Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Hanımlar sakin olur musunuz lütfen? Polemiğe girmeye gerek yok, yarışmacılarla alakalı itirazlarınız varsa bunu topikte tartışmak yerine yönetime yazmanız daha uygun olmaz mı?

Ayrıca birinin emeğine saygı gösterilmesini isterken, yapılan pastaya laf etmekte hiç şık durmuyor, herkes emek sarf ediyor, hepsi iddialı elbette, emek küçümsemek yakışmadı sizlere.

kk'nın samimiyetsizlik abideleri yine doluşmuş sabah sabah :işsiz:
pohpohlayın birbirinizi nasıl olsa parsellemişsiniz koca siteyi
hala daha hazır pastayla yarışmaya katılan kadını korumacalar iltifatlar komiksiniz gerçekten
madalya diye uydurduğunuz şeyi o yüzden sürekli aynı kişilerde görüyoruz canlarım o kadar adilsiniz ki gözlerim yaşarıyor
Size bazi konularda kesinlikle katiliyorum her ne kadar burda yeni olsam da gordugum o ki uyeler pastanin yapilisi ve sunumundan cok ne kadar samimiler onu on plana aliyorlar

Hanımlar sakin olur musunuz lütfen? Polemiğe girmeye gerek yok, yarışmacılarla alakalı itirazlarınız varsa bunu topikte tartışmak yerine yönetime yazmanız daha uygun olmaz mı?

Ayrıca birinin emeğine saygı gösterilmesini isterken, yapılan pastaya laf etmekte hiç şık durmuyor, herkes emek sarf ediyor, hepsi iddialı elbette, emek küçümsemek yakışmadı sizlere.
O sinirle yaptığımın hoş olmadığının farkındayım ,ama o an Kakaoyla yazışıyorduk ,çoğu kişinin bu tür yazdığı mesajlar yüzünden çekileceğini yazıyordu,vazgeçirmeye çalışıyordum,O şahsın yazdığı mesaj da tuzu biberi oldu,o mesajın üzerine yazılanları gördün mü,Kazen'e mesaj atıp yarışmadan çekileceğim diyince dayanamadım.

Size bazi konularda kesinlikle katiliyorum her ne kadar burda yeni olsam da gordugum o ki uyeler pastanin yapilisi ve sunumundan cok ne kadar samimiler onu on plana aliyorlar
Canım yarışma haricinde de biz yazışıyoruz zaten arkadaşlarla,toplasan bir elin parmakları kadarız.5 ,6 kişinin yaptığı sohbet ,yarışmanın seyrini etkilemez zaten.Madem bu kadar milletin gözüne batıyor sohbetlerimiz,başka topikte devam ederiz.

haklısınız yöneticim :KK25:

Ellerine sağlık ama aebenin yaptığına pek benzememis..demek ki el yapımı,el becerisi kişiye göre değişebiliyor..:hamarat::hamarat:
ayrıca aeben in yaptığına bakarsanız baklavanın üstünde yanmış yağ topakları var:KK66: ben gayet samimane tatlıyı yaptım ama tadını pek beğennnnmedim dedim konuyu başka yere çektiniz. benim yaptığım emeğe saygısızlık ama sizinki değil öyle mi

O sinirle yaptığımın hoş olmadığının farkındayım ,ama o an Kakaoyla yazışıyorduk ,çoğu kişinin bu tür yazdığı mesajlar yüzünden çekileceğini yazıyordu,vazgeçirmeye çalışıyordum,O şahsın yazdığı mesaj da tuzu biberi oldu,o mesajın üzerine yazılanları gördün mü,Kazen'e mesaj atıp yarışmadan çekileceğim diyince dayanamadım.
deynepnaz yukarıdaki uyarım ne direkt sana ne de diğer üyeye, her ikinize de yazdım hatta başka yazanlar varsa onlarda bu uyarıyı dikkate alsın istedim.

Sonuçta topikte karşılıklı laf atmanız olmadı, pastayla/yarışmacıyla alakalı bir şüphe varsa bu yönetime bildirilmeli, buradan yazınca sonuca bağlanmadığı gibi birde tartışma çıkıyor, öte yandan söylenenlere kızıpta emeklere laf etmekte olmuyor.

Bir diğer konuya da açıklık getirelim burada sohbet etmenizde bir sakınca yok, öyle olsaydı Kazen yarışma anketini açarken bunu belirtirdi.

Canım yarışma haricinde de biz yazışıyoruz zaten arkadaşlarla,toplasan bir elin parmakları kadarız.5 ,6 kişinin yaptığı sohbet ,yarışmanın seyrini etkilemez zaten.Madem bu kadar milletin gözüne batıyor sohbetlerimiz,başka topikte devam ederiz.
Benim pastam oylamada olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama baska forumlardan gelen insanlar burada yazilanlara gore oy kullaniyor ve dikkat ettigim kadariyla hep bir elin parmagini gecmeyen insanlar birbirlerine methiyeler duzuyor ve bu bence yarismanin sonucuna direk etki ediyor

Gözümden kaçıyor sanmayın, birbirinizin tariflerini denemişsiniz ama laflar olmuş yine, yapmayın gözünüzü seveyim, gerek yok burada kalp kırmaya.

Herkes aynı tarifi yapsa farklı sonuçlar alabilir, tariflerdeki ölçüler damak zevkine uymayabilir de.
Sırf konu biraz dağılsın diye örnek vereyim, ben tatlı dedin mi çok tatlı olmasını severim, atıyorum 5 bardak suya 1 su bardağı toz şeker benim için tatlı değildir ama bir başkası için gayet iyidir, şimdi biri bana dese ki Mune abla şu şerbetli tatlıyı yap 5 bardak suya 1 su bardağı şekeri koy kaynat ben onu kendimce revize eder 2,5 su bardağı şeker koyarım böyle yerken içim bayılsın isterim:-)

Şurada frambuazlar, vişneler, çikolatalar kremalar dans ederken gerilmeyin boş yere, pastaları seyredin keyfiniz yerine gelsin :KK14:

Gözümden kaçıyor sanmayın, birbirinizin tariflerini denemişsiniz ama laflar olmuş yine, yapmayın gözünüzü seveyim, gerek yok burada kalp kırmaya.

Herkes aynı tarifi yapsa farklı sonuçlar alabilir, tariflerdeki ölçüler damak zevkine uymayabilir de.
Sırf konu biraz dağılsın diye örnek vereyim, ben tatlı dedin mi çok tatlı olmasını severim, atıyorum 5 bardak suya 1 su bardağı toz şeker benim için tatlı değildir ama bir başkası için gayet iyidir, şimdi biri bana dese ki Mune abla şu şerbetli tatlıyı yap 5 bardak suya 1 su bardağı şekeri koy kaynat ben onu kendimce revize eder 2,5 su bardağı şeker koyarım böyle yerken içim bayılsın isterim:-)

Şurada frambuazlar, vişneler, çikolatalar kremalar dans ederken gerilmeyin boş yere, pastaları seyredin keyfiniz yerine gelsin :KK14:
kendi adıma konuyu kapatıyorum:rapci:

doğru bir kere tepside çekilmiş hali sunum değil .ayrıca sunumda gayet güzel görünüyordu ben lezzetinden bahsetmiştim ama......
Ne baklavaymış arkadaş :KK70::KK70:
Prenses bi yaptıgımda kargo adresini verirsin yollarım baklavamdan bakarsın tadına o zaman konuşursun :KK66:

Sevgili prenses 10 yıldır kk da aktifim girmediğim gün nadirdir sanırım .kimyeye saygısızlık etmedim etmemde .bu önce kendi kişiligime saygısızlık olur :KK68:
Benim baklavam ünlüdür çevremde görüntüsüde tadıda . Yiyenler hazır aldıgımı sanır okadar yani baklavamı yiyipte begenmeyeni görmedim . Sen begenmezsin orasıda senin damak tadındur anlarım ama ikide birde aynı şeyleri yazıp durmana bi anlam veremiyorum .

Tarif benim olabilir ama senin yaptıgın baklava sonuçta tatsız olduysa ben ne yapabilirim ???? Şerbeti, pişmesi , iç malzemesi ,gevrekliği , el lezzeti bunlar yaptıgın yemegin lezzetini değiştirir .

Bu konuda son kez yazıyorum artık bu konu kabak tadı verdi ,umarım sende baklavamla ilgili son kez yazarsın . Okadar üzgünümki şu an . Yapmak istediğim bumuydu , başardın teşekkür ederim ...

Benim pastam oylamada olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama baska forumlardan gelen insanlar burada yazilanlara gore oy kullaniyor ve dikkat ettigim kadariyla hep bir elin parmagini gecmeyen insanlar birbirlerine methiyeler duzuyor ve bu bence yarismanin sonucuna direk etki ediyor
Bu kategoride ben de,Nevreste de ,aeben de yarışmada değiliz .Sohbet ettiğimiz kişiler arasında sadece bitter çikolatanın ve Kakaonun yaptığı tarif yarışıyor ve her birimiz ayrı kişiye oy verdik.Etkilesek kendimizi etkilerdik.:KK66:Yarışmayı tıklayanların büyük çoğunluğunun buradaki sohbetten haberi dahi yok.Görsele ,sunuma göre oy veriliyor .

Bu kategoride ben de,Nevreste de ,aeben de yarışmada değiliz .Sohbet ettiğimiz kişiler arasında sadece bitter çikolatanın ve Kakaonun yaptığı tarif yarışıyor ve her birimiz ayrı kişiye oy verdik.Etkilesek kendimizi etkilerdik.:KK66:Yarışmayı tıklayanların büyük çoğunluğunun buradaki sohbetten haberi dahi yok.Görsele ,sunuma göre oy veriliyor .
O:KK9:Daha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)

O:KK9:Daha fazla cevap verip kendimi kucuk dusurmek istemem umarin siz kimi destekliyorsaniz o bi madalya daha kazanir kendi hakkiyla(!)
Benim desteklediğim kimse olamaz ,siyasi veya spor dalında değiliz.Bu kategoride biri hoşuma gider,diğer kategoride diğeri.Hiçkimsenin aldığı madalyanın bana faydası da yok ki 1.olması için uğraşayım.Amacım polemik değil benim,tartışmak ta değil,haksızlığa karşı kendimizi savunmak istedim.Son cümlenize katılıyorum hakeden kazansın.İyi günler...

ayrıca aeben in yaptığına bakarsanız baklavanın üstünde yanmış yağ topakları var:KK66: ben gayet samimane tatlıyı yaptım ama tadını pek beğennnnmedim dedim konuyu başka yere çektiniz. benim yaptığım emeğe saygısızlık ama sizinki değil öyle mi
pardonda başlatan sensin alay eder gibi baklavasını denediğini ve fütursuzca hiç olmadığını yazanda sensin ha savununcada birbirinizi kolluyorsunuz oluyor. pess.. zaten bişi yazmama gerek yok aeben cevabını vermiş ..

Hanimlar neler olmus burda boyle:KK57::KK57: yarismanin eglence kismi unutulmus fazla mi ciddiye alinmis ne:süslü: yapmayin lutfen insanlar burada stres atmak icin bir iki sohbet ediyorsa kimse kimseyi samimiyetsizlikle suclayamaz... Ayrica lutfen inceleyip karar verin sahsen kendi pastama cok msj aldim guzel oldugunu hazir gibi gorundugunu bu beni cok mutlu etti asamalarida fotolayarak ayrintili anlatmaya calistim:) ne kursa gitmisligim nede profesyonel egitim almisligim var herkesin yapabilecegi basitlikte bir pasta suslemesi ustude... (Benim pastaminda hazir olabilecegi konusu gecmis ondan aciklama yapma geregi hissettim)
He bide madalya meraklisi degil kimse birinci olanlar madalya icinde yarismiyor (benim dusuncem) ama bir emek varsa ve oy kullanan cogu uye tarafindan begenilmis birinci olmussa tebrik etmek duser bize:KK9::KK9: yaklasik iki senedir yemek yarismalarina katiliyorum 3 kez birincilikte cok olmasa gerek:) bir sonraki katagoriye katilmayi dusunmuyordum zaten son msjlardan sonra iyice tadim kacti....

X