Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten
Çok teşekkürler canım, Şeker hamuru bu pastayla katilmam risktiAma bu pastayı yapmayı çok seviyorum ,kızım için yapmıştım o çok sevdi ve benim de en büyük ödülüm mutluluğu oldu.Gerisi teferruat

ben de pek adil olduğunu düşünmüyorum canım
evet katılan eğlencesine katılmalı
evet canım biliyorum aynı kategoride yarışmıştık hatta baklavanın görselliği hoşuma gitmişti ve bayram da senin tarifini denedim ki her yaptığım çok beğenilir. fakat her zamanki baklavam hem bence hem yiyenlerin söylemleriyle daha lezzetliydi. evet görsellik güzel .ama tadı mükemmel değildi.hatta bulursam foto atayım
yarışmalara katılmasam da uzaktan takip ediyorum .mesela benim katıldığım kategoride özel mesajla kimse oy vermeye davet edilmedi .birkaç gruba link dağıtıldı sadece
evet kakaonun yemek topiğine de arada bakıyorum
neyse sorgulayan bir ben değilmişim
ben de mutfakta olmayı yemek yapmayı sunum yapmayı çok seviyorum evet benim için de sunum çok önemli. ama devamlı yazan birinin 3-5 arkadaşı yoktur dimibir de evet pastan güzel fakat el yapımı gibi değil profesyonelce olmuş yoksa sunumu herkes yapabilir .umarım anlatabiliyorumdur.

Pastaların bazıları hazır gibi duruyor, dışarıdan alınmış gibi yanılmış olabilir miyim acaba ?
Cevizli halley'li pasta el emeği becerisine benziyor favorimm
haklısın canım neyseki yalnız değilmişim0
Ben cevizli halleyli pastaya verdimmm keşke yiyebilsemm
keşke ben de

Prensesim aynı tarifle 10 kadın baklava yapar hepsinin kıvamı ,tadı , görüntüsü birbirinden farklı olur canım birgün olurda sana ikram edebilirsem o zaman baklavam hakkında konuşuruz

Prensesim aynı tarifle 10 kadın baklava yapar hepsinin kıvamı ,tadı , görüntüsü birbirinden farklı olur canım birgün olurda sana ikram edebilirsem o zaman baklavam hakkında konuşuruz
haklısın canım da benim her yaptığıma yiyenler bayılıyor kıvamı çok iyi tutturan biriyim. ama demekki önceki baklavam ya daha lezzetliymiş yada biz o tada alışmışız

evet canım biliyorum aynı kategoride yarışmıştık hatta baklavanın görselliği hoşuma gitmişti ve bayram da senin tarifini denedim ki her yaptığım çok beğenilir. fakat her zamanki baklavam hem bence hem yiyenlerin söylemleriyle daha lezzetliydi. evet görsellik güzel .ama tadı mükemmel değildi.hatta bulursam foto atayım
yarışmalara katılmasam da uzaktan takip ediyorum .mesela benim katıldığım kategoride özel mesajla kimse oy vermeye davet edilmedi .birkaç gruba link dağıtıldı sadece

[/QUOTE]
Ama canım tariflerin tadının iyi olup olmayacağını bilemeyiz ki.O takdirde tarifleri deneyip ona göre oy vermemiz gerekirGenelde görselliğe,sunuma ,damak tadına göre oy vermiyor muyuz?

Ben bu kısma katılmıyorum
Öyle olsaydı B Be_Ni_1012 Kakao ve Ben aeben N Nana nuryolu hatta ben her kategoride ilk sıralarda yer alırdık

haklısın canım da benim her yaptığıma yiyenler bayılıyor kıvamı çok iyi tutturan biriyim. ama demekki önceki baklavam ya daha lezzetliymiş yada biz o tada alışmışız
Her bayanın kendine üzgü el lezzetleri ve marifeti vardır . Misal kakaonun tarifiyle ben o pastayı yapmaya kalksam sonuç çok farklı çıkarki çevremde oldukça becerikli biri olarak bilinsemde .
Yani demem oki benim tarifim olsada senin baklavanı ben gelip yapmadım , tarifin iyi olmadı tadı güzel değil demende hiç şık olmadı sonuçta baklava tarifden çok kendi el becerinle yapılan bir tatlı ... ..

Ama canım tariflerin tadının iyi olup olmayacağını bilemeyiz ki.O takdirde tarifleri deneyip ona göre oy vermemiz gerekirGenelde görselliğe,sunuma ,damak tadına göre oy vermiyor muyuz?[/QUOTE]
ben aksini iddaa etmiyorum zaten canım elbetteki görsellik önemli çünkü tadına bakamıyoruz .hem ben beğendiğim görsel tarifi denerim zatenaeben tatlısından bahsedince aklıma geldi yaptığım yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…