Yakalandim sonunda
heyecan mıııNe güzel ama, ne kadar çok pasta o kadar heyecan, eğlence
Hoşgeldin canım.Yakalandim sonundapasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Pasta yapmak şart değil canım, katıl sen de sohbete:) BakYakalandim sonundapasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
hahaha alev senin işin biliyosunki hatta 5. takım şahit kızlar onlara sorun feyza pek sever alevli şeyleri
Yakalandim sonunda
Öyle bir pasta yaparsa oyum ona olur
yok kızlar kendisi uzman alevli şeylerde ortalığı tutuşturuyorÖyle bir pasta yaparsa oyum ona olur
Sen bu seferlik uy, ilk ve son olsunŞeytan diyor bul bir süper tarif ,yap ta 1.ol,çatlasın.
Ama ben akıllı biriyim ,şeytana uymam.
yok kızlar kendisi uzman alevli şeylerde ortalığı tutuşturuyor
Tarayicida bi sıkıntı var ayni mesaji tekrarladi yine. Hosbuldum :) ederiz insallah hayirli aksamlar size :)Hoşgeldin canım.Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayım Kiminin çenesi kiminin marifeti ,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.
Eklenmiyor mu resimler
Niye eklenmiyor canım, boyutu mu büyük geliyor
sözünü benim saatimle 28 dk geciktirdin bak
Sadece sohbetede katılabilirsiniz,pasta yapmanız şart değilYakalandim sonundapasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Oluuuur :) olsun yapmasin gelmeside yeter bence :) birbirinize dokunduruyorsunuz ya inceden keyifle okuyorum