Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Bitterli fıstıklı pastaya oyumu verdim.
Yapan hanımefendi kim ise oyum için teşekkür mahiyetinde bir dilim pasta gönderebilir. Adres için özel mesaja beklerim.
Sevgiler.

ben tüm yaş pastaları severim :) hepside çok güzeller yapanların ellerine sağlık :) ama birine oy vermemiz gerekiyor malesef :)

Bitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta

Bunlar hazır gibi geldi
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin

Evet,Barbie pasta benim
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun

Evet,Barbie pasta benim
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun
Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk

Evet,Barbie pasta benim
Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değilPasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde

Evet,Barbie pasta benim
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten

Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler

Ama her yaptığın öyle profesyonel tatlım makaron denicem canım ve kesinlikle ölçülü olması lazım yani ölçü sart

Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,

Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…