- 28 Haziran 2011
- 61.756
- 155.025
- 898
Nevos senin için calisiyom ben@Kazen Abicim Merhaba
Oylamamız için bildirim gönderebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos senin için calisiyom ben@Kazen Abicim Merhaba
Oylamamız için bildirim gönderebilir misiniz
Oy kullanılmamış ki, geçen ay Nevreste elticiğim profilinden yaptığı BDV içerikli linkleri sayesinde daha çok üyeye erişti.Asıl 20 oy nedir püüü yazıklar olsun
Demek ki egzantrik konu başlıklarıyla bildirim gitmesi gerekiyorOy kullanılmamış ki, geçen ay Nevreste elticiğim profilinden yaptığı BDV içerikli linkleri sayesinde daha çok üyeye erişti.
Rica ederimEslinna amme hizmeti yapmışsınnn:) teşekkürler:)
yaaa hahahahaha sunumda sen şekerim maşallahın var vallaOlmasin bence
Hee heeeyaaa hahahahaha sunumda sen şekerim maşallahın var valla
İki mesaj geldi rica ederim diye bende ikincisini nokta yaptımalıntılamısın beni ama nokta gözüküyorr :)
Sen biraz iddialı bir tarif bul beybito bana bakmayaaa hahahahaha sunumda sen şekerim maşallahın var valla
Hee heee
20 oy nokta.com
20 oy nokta.com
Kader herzaman güler mi gülmez
Evet ben de baktım neler neler varmış. Hadi bakalım kolay gele herkesebende senin gibi düşünüyordum ama ASSOSyal 'im dedi ki eski konulara bak bi :) gerçekten baya tarif varmış ::)
Evet ben de baktım neler neler varmış. Hadi bakalım kolay gele herkesebende senin gibi düşünüyordum ama ASSOSyal 'im dedi ki eski konulara bak bi :) gerçekten baya tarif varmış ::)