- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Nedenki?İyiyim canım sağol problem yok
Evde değildim çok güzel birgün geçirdim fakat 1 saat önce herşey başa döndü
yoksa geçmişimi okudun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenki?İyiyim canım sağol problem yok
Evde değildim çok güzel birgün geçirdim fakat 1 saat önce herşey başa döndü
Ne yazık kiNedenki?
yoksa geçmişimi okudun
aman büyüsünde artarsa artsın
Ebeveyn olunca masraflardan kurtulma diye birşey olmuyor, kızı biraz büyüt anlarsın, bisküvisi bitecek makyaj malzemeleri, ayakkabı, çanta, kıyafet, takı gelecek, masraf daha tuzlu hale geliyor
Bebe bisküvisini arayacaksın
Sur ,bebiş kaç aylık olduaman büyüsünde artarsa artsın
Hiç öyle düşünme bacım yavrun kaç yaşında bilmemde büyüdükçe sorunlarda büyüyor şimdi sıkıntın püskevit olsunaman büyüsünde artarsa artsın
şükür 8. ayı bitti. zaman gecmıyor yaaaSur ,bebiş kaç aylık oldu
Maşaallah kocaman olmuşBirde sana sormak lazımşükür 8. ayı bitti. zaman gecmıyor yaaa
Geçmese benim zaman geçmezdi.Kolik bir yandan ,mızmız bir yandan,prematüre bir yandan ,uyumaz bir yandan ,biraz büyüse de rahatlasam derdim.3,5 yaşında yeni yeni rahatladım.Maşaallah kocaman olmuşBirde sana sormak lazım
Geçer canım bir bakmışsın kocaman olmuş
Net biraz yavaşladı,okumakla yetiniyorum ,bu gece böyle.Deynep kız ses ver ne begeni basıp duruyon
Maşaallah canımBirde beni düşünİkizleri ne şekilde büyüttümÇok nazlı,mızmız,huysuzlardı11.5 oldular..Geçmese benim zaman geçmezdi.Kolik bir yandan ,mızmız bir yandan,prematüre bir yandan ,uyumaz bir yandan ,biraz büyüse de rahatlasam derdim.3,5 yaşında yeni yeni rahatladım.
Gerçekten herkes beceremez ikiz çocuk bakımını,maşallah canım sanaBüyüyünce evleniyorlar ,büyüseler bir dert ,büyümeseler bir dertMaşaallah canımBirde beni düşünİkizleri ne şekilde büyüttümÇok nazlı,mızmız,huysuzlardı11.5 oldular..
Sağol canımZorlukları çekiyoruz sonra evlenip gidiyorlarHayırlısı olsun,iyi olsunlar gerisi önemli değilGerçekten herkes beceremez ikiz çocuk bakımını,maşallah canım sanaBüyüyünce evleniyorlar ,büyüseler bir dert ,büyümeseler bir dert
derdini anlatsın gerisi önemli değilHiç öyle düşünme bacım yavrun kaç yaşında bilmemde büyüdükçe sorunlarda büyüyor şimdi sıkıntın püskevit olsun
aynen yaşayana sormak lazım şöyle aradan 2-3 yıl geçeydi iyi olurduMaşaallah kocaman olmuşBirde sana sormak lazım
Geçer canım bir bakmışsın kocaman olmuş
Şu konuda haklı olabilirsin..Derdini anlatsın,yürüsün,kendi işini yapabilsin vs...Ama canım inan dertler bitmiyor..Büyüdükçe koşturmalar artıyorSağlıklı olsunlar gerisi önemli değilaynen yaşayana sormak lazım şöyle aradan 2-3 yıl geçeydi iyi olurdu
Sağ bacağım izne çıktı onun dışında iyiym alışkınım ben zaten biraz sakarım daKafam öyle dağınık ki canım alıntıyı bile yanlış aldım kusura bakmaÇok geçmiş olsun canımsınVar mı bir problem
Çok geçmiş olsun canımAman dikkatli ol canımSağ bacağım izne çıktı onun dışında iyiym alışkınım ben zaten biraz sakarım da
Allah sağlık mutluluk huzur versin büyüdükçe problemleri artacak büyüdükçe çevreleri değişecek büyüdükçe hayatın zorlukları kasveti artacak şimdi elleri üzerimizde ama Zaman geçtikçe değişecek... gazı koliği şikayet ettiğin ne varsa özleyeceğiz belkide...Allah hepsine temiz bahtlar versinbaht mı istersin taht mı diye sormuşlar padişaha demiş baht isterim baht olunca taht zaten olur herkesin çocuğunun bahtı açık olsunŞu konuda haklı olabilirsin..Derdini anlatsın,yürüsün,kendi işini yapabilsin vs...Ama canım inan dertler bitmiyor..Büyüdükçe koşturmalar artıyorSağlıklı olsunlar gerisi önemli değil