Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70::KK70:
Katıl diyorlar da benim oğlan et sote ve köfte ,ızgara sevdiği için devamlı et alınınca aynı şeyleri yapıyorum.Kendime güvenemiyorum bu konuda.:oops:.
Artık katıl deynep :KK66: bak hep yapıyormuşsun :KK66: kahvaltı sofraları zor bir kategoriydi ona katıldında bu tek çeşitemi katılmıyorsun bende bunu anlamıyorum :KK66:

Artık katıl deynep :KK66: bak hep yapıyormuşsun :KK66: kahvaltı sofraları zor bir kategoriydi ona katıldında bu tek çeşitemi katılmıyorsun bende bunu anlamıyorum :KK66:
Sus kız sonra gaza geliyorum.
Dün yamukprenses yamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim.:KK48:Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi.:63:Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim:confused:.Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim:KK45:,Onu da nasıl aldığım malum.:KK53:Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.:KK70:

Ama Onlar sıradan ,çok basit tarifler.Yarışmada ne görsel ,ne güzel tarifler yarışır .Şimdi diyecekler ne basit tarifler 1.oldu,ben bilmem mi:KK53:1.olmak önemli değil de sonlarda olunca insan utanıyor:ıslık:
Sen güzel bi kebap yaparsın bence
Yok ya yarışmaya katılacak kadar yemek yapamayan bizdenmi utanıyosun ne gerek var :emir_bebek:

Dün yamukprenses yamukprenses in mesajını okurken oğlum yanımdan geçiyordu.Nuri Alço avatarını görünce durdu,neden bu resmi koymuş dedi,ben de esprisine kadın O dedim.:KK48:Madalyaları sordu ,Onlar ney dedi,madalya dedim.Sabahtan akşama kadar KKdasın senin neden madalyan yok dedi.:63:Sabahtan akşama kadar olana vermiyorlar ,yemek yarışmasına katılıp 1.olunca veriyorlar dedim:confused:.Sen de katıldın 1.olamadın dedi,gitti,arkasından madalyam yok ama proluğum var diyeyim dedim:KK45:,Onu da nasıl aldığım malum.:KK53:Bari senin mesajını okurken görseydi,en azından 1 madalyan vardı.:KK70:
:KK70::KK70::KK70: anasına bak oğlunu al :KK70::KK70:
Aa begenmiyo birde ,He demi 1 madalyam var :lülülü:

Allah sağlık mutluluk huzur versin büyüdükçe problemleri artacak büyüdükçe çevreleri değişecek büyüdükçe hayatın zorlukları kasveti artacak şimdi elleri üzerimizde ama Zaman geçtikçe değişecek... gazı koliği şikayet ettiğin ne varsa özleyeceğiz belkide...Allah hepsine temiz bahtlar versin:nazar::nazar:baht mı istersin taht mı diye sormuşlar padişaha demiş baht isterim baht olunca taht zaten olur herkesin çocuğunun bahtı açık olsun:halay:
Amin canım inşaallah:KK60:
Hatmece sana birşeyler oldu tanıyamıyorum:KK45:Çok ciddi oldun:halay:

Çocuk haklı o kadar kadınlar kulübü başındasın bir yemek yap madalyanı al otur şuraya:KK70:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben canım çok tebrik ediyorum:sampiyon::KK200::sampiyon::KK200::sampiyon::KK200::sampiyon:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık:KK68:

1. Kakao ve Ben Kakao ve Ben :sampiyon::KK200:
2. B Be_Ni_1012 :sampiyon::KK200:
3. N Nana :sampiyon::KK200:

Yeni kategorimiz ''Et Yemekleri'':KK9::KK9::KK9:
Tebrikler Kakao ve Ben Kakao ve Ben
B Be_Ni_1012
N Nana ,inşallah bir daha ki sefere 1.olursun
Teşekkür ederim canlar :KK36::KK36:
Depnazim, önemli olan burda sizinle olmak. 1.olma hevesi başka, birinci olup büyü bozulacağına hep katılmak daha iyi :KK70::KK70:

X