- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
SüpersinAmacinizi ben dahil birçok kişi anlamış değil. Neden bu "samimiyetsiz" ortamın içine sokma eziyetini ediyorsunuz kendinize ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpersinAmacinizi ben dahil birçok kişi anlamış değil. Neden bu "samimiyetsiz" ortamın içine sokma eziyetini ediyorsunuz kendinize ?
mutfagı hıc sevmem bide yengec burcuyummm yaniheleki ben sazan gibi atlıyordum her yarışmaya .. napammm çok seviyorum mutfağıı.. tamam tamam frenliyorum kendimiii ..
Size bazi konularda kesinlikle katiliyorum her ne kadar burda yeni olsam da gordugum o ki uyeler pastanin yapilisi ve sunumundan cok ne kadar samimiler onu on plana aliyorlarkk'nın samimiyetsizlik abideleri yine doluşmuş sabah sabah
pohpohlayın birbirinizi nasıl olsa parsellemişsiniz koca siteyi
hala daha hazır pastayla yarışmaya katılan kadını korumacalar iltifatlar komiksiniz gerçekten
madalya diye uydurduğunuz şeyi o yüzden sürekli aynı kişilerde görüyoruz canlarım o kadar adilsiniz ki gözlerim yaşarıyor
O sinirle yaptığımın hoş olmadığının farkındayım ,ama o an Kakaoyla yazışıyorduk ,çoğu kişinin bu tür yazdığı mesajlar yüzünden çekileceğini yazıyordu,vazgeçirmeye çalışıyordum,O şahsın yazdığı mesaj da tuzu biberi oldu,o mesajın üzerine yazılanları gördün mü,Kazen'e mesaj atıp yarışmadan çekileceğim diyince dayanamadım.Hanımlar sakin olur musunuz lütfen? Polemiğe girmeye gerek yok, yarışmacılarla alakalı itirazlarınız varsa bunu topikte tartışmak yerine yönetime yazmanız daha uygun olmaz mı?
Ayrıca birinin emeğine saygı gösterilmesini isterken, yapılan pastaya laf etmekte hiç şık durmuyor, herkes emek sarf ediyor, hepsi iddialı elbette, emek küçümsemek yakışmadı sizlere.
Canım yarışma haricinde de biz yazışıyoruz zaten arkadaşlarla,toplasan bir elin parmakları kadarız.5 ,6 kişinin yaptığı sohbet ,yarışmanın seyrini etkilemez zaten.Madem bu kadar milletin gözüne batıyor sohbetlerimiz,başka topikte devam ederiz.Size bazi konularda kesinlikle katiliyorum her ne kadar burda yeni olsam da gordugum o ki uyeler pastanin yapilisi ve sunumundan cok ne kadar samimiler onu on plana aliyorlar
doğru bir kere tepside çekilmiş hali sunum değil .ayrıca sunumda gayet güzel görünüyordu ben lezzetinden bahsetmiştim ama......Ellerine sağlık ama aebenin yaptığına pek benzememis..demek ki el yapımı,el becerisi kişiye göre değişebiliyor..
haklısınız yöneticimHanımlar sakin olur musunuz lütfen? Polemiğe girmeye gerek yok, yarışmacılarla alakalı itirazlarınız varsa bunu topikte tartışmak yerine yönetime yazmanız daha uygun olmaz mı?
Ayrıca birinin emeğine saygı gösterilmesini isterken, yapılan pastaya laf etmekte hiç şık durmuyor, herkes emek sarf ediyor, hepsi iddialı elbette, emek küçümsemek yakışmadı sizlere.
ayrıca aeben in yaptığına bakarsanız baklavanın üstünde yanmış yağ topakları var ben gayet samimane tatlıyı yaptım ama tadını pek beğennnnmedim dedim konuyu başka yere çektiniz. benim yaptığım emeğe saygısızlık ama sizinki değil öyle miEllerine sağlık ama aebenin yaptığına pek benzememis..demek ki el yapımı,el becerisi kişiye göre değişebiliyor..
deynepnaz yukarıdaki uyarım ne direkt sana ne de diğer üyeye, her ikinize de yazdım hatta başka yazanlar varsa onlarda bu uyarıyı dikkate alsın istedim.O sinirle yaptığımın hoş olmadığının farkındayım ,ama o an Kakaoyla yazışıyorduk ,çoğu kişinin bu tür yazdığı mesajlar yüzünden çekileceğini yazıyordu,vazgeçirmeye çalışıyordum,O şahsın yazdığı mesaj da tuzu biberi oldu,o mesajın üzerine yazılanları gördün mü,Kazen'e mesaj atıp yarışmadan çekileceğim diyince dayanamadım.
Benim pastam oylamada olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama baska forumlardan gelen insanlar burada yazilanlara gore oy kullaniyor ve dikkat ettigim kadariyla hep bir elin parmagini gecmeyen insanlar birbirlerine methiyeler duzuyor ve bu bence yarismanin sonucuna direk etki ediyorCanım yarışma haricinde de biz yazışıyoruz zaten arkadaşlarla,toplasan bir elin parmakları kadarız.5 ,6 kişinin yaptığı sohbet ,yarışmanın seyrini etkilemez zaten.Madem bu kadar milletin gözüne batıyor sohbetlerimiz,başka topikte devam ederiz.
kendi adıma konuyu kapatıyorumGözümden kaçıyor sanmayın, birbirinizin tariflerini denemişsiniz ama laflar olmuş yine, yapmayın gözünüzü seveyim, gerek yok burada kalp kırmaya.
Herkes aynı tarifi yapsa farklı sonuçlar alabilir, tariflerdeki ölçüler damak zevkine uymayabilir de.
Sırf konu biraz dağılsın diye örnek vereyim, ben tatlı dedin mi çok tatlı olmasını severim, atıyorum 5 bardak suya 1 su bardağı toz şeker benim için tatlı değildir ama bir başkası için gayet iyidir, şimdi biri bana dese ki Mune abla şu şerbetli tatlıyı yap 5 bardak suya 1 su bardağı şekeri koy kaynat ben onu kendimce revize eder 2,5 su bardağı şeker koyarım böyle yerken içim bayılsın isterim
Şurada frambuazlar, vişneler, çikolatalar kremalar dans ederken gerilmeyin boş yere, pastaları seyredin keyfiniz yerine gelsin
Ne baklavaymış arkadaşdoğru bir kere tepside çekilmiş hali sunum değil .ayrıca sunumda gayet güzel görünüyordu ben lezzetinden bahsetmiştim ama......
Bu kategoride ben de,Nevreste de ,aeben de yarışmada değiliz .Sohbet ettiğimiz kişiler arasında sadece bitter çikolatanın ve Kakaonun yaptığı tarif yarışıyor ve her birimiz ayrı kişiye oy verdik.Etkilesek kendimizi etkilerdik.Yarışmayı tıklayanların büyük çoğunluğunun buradaki sohbetten haberi dahi yok.Görsele ,sunuma göre oy veriliyor .Benim pastam oylamada olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama baska forumlardan gelen insanlar burada yazilanlara gore oy kullaniyor ve dikkat ettigim kadariyla hep bir elin parmagini gecmeyen insanlar birbirlerine methiyeler duzuyor ve bu bence yarismanin sonucuna direk etki ediyor
Teşekkür ederim gülümkendi adıma konuyu kapatıyorum
ODaha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)Bu kategoride ben de,Nevreste de ,aeben de yarışmada değiliz .Sohbet ettiğimiz kişiler arasında sadece bitter çikolatanın ve Kakaonun yaptığı tarif yarışıyor ve her birimiz ayrı kişiye oy verdik.Etkilesek kendimizi etkilerdik.Yarışmayı tıklayanların büyük çoğunluğunun buradaki sohbetten haberi dahi yok.Görsele ,sunuma göre oy veriliyor .
Benim desteklediğim kimse olamaz ,siyasi veya spor dalında değiliz.Bu kategoride biri hoşuma gider,diğer kategoride diğeri.Hiçkimsenin aldığı madalyanın bana faydası da yok ki 1.olması için uğraşayım.Amacım polemik değil benim,tartışmak ta değil,haksızlığa karşı kendimizi savunmak istedim.Son cümlenize katılıyorum hakeden kazansın.İyi günler...ODaha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)
pardonda başlatan sensin alay eder gibi baklavasını denediğini ve fütursuzca hiç olmadığını yazanda sensin ha savununcada birbirinizi kolluyorsunuz oluyor. pess.. zaten bişi yazmama gerek yok aeben cevabını vermiş ..ayrıca aeben in yaptığına bakarsanız baklavanın üstünde yanmış yağ topakları var ben gayet samimane tatlıyı yaptım ama tadını pek beğennnnmedim dedim konuyu başka yere çektiniz. benim yaptığım emeğe saygısızlık ama sizinki değil öyle mi