- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
Ben de kendime iyi bakayım mı?temam nevom kendıne ıyı bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kendime iyi bakayım mı?temam nevom kendıne ıyı bak
tabisi deynocumBen de kendime iyi bakayım mı?
Kendine iyi bak Deynep'imBen de kendime iyi bakayım mı?
Ellerine sağlık ama aebenin yaptığına pek benzememis..demek ki el yapımı,el becerisi kişiye göre değişebiliyor..
Mesela ben asla sarmayı saramam o konuda kardeşim sahanedir.ondan yardım alırım..Her bayanın kendine üzgü el lezzetleri ve marifeti vardır . Misal kakaonun tarifiyle ben o pastayı yapmaya kalksam sonuç çok farklı çıkarki çevremde oldukça becerikli biri olarak bilinsemde .
Yani demem oki benim tarifim olsada senin baklavanı ben gelip yapmadım , tarifin iyi olmadı tadı güzel değil demende hiç şık olmadı sonuçta baklava tarifden çok kendi el becerinle yapılan bir tatlı ... ..
Kahvaltıdan sonra niye katilmadim biliyor musun denmesin kakao her kategoriye katılıyor diye .. burası eğlendiğimiz sohbet ettiğimiz bir yer isterim ki cookkkk katılım olsun değişik tarifler olsun.kurabiyelerde öyle bir katılım olmustuki.. yıkılmıştı sayfalar..O da doğru.Ben dahil olmak üzere katıl diyorsun katılmıyorum.Ama nuryolu,Beni,nananais hiç nazlanmadan katılıyor.
Bana göre sebebi çok yoğun gıda boyası vardı.evet görsellik çok önemli ama yenilecek olan bir tatlının ,yada pastanın içinde o görselliği insanlar istemiyorlar..mesela şu iki resim arasındaki farka bak ilki gökkuşağı pastasıMesela affına sığınıyorum ama talhayasir de vardı tatlılar yarışmasında .Görsellik ,sunum mükemmeldi.Sıralamada 2.sıradaydı.Ama tat olarak çoğumuz yedik,bir şöbiyet ,çikolatalı baklava olsun ,çıtır halka olsun,lokma olsun tadı daha güzel.
hayırlısı olsun canım ellbet vardır bir bildiğin ama mahrum etme güzel tariflerinden bizleriii..
heleki ben sazan gibi atlıyordum her yarışmaya .. napammm çok seviyorum mutfağıı.. tamam tamam frenliyorum kendimiii ..Biz körler,sağırlar olmazsa kim katılacak yarışmaya
içinden yapma canım bana olumsuz yorumda yap aksine ben mutlu olur elişmden geldiğince cevap veririm .. aksine görüşler önemlidir benim için küsmem ,, darılmam aksine dikkate alır daha iyisini yapmaya çalışırımm.. vur bana sağdan soldan yorumların ilee deynebimm..Ben de içimden yapıyorum yorumlarımı kimse kırılmasın diye,laf açıldı dedim.Bir de hevesleri kırılmasın istiyor insan,kalp kırılmasını istemiyor.
ahh nanammm senin şu bakış açını pek bi seviyorumm.. hep böyle kal canımm..Derece bekliyordum, sondan kaçıncı oldum
Seviyorum seni sahiden
şışşşşşttttt ne oluyo burdaa ayrılın bakemmmBende seni
Ben katılırım dünya mutfağına .Suşi yaparım,çekim bitince kızartıp yerim.
Madem evdesin,1 günün kaldı 3.madalyanın gelmesine.Avatarının altını sil,süpür,yarına hazırlık yap.Hayırlı sabahlarınız olsun hanımlarbugün resmi tatil dolayısı ile evdeyim.. ve 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun BÜYÜK İŞLERİ YANLIZ BÜYÜK MİLLETLER YAPAR
Eki Görüntüle 1878402
yarınmı sonnn 3.. madalyaa hımmm fena gelmiyor kulağaa ama her zaman söylüyorum madalya 1. lik önemli değil tarifler ve sunumlar önemliiMadem evdesin,1 günün kaldı 3.madalyanın gelmesine.Avatarının altını sil,süpür,yarına hazırlık yap.
Sizin derdiniz nedir Allah aşkına.Neden bu ısrarla hazır pasta diye dayatmanızın sebebi.Yazmayayım diyorum ,dayanamıyorum.Öyle iddialı bir pastanız olsa tamam da ,sizin yaptığınız pastayı da gördük.Az Kakaonun yemek topiği var ,bakarsanız elinin yatkın olduğunu anlarsınız zaten.Sizin yüzünüzden yarışmadan çekilme kararı bile aldı ,biz vazgeçmesini istedik.Sonuçta biz Onun o pastayı yapacağını biliyoruz.Tanımadan ne kadar da kolay yargılayabiliyorsunuz.Biz burada yemek harici de dostluklar kurduk ,parsellemiş lafı hiç hoş değil.kk'nın samimiyetsizlik abideleri yine doluşmuş sabah sabah
pohpohlayın birbirinizi nasıl olsa parsellemişsiniz koca siteyi
hala daha hazır pastayla yarışmaya katılan kadını korumacalar iltifatlar komiksiniz gerçekten
madalya diye uydurduğunuz şeyi o yüzden sürekli aynı kişilerde görüyoruz canlarım o kadar adilsiniz ki gözlerim yaşarıyor
Çok saygısızsınız .....kk'nın samimiyetsizlik abideleri yine doluşmuş sabah sabah
hala daha hazır pastayla yarışmaya katılan kadını korumacalar iltifatlar komiksiniz gerçekten
madalya diye uydurduğunuz şeyi o yüzden sürekli aynı kişilerde görüyoruz canlarım o kadar adilsiniz ki gözlerim yaşarıyor
Amacinizi ben dahil birçok kişi anlamış değil. Neden bu "samimiyetsiz" ortamın içine sokma eziyetini ediyorsunuz kendinize ?kk'nın samimiyetsizlik abideleri yine doluşmuş sabah sabah