hahaha cadı dynepİyi bari @nananais te ,sen de gittin ,aklım burada kalmayacak?İyi geceler canım
İmza güzel olmuş ben bu şiiri çok seviyorumİyi bari @nananais te ,sen de gittin ,aklım burada kalmayacak?İyi geceler canım
Aslında iyi hatırlattın bende bu sıra niye rahatım diyordum
Allah rahatlık versin canım çok sağol
O şimdi hepiniz gidin bende gidiyorumhahaha cadı dynepbi gozum hala burda
ama bu cadı olmadıgı anlamına gelmezO şimdi hepiniz gidin bende gidiyorumNevreste yalnız kalsın demek istedi
O zaman kendi kendime sohbet ederimama bu cadı olmadıgı anlamına gelmeznevom seni klonlamak lazım boyle olmacekk
ay ıc sesımız dıle gelse ne derdı bıze acaba , düşününceeO zaman kendi kendime sohbet ederim
Benim ki hiç susmaz o yüzden düşüncesinden bile korkuyorumay ıc sesımız dıle gelse ne derdı bıze acaba , düşününcee
Çaktırma Kazen 'in sevdiğim sözlerdeki mesajından çaldımİmza güzel olmuş ben bu şiiri çok seviyorumHerkese küsülmez zaten
Yok bunu silmezÇaktırma Kazen 'in sevdiğim sözlerdeki mesajından çaldım.İmzalarımı hep siliyordu,bunu silmez belki
Silmez de ,ruh haline göre değiştirebilirim belkiYok bunu silmez
O zaman sen birine kırıldınSilmez de ,ruh haline göre değiştirebilirim belki
benımkı ne derdi valla bilemiyorum belkım bana tahammul bıle edemezdıBenim ki hiç susmaz o yüzden düşüncesinden bile korkuyorum
İnan hepimizin aynı olurdubenımkı ne derdi valla bilemiyorum belkım bana tahammul bıle edemezdı
cok severım bu şiiriSilmez de ,ruh haline göre değiştirebilirim belki
temam nevom kendıne ıyı bakTamam canımArada gel sohbet edelim Hayırlı geceler
Sende canımtemam nevom kendıne ıyı bak