya çalışıyorsun ya, hani dedim acaba pasta işinde usta olduğu için rakip çıkmasın diye mi şey etti dedim
O zaman bekliyoruz pastayıondan korkuyor zaten
onlarda mı güzel yapıyo , güzel yapanların hepsini kaçırtalım kötüler arasından 1.yi seçelim ... yaşasın kötülükkKaçırtmayı becerebilirse Kakaoyla ,Nevresteyi,nuryolunu da kaçırtır
Nur deyince aklıma geldi yine, haftasonu eklicekti pastayı, hâlâ yok pastaKaçırtmayı becerebilirse Kakaoyla ,Nevresteyi,nuryolunu da kaçırtır
O zaman bekliyoruz pastayı
Belki net problemi vardır.Nur deyince aklıma geldi yine, haftasonu eklicekti pastayı, hâlâ yok pasta
İnstg da güzel netBelki net problemi vardır.