- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Hayirlisiysa amin diyelim o zamanO zaman inşallah 1.olmazsın mı diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisiysa amin diyelim o zamanO zaman inşallah 1.olmazsın mı diyeyim
Tamam o zaman bundan sonra yarışmalarda aleyhine yorum yapacağım ve hiç oy almadan kapatmanı sağlayacağımTeşekkür ederim canlar
Depnazim, önemli olan burda sizinle olmak. 1.olma hevesi başka, birinci olup büyü bozulacağına hep katılmak daha iyi
AminnnTövbe yaaaO zaman inşallah 1.olmazsın mı diyeyim
Sen istediğin kadar propaganda yap, anca 15-20 kişi görür (ki onlarda dinlemez ) kk da en az 800 kişi oy kullanıyordurTamam o zaman bundan sonra yarışmalarda aleyhine yorum yapacağım ve hiç oy almadan kapatmanı sağlayacağım
Şimdi kabaca saydım en az 1000 kişi kullanmış.Sen istediğin kadar propaganda yap, anca 15-20 kişi görür (ki onlarda dinlemez ) kk da en az 800 kişi oy kullanıyordur
Değil mi Nana'cımBiz ne kadar konuşursak konuşalım bizi kimse kaile almazSen istediğin kadar propaganda yap, anca 15-20 kişi görür (ki onlarda dinlemez ) kk da en az 800 kişi oy kullanıyordur
Aynen ki tek oy kullanılıyor birde. Cidden katılım güzelŞimdi kabaca saydım en az 1000 kişi kullanmış.
Aynen öyle, benim canım biricik grup kankalarim kakao baciya oy vermiş, birde övmüş biride gelip beni ovmemisDeğil mi Nana'cımBiz ne kadar konuşursak konuşalım bizi kimse kaile almaz
Sen bize etkisiz elemansız mı diyorsun,önemsiz mi diyorsunDeğil mi Nana'cımBiz ne kadar konuşursak konuşalım bizi kimse kaile almaz
KK'nün yarışmaya en çok girip hiç kazanamamış üyesi olmayı hedefliyorum siz sanmayinki birinci olamıyor, hedefimiz bu zaten
KK'nün yarışmaya en çok girip hiç kazanamamış üyesi olmayı hedefliyorum siz sanmayinki birinci olamıyor, hedefimiz bu zaten
Bak ya bunlar nasıl arkadaşİnsan gelip şurada arkadaşına oy verirAynen öyle, benim canım biricik grup kankalarim kakao baciya oy vermiş, birde övmüş biride gelip beni ovmemis
En etkisiz eleman ben oluyorum arkamdan ekip arkadaşlarımSen bize etkisiz elemansız mı diyorsun,önemsiz mi diyorsun
Aaaaa aynı sebeple yarışıyoruz..KK'nün yarışmaya en çok girip hiç kazanamamış üyesi olmayı hedefliyorum siz sanmayinki birinci olamıyor, hedefimiz bu zaten
Oyu geçtim, yalandan bir iki tane öv yaniBak ya bunlar nasıl arkadaşİnsan gelip şurada arkadaşına oy verir
Pastadan anlamıyorlar ne yapalımOyu geçtim, yalandan bir iki tane öv yani
O zaman sen başarısız oldun 2 madalyan var, ben başarılıAaaaa aynı sebeple yarışıyoruz..
Benim madalyalar çok eskiUzun zamandır madalya alamıyorumBende başarılı olmaya başladımO zaman sen başarısız oldun 2 madalyan var, ben başarılı
Varmı varBenim madalyalar çok eskiUzun zamandır madalya alamıyorumBende başarılı olmaya başladım