Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Kofteli tutmaç corbam

evet biliyorum amacım polemiğe girmekte değil ayrıca bu yarışmada da yokum yani bir çıkarım da yok iyiy olan kazansin
Bende polemiğe girmek için yazmıyorum canım yanlış anlamaAma hakedilmiyor haksızlık vs hoş olmuyor...Sende katıldın biliyorsun herkes emek harcıyor..Ben tariflere yapılan ağır yorumlara üzülüyorum veya kaldıramıyorum diyelim...

Seni görünce lokmanı unuttuğumu hatırladım ,düzenlemede yazdım,ama çaktırmıyayım.

Ben de içimden yapıyorum yorumlarımı kimse kırılmasın diye,laf açıldı dedim.Bir de hevesleri kırılmasın istiyor insan,kalp kırılmasını istemiyor.
Tabi canım ,yazık günah
Birde hiç kimse mükemmel değildir..
Örneğin ben yemek yapıyorum ama profesyonel değilim sadece damak tadına uygun ,tadı güzel oluyor yaniNe haddime gidip ağır yorum yapayım

Bide 7 mi 8 mi ne katilisim, herkese oy veren nevroş bana oy hiç ama hiç vermedi. Üyelik 5 kategoridemi ne 2 py hakkı vardı
Nana inan ben oyumu farklı strateji uygulayarak veriyorum..Bu seferde sebebi vardı benim için..Genelde hep bir sebep buluyorum..
Senin yerin sahiden çok ayrı ve tariflerini sahiden çok beğeniyorum..Ama o ellerim kırılsın bir sefer bile veremedim

Ayyy deme öyle gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…