Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Her bayanın kendine üzgü el lezzetleri ve marifeti vardır . Misal kakaonun tarifiyle ben o pastayı yapmaya kalksam sonuç çok farklı çıkarki çevremde oldukça becerikli biri olarak bilinsemde .
Yani demem oki benim tarifim olsada senin baklavanı ben gelip yapmadım , tarifin iyi olmadı tadı güzel değil demende hiç şık olmadı sonuçta baklava tarifden çok kendi el becerinle yapılan bir tatlı ... ..
canım seni kırmak istemedim .hoş illa her yaptığımız beğenilecek diye bişey de yok. benim tariflerimi yapıp beğenmeyen de vardır elbette damak tadı farklı bir kere .senle bir alakası yok yanı:KK66::KK36:

O zaman sen şuan ilk 5teki tarif haketmeden kazandı diyorsun veya kazanıyor diyorsun:KK51:Ben farklı gözle bakıyorum pastalara galibao_O
tabiki öyle demiyorum hepsi birbirinden güzel görünüyor .ben sadece profesyonelce yapılmış bir pastayla belki yeni yeni pasta yapan birinin yapmış olduğu pastanın beraber yarışması adil mi bunu merak ediyorum sizce bir sorun yoksa bence de yok

O zaman sen şuan ilk 5teki tarif haketmeden kazandı diyorsun veya kazanıyor diyorsun:KK51:Ben farklı gözle bakıyorum pastalara galibao_O
Nevreste çoğu yerde okudum buna benzer şeyleri.Önümüzdeki yarışma o zaman madalyasızlara yönelik olsa kimse bahane etmese mi acaba?Ben çok buralarda takılıyorum,ben de yarışmam.Bir de o zaman görelim katılımı.:KK69:

tabiki öyle demiyorum hepsi birbirinden güzel görünüyor .ben sadece profesyonelce yapılmış bir pastayla belki yeni yeni pasta yapan birinin yapmış olduğu pastanın beraber yarışması adil mi bunu merak ediyorum sizce bir sorun yoksa bence de yok
Ama canım sende çok iyi biliyorsun biz yıllardır bu şekilde yarışıyoruz..
Birde şerbetli tatlılar kategorisinde baklava,dilber dudağı,2 çeşit şöbiyet vardı..2. gül tatlısı oldu..Yani emek,zorluk oylamayı etkilemiyor..
Bunun dışında çorbalar kategorisi yapıldı..1.ve 2. mercimek çorbası oldu.3. yayla çorbası,4. tavuk çorbasıo_OOysa ben Gaziantep yöresinin meşhur en zor çorbasını hatta yemeğini yaptım.5. zorla oldum..Benim çorba gibi bir sürü emekli çorba vardı..Bu çorbaların içinde B Be_Ni_1012 nuryolu nuryolu -VUSLAT- -VUSLAT- N Nana in emekli çorbaları vardı...Ve bu sürekli burada takılan arkadaşlar sonlarda bitirdi yarışmayıo_OSana kesinlikle katılmıyorum..Ben böyle bir sürü kategori yorumu yaparım ama uzatmak istemiyorum..

Nevreste çoğu yerde okudum buna benzer şeyleri.Önümüzdeki yarışma o zaman madalyasızlara yönelik olsa kimse bahane etmese mi acaba?Ben çok buralarda takılıyorum,ben de yarışmam.Bir de o zaman görelim katılımı.:KK69:
Biz körler,sağırlar olmazsa kim katılacak yarışmaya:KK45:

Birde şerbetli tatlılar kategorisinde baklava,dilber dudağı,2 çeşit şöbiyet vardı..2. gül tatlısı oldu..Yani emek,zorluk oylamayı etkilemiyor..
Bunun dışında çorbalar kategorisi yapıldı..1.ve 2. mercimek çorbası oldu.3. yayla çorbası,4. tavuk çorbasıo_OOysa ben Gaziantep yöresinin meşhur en zor çorbasını hatta yemeğini yaptım.5. zorla oldum..Benim çorba gibi bir sürü emekli çorba vardı..Bu çorbaların içinde B Be_Ni_1012 nuryolu nuryolu -VUSLAT- -VUSLAT- N Nana in emekli çorbaları vardı...Ve bu sürekli burada takılan arkadaşlar sonlarda bitirdi yarışmayıo_OSana kesinlikle katılmıyorum..Ben böyle bir sürü kategori yorumu yaparım ama uzatmak istemiyorum..
Mesela affına sığınıyorum ama talhayasir de vardı tatlılar yarışmasında .Görsellik ,sunum mükemmeldi.Sıralamada 2.sıradaydı.Ama tat olarak çoğumuz yedik,bir şöbiyet ,çikolatalı baklava olsun ,çıtır halka olsun,lokma olsun tadı daha güzel.

haklısın canım da benim her yaptığıma yiyenler bayılıyor kıvamı çok iyi tutturan biriyim. ama demekki önceki baklavam ya daha lezzetliymiş yada biz o tada alışmışız:KK66:
Harika lokmam ile 7 oy aldım, teee kaç yarışma katılmıştım hiçbir arkadaş oy vermedi :110:
Bu kategoride 129 oy almisim, inan içinde 29 kisi bile yok tanıdığım.
Dusun sadece kızarmış hamsi birinci oldu hemde 400 kusur oy ile. Bu insanların adil ve ya değil kendi tercihi.
Bu kategoride inan birinciyi zorlarim diyordum anca üçüncü oldum. Diyet yemeklerinde benden daha iyi kategoriye uygun yemek yoktu bana göre ama yine derece alamadım :KK53:
Bu insanların göreceli tercihidir, biz yargilayamayiz. Zaten bunları bilerek yarışıyor uz. Oy veren su anda 700 kusur insan var ne kadar insanı taniyabiliriz ki?
Ayrıca Bende aeben aeben ablanin tarifini yaptım ve kendisine de gösterdim ramazan bayramında hatta hatırlar akıllı kız bir tepside 2 şekil kesmiş senden de bu beklenirdi demişti , bayramda baklavanın b si kalmadı :KK57:
Damak zevkidir bu..

Mesela affına sığınıyorum ama talhayasir de vardı tatlılar yarışmasında .Görsellik ,sunum mükemmeldi.Sıralamada 2.sıradaydı.Ama tat olarak çoğumuz yedik,bir şöbiyet ,çikolatalı baklava olsun ,çıtır halka olsun tadı daha güzel.
Ben aslında çoğu kategoride farklı yorumlar yapmak istiyorum ama kimseyi kırmak istemiyorum..Yoksa sana katılıyorum:oops:

evet biliyorum amacım polemiğe girmekte değil ayrıca bu yarışmada da yokum yani bir çıkarım da yok iyiy olan kazansin

Harika lokmam ile 7 oy aldım, teee kaç yarışma katılmıştım hiçbir arkadaş oy vermedi :110:
Bu kategoride 129 oy almisim, inan içinde 29 kisi bile yok tanıdığım.
Dusun sadece kızarmış hamsi birinci oldu hemde 400 kusur oy ile. Bu insanların adil ve ya değil kendi tercihi.
Bu kategoride inan birinciyi zorlarim diyordum anca üçüncü oldum. Diyet yemeklerinde benden daha iyi kategoriye uygun yemek yoktu bana göre ama yine derece alamadım :KK53:
Bu insanların göreceli tercihidir, biz yargilayamayiz. Zaten bunları bilerek yarışıyor uz. Oy veren su anda 700 kusur insan var ne kadar insanı taniyabiliriz ki?
Ayrıca Bende aeben aeben ablanin tarifini yaptım ve kendisine de gösterdim ramazan bayramında hatta hatırlar akıllı kız bir tepside 2 şekil kesmiş senden de bu beklenirdi demişti , bayramda baklavanın b si kalmadı :KK57:
Damak zevkidir bu..
Birde canım sen yaparsın mükemmel olur ben yaparım farklı olur..Herkesin el becerisi ,damak tadı farklıdır...

X