konulara erişebiliyomuyuz banlanınca ? öyleyse çok iyi benim aklımda erişemiyoruz diye kalmışta .Banlansan da görebilirsin ki,yorum yazamazsın sadece.Neden banlanacağını merak ettim baktım,ağzına sağlık,herkes o tür yazmış,konusunu da silmiş,belki banlanmayabilirsin.
Ben de merak ettim, hangi konuBanlansan da görebilirsin ki,yorum yazamazsın sadece.Neden banlanacağını merak ettim baktım,ağzına sağlık,herkes o tür yazmış,konusunu da silmiş,belki banlanmayabilirsin.
Sen onu bir de bana sor,ikisinde de becereyip,oğlumdan yardım istedim,yavaş yavaş öğreniyorum.Resim ekleme olayı zaten tarifi yapmaktan daha zor
aynen ya ben 2kere konu açtım beceremeyip :) sende pasta yapıcakmısın ?Resim ekleme olayı zaten tarifi yapmaktan daha zor
Sen de yazmışsın ya o konuBen de merak ettim, hangi konu
İlk katıldığım zamanlarda 2-3 saati buluyordu konuyu yüklememSen onu bir de bana sor,ikisinde de becereyip,oğlumdan yardım istedim,yavaş yavaş öğreniyorum.
Düşünüyorum canım, bir mani çıkmazsa İnşaAllah:)aynen ya ben 2kere konu açtım beceremeyip :) sende pasta yapıcakmısın ?
Hangisi kız, bir sürü konuya yazdımSen de yazmışsın ya o konu
Yazıları bitti, resim sıkıntı zaten güzel de cekemedim telefonum sıkıntılı moralim bozulduResim ekleme olayı zaten tarifi yapmaktan daha zor
Bildirimlere bak,şimdi o konuda yazdığın mesajı beğendim.Hangisi kız, bir sürü konuya yazdım
ne bozuyosun moralini yazıları kopyala , silinmesin . olmazsa bir daha denersin . eğlence işi bu sonuçta :)Yazıları bitti, resim sıkıntı zaten güzel de cekemedim telefonum sıkıntılı moralim bozuldu
Lokma tatlını çektiğin telefonunsa çekimin çok güzeldi.Yazıları bitti, resim sıkıntı zaten güzel de cekemedim telefonum sıkıntılı moralim bozuldu
Ahlaksız kadına desen anlardiBildirimlere bak,şimdi o konuda yazdığın mesajı beğendim.
B Be_Ni_1012 ' nun telefondan almak lazımYazıları bitti, resim sıkıntı zaten güzel de cekemedim telefonum sıkıntılı moralim bozuldu
ahahhaha D:Ahlaksız kadına desen anlardi
Telefonum yeni tamirden geldi biraz bulanık gibi, aman neyse oldugu kadar da yeter. Yarışmaya giriyor muyum giriyorumLokma tatlını çektiğin telefonunsa çekimin çok güzeldi.
Konunun reklamını yapmayım dedim,yorum yazmak bile istemedim sinirimden.Ahlaksız kadına desen anlardi
Bildirimlere bak,şimdi o konuda yazdığın mesajı beğendim.
Ha omuyduAhlaksız kadına desen anlardi
Sadece telde yetmiyor.Oğlumun teli Iphone S5 ,tatlılarda Onun teliyle çektim ,yine de beceremedim.Oğluma dedim bir de iyi telefon yine iyi çekmemiş.Sen iyi çekemezsen çekmez tabii,hiç iyi çekememişsin dedi.