Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Ama canım sende çok iyi biliyorsun biz yıllardır bu şekilde yarışıyoruz..
Birde şerbetli tatlılar kategorisinde baklava,dilber dudağı,2 çeşit şöbiyet vardı..2. gül tatlısı oldu..Yani emek,zorluk oylamayı etkilemiyor..
Bunun dışında çorbalar kategorisi yapıldı..1.ve 2. mercimek çorbası oldu.3. yayla çorbası,4. tavuk çorbasıo_OOysa ben Gaziantep yöresinin meşhur en zor çorbasını hatta yemeğini yaptım.5. zorla oldum..Benim çorba gibi bir sürü emekli çorba vardı..Bu çorbaların içinde @Be_Ni_1012 @nuryolu @-VUSLAT- N Nana in emekli çorbaları vardı...Ve bu sürekli burada takılan arkadaşlar sonlarda bitirdi yarışmayıo_OSana kesinlikle katılmıyorum..Ben böyle bir sürü kategori yorumu yaparım ama uzatmak istemiyorum..
Kofteli tutmaç corbam :KK62::KK62:

evet biliyorum amacım polemiğe girmekte değil ayrıca bu yarışmada da yokum yani bir çıkarım da yok iyiy olan kazansin
Bende polemiğe girmek için yazmıyorum canım yanlış anlama:KK19:Ama hakedilmiyor haksızlık vs hoş olmuyor...Sende katıldın biliyorsun herkes emek harcıyor..Ben tariflere yapılan ağır yorumlara üzülüyorum veya kaldıramıyorum diyelim...

Harika lokmam ile 7 oy aldım, teee kaç yarışma katılmıştım hiçbir arkadaş oy vermedi :110:
Bu kategoride 129 oy almisim, inan içinde 29 kisi bile yok tanıdığım.
Dusun sadece kızarmış hamsi birinci oldu hemde 400 kusur oy ile. Bu insanların adil ve ya değil kendi tercihi.
Bu kategoride inan birinciyi zorlarim diyordum anca üçüncü oldum. Diyet yemeklerinde benden daha iyi kategoriye uygun yemek yoktu bana göre ama yine derece alamadım :KK53:
Bu insanların göreceli tercihidir, biz yargilayamayiz. Zaten bunları bilerek yarışıyor uz. Oy veren su anda 700 kusur insan var ne kadar insanı taniyabiliriz ki?
Ayrıca Bende @aeben ablanin tarifini yaptım ve kendisine de gösterdim ramazan bayramında hatta hatırlar akıllı kız bir tepside 2 şekil kesmiş senden de bu beklenirdi demişti , bayramda baklavanın b si kalmadı :KK57:
Damak zevkidir bu..
Seni görünce lokmanı unuttuğumu hatırladım ,düzenlemede yazdım,ama çaktırmıyayım.:KK45:

Ben de içimden yapıyorum yorumlarımı kimse kırılmasın diye,laf açıldı dedim.Bir de hevesleri kırılmasın istiyor insan,kalp kırılmasını istemiyor.
Tabi canım ,yazık günah:KK51:
Birde hiç kimse mükemmel değildir..
Örneğin ben yemek yapıyorum ama profesyonel değilim sadece damak tadına uygun ,tadı güzel oluyor yani:KK53:Ne haddime gidip ağır yorum yapayım:KK53:

Bide 7 mi 8 mi ne katilisim, herkese oy veren nevroş bana oy hiç ama hiç vermedi. Üyelik 5 kategoridemi ne 2 py hakkı vardı :KK51::KK51:
Nana inan ben oyumu farklı strateji uygulayarak veriyorum..Bu seferde sebebi vardı benim için..Genelde hep bir sebep buluyorum..:olamaz:
Senin yerin sahiden çok ayrı ve tariflerini sahiden çok beğeniyorum..:KK60:Ama o ellerim kırılsın bir sefer bile veremedim:oops:

Nana inan ben oyumu farklı strateji uygulayarak veriyorum..Bu seferde sebebi vardı benim için..Genelde hep bir sebep buluyorum..:olamaz:
Senin yerin sahiden çok ayrı ve tariflerini sahiden çok beğeniyorum..:KK60:Ama o ellerim kırılsın bir sefer bile veremedim:oops:
Ayyy deme öyle gece gece :KK43:

X