Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Yakalandim sonunda pasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Hoşgeldin canım.Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayımKiminin çenesi kiminin marifeti,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.

Hoşgeldin canım.Benim de kabiliyetim yok ama bak buradayımKiminin çenesi kiminin marifeti,seni çağırdım ama acil çıkmak zorundayım,inşallah seninle de sohbet ederiz.
Tarayicida bi sıkıntı var ayni mesaji tekrarladi yine. Hosbuldum :) ederiz insallah hayirli aksamlar size :)

Yakalandim sonunda pasta falan degilde sohbetiniz çok tatlı ne guzel insanlarsınız. İnanin sadece sohbetinizi okumak için bakıyorum buraya :) keşke pasta yapmak gibi bir kabiliyetim olsa :)
Sadece sohbetede katılabilirsiniz,pasta yapmanız şart değilAma bizim hipnozumuzdan etkilenip kendinizi mutfakta bulursanız birşey söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…