Kofteli tutmaç corbamAma canım sende çok iyi biliyorsun biz yıllardır bu şekilde yarışıyoruz..
Birde şerbetli tatlılar kategorisinde baklava,dilber dudağı,2 çeşit şöbiyet vardı..2. gül tatlısı oldu..Yani emek,zorluk oylamayı etkilemiyor..
Bunun dışında çorbalar kategorisi yapıldı..1.ve 2. mercimek çorbası oldu.3. yayla çorbası,4. tavuk çorbasıOysa ben Gaziantep yöresinin meşhur en zor çorbasını hatta yemeğini yaptım.5. zorla oldum..Benim çorba gibi bir sürü emekli çorba vardı..Bu çorbaların içinde @Be_Ni_1012 @nuryolu @-VUSLAT- N Nana in emekli çorbaları vardı...Ve bu sürekli burada takılan arkadaşlar sonlarda bitirdi yarışmayı Sana kesinlikle katılmıyorum..Ben böyle bir sürü kategori yorumu yaparım ama uzatmak istemiyorum..
Bende polemiğe girmek için yazmıyorum canım yanlış anlamaevet biliyorum amacım polemiğe girmekte değil ayrıca bu yarışmada da yokum yani bir çıkarım da yok iyiy olan kazansin
Seni görünce lokmanı unuttuğumu hatırladım ,düzenlemede yazdım,ama çaktırmıyayım.Harika lokmam ile 7 oy aldım, teee kaç yarışma katılmıştım hiçbir arkadaş oy vermedi
Bu kategoride 129 oy almisim, inan içinde 29 kisi bile yok tanıdığım.
Dusun sadece kızarmış hamsi birinci oldu hemde 400 kusur oy ile. Bu insanların adil ve ya değil kendi tercihi.
Bu kategoride inan birinciyi zorlarim diyordum anca üçüncü oldum. Diyet yemeklerinde benden daha iyi kategoriye uygun yemek yoktu bana göre ama yine derece alamadım
Bu insanların göreceli tercihidir, biz yargilayamayiz. Zaten bunları bilerek yarışıyor uz. Oy veren su anda 700 kusur insan var ne kadar insanı taniyabiliriz ki?
Ayrıca Bende @aeben ablanin tarifini yaptım ve kendisine de gösterdim ramazan bayramında hatta hatırlar akıllı kız bir tepside 2 şekil kesmiş senden de bu beklenirdi demişti , bayramda baklavanın b si kalmadı
Damak zevkidir bu..
Ama o su böreği unutulmazBen sadece bi kere derece aldım o da kahvaltı sofralariydi
Hayin hatunSeni görünce lokmanı unuttuğumu hatırladım ,düzenlemede yazdım,ama çaktırmıyayım.
Tabi canım ,yazık günahBen de içimden yapıyorum yorumlarımı kimse kırılmasın diye,laf açıldı dedim.Bir de hevesleri kırılmasın istiyor insan,kalp kırılmasını istemiyor.
Offff o ne çorbaydıKofteli tutmaç corbam
Ben sana kahvaltı sofralarında verdim,biliyorsun değil mi?Hatırlatayım dedim.Kahvaltı sofralarında bana verdi NevoşBide 7 mi 8 mi ne katilisim, herkese oy veren nevroş bana oy hiç ama hiç vermedi. Üyelik 5 kategoridemi ne 2 py hakkı vardı
Derece bekliyordum, sondan kaçıncı oldumOffff o ne çorbaydı
Nana inan ben oyumu farklı strateji uygulayarak veriyorum..Bu seferde sebebi vardı benim için..Genelde hep bir sebep buluyorum..Bide 7 mi 8 mi ne katilisim, herkese oy veren nevroş bana oy hiç ama hiç vermedi. Üyelik 5 kategoridemi ne 2 py hakkı vardı
Katılırsan yine vereceğimBen sana kahvaltı sofralarında verdim,biliyorsun değil mi?Hatırlatayım dedim.Kahvaltı sofralarında bana verdi Nevoş
Bacım nevroş her yeni katılanlara oy verdi ama ben tavuktan börek yaparak katıldım yine bana oy yok, neden çünkü... Nedenini nevroş soylesinBen sana kahvaltı sofralarında verdim,biliyorsun değil mi?Hatırlatayım dedim.Kahvaltı sofralarında bana verdi Nevoş
Bende ilk 3'ü bekliyordumDerece bekliyordum, sondan kaçıncı oldum
Ayyy deme öyle gece geceNana inan ben oyumu farklı strateji uygulayarak veriyorum..Bu seferde sebebi vardı benim için..Genelde hep bir sebep buluyorum..
Senin yerin sahiden çok ayrı ve tariflerini sahiden çok beğeniyorum..Ama o ellerim kırılsın bir sefer bile veremedim
Nedenini bende bilmiyorumBacım nevroş her yeni katılanlara oy verdi ama ben tavuktan börek yaparak katıldım yine bana oy yok, neden çünkü... Nedenini nevroş soylesin
Seviyorum seni sahidenAyyy deme öyle gece gece