Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
hayır Mune Mune hile yapmışsın kibarca kendi isteği ile yarışmadan çekildi demişim gelip burada saçmalamanın anlamı ne ? İlla ki deşlifre edip rezil mi edelim ? Kakao ve Ben Kakao ve Ben 2-3 gün önce bana mesaj atmış hediyemin başkasına yollanmasını istiyorum diye. Bu kadar ince düşünürken bu yapılan reva mı ? @hele @Be_Ni_1012 ? zorla çileden çıkartıyor bu ikisi beni ...
Sen doğru bildiklerini yekten kendi üslubunca söyleyince kızıyorlar ama yok Kazen, bazen gerçekten deşifre etmek doğru bir adım oluyor, sen nezaket gösterdikçe zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak isteyenler deşifre edilmeli.

Polemiğe girmek yasaak (demekki patronlarda polemiğe giriyormuş):KK70:siz burda kavgaya durun bende güzelim pastalara bakıp bakıp iç geçireyim:mad: kadınlığımdan utandım yaaa biraz insaaf:cry:

Anne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur:dondurma:
Bebek muhallebisi yaparsan beni de çağır yarısını senin bebe yer gerisini ben:KK70:
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon:KK70::KK70::KK70:

Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon:KK70::KK70::KK70:
:KK70:

Yok mu bana bi geçmiş olsun pastası gönderecek sevabına :KK43: ?

Şöyle kallavi iki dilimcik yeter .:KK54:
Ortada muhallebi kenarları kıtır turta olurmu aus.. Geçmiş olsun
FB_IMG_1472291385580.jpg

Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim:KK53:
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam:63:
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.:KK36:
Aaa yazık bize arkadaşımıza bir madalya kazandıramamışız !!:KK70::KK70::KK70:

Yazık bişi diyemiyorum 3-5 oy için .:KK43:

Birde burdaki 3-5 arkadaşa oy hesabı soruyorlar :KK43:

Anlamadıgım yüzlerce oy kullanan kk üyesi varken 3-5 oyla neyin hesabı ve kafası :deli:

X