- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben de özledim sizi canım Misafirlerimin dönüş tarihi uzadı, o yüzden giremiyorum, onlarla ilgileniyorum:) Yolcu eder etmez buradayımAaaaahhhhh aahhhh -VUSLAT- da olaydı eyiydi,özletti kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de özledim sizi canım Misafirlerimin dönüş tarihi uzadı, o yüzden giremiyorum, onlarla ilgileniyorum:) Yolcu eder etmez buradayımAaaaahhhhh aahhhh -VUSLAT- da olaydı eyiydi,özletti kendini
ayyyyyyyyy valla ayyyy en güzeli bu işteeee sağolasın patronn.. işte buna çokk sevindimm.. tamamdır yazdığım gibi sağol,,sağoll,, sağoll ve ayrıcada Teşekkür ederimm..ne öyle al misketlerimi ve misketlerimi .... bu arada Kakao ve Ben evet istediğin olur yani hediye konusunda
sen ilgilen gel canımm patron geldi halletti zatii..ama arayı çok açmaaBen de özledim sizi canım Misafirlerimin dönüş tarihi uzadı, o yüzden giremiyorum, onlarla ilgileniyorum:) Yolcu eder etmez buradayım
Tamamm @Be_Ni_1012 tüyelim canım patron geldi o halleder her zamanda halletmiştir..
Bir kaç gün daha uğrayamam, sonrasında burdayım canım:)sen ilgilen gel canımm patron geldi halletti zatii..ama arayı çok açmaa
Sen doğru bildiklerini yekten kendi üslubunca söyleyince kızıyorlar ama yok Kazen, bazen gerçekten deşifre etmek doğru bir adım oluyor, sen nezaket gösterdikçe zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak isteyenler deşifre edilmeli.hayır Mune hile yapmışsın kibarca kendi isteği ile yarışmadan çekildi demişim gelip burada saçmalamanın anlamı ne ? İlla ki deşlifre edip rezil mi edelim ? Kakao ve Ben 2-3 gün önce bana mesaj atmış hediyemin başkasına yollanmasını istiyorum diye. Bu kadar ince düşünürken bu yapılan reva mı ? @hele @Be_Ni_1012 ? zorla çileden çıkartıyor bu ikisi beni ...
Ve lutfen Mune madalyalar iptal edilebiliyorsa profilimden silinsin istiyorum fazla goze batmis sanirim:)
Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyimbende rica ediyorum Mune benimde silinsin
Anne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur2 sene sonra bende katılırım artık
sever misin muhallebi? ben hiç sevmemAnne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur
Bebek muhallebisi yaparsan beni de çağır yarısını senin bebe yer gerisini ben
Deliii yaaa sensiz burayı hiç düşünemiyorumKendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyonAnne yemeklerinde olsan ne kadar güzel olur, mesela anneler gününe denk gelse daha bir şahane olur
Bebek muhallebisi yaparsan beni de çağır yarısını senin bebe yer gerisini ben
Ayyy sende seviyormusun bebe muhallebi lerini geçen bi arkadaşa gittim mune kahve iciyoruz mutfak masasında hani bebeklerin cici bebeleri varya hem kahvemi iciyorum hem sohbet ederken de tabağın içindekileri yemisim ama farkında da değilim 1tane almak istemiştim.gerisi gelmiş.annesi elime vurana KADAR ..demezmi önünde çikolata lokum var bebeğin buskivisini niye bitiriyon
Ortada muhallebi kenarları kıtır turta olurmu aus.. Geçmiş olsunYok mu bana bi geçmiş olsun pastası gönderecek sevabına ?
Şöyle kallavi iki dilimcik yeter .
Aaa yazık bize arkadaşımıza bir madalya kazandıramamışız !!Kendimi çok pis ezik hissettim.Bir madalyam yok ki ben de madalyalarımı iade edeyim
Benim için KK bitmiştir,daha da buraya yazmam
Not:Şaka yaptıııım,ben sizi bırakabilir miyim.