• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Bitterli fıstıklı pastaya oyumu verdim.
Yapan hanımefendi kim ise oyum için teşekkür mahiyetinde bir dilim pasta gönderebilir. Adres için özel mesaja beklerim.
Sevgiler.

ben tüm yaş pastaları severim :) hepside çok güzeller yapanların ellerine sağlık :) ama birine oy vermemiz gerekiyor malesef :)

Bitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta

Bunlar hazır gibi geldi :kahve:
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin :süslü:

Evet,Barbie pasta benim:hamarat:
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler:KK200: Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun:KK200:

Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler:KK200: Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun:KK200:
Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana :D

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın :KK17::KK17::KK17:
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk :KK15:

Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değil:KK19:Pasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde:KK69:

Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten:duduk::duduk:

Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değil:KK19:Pasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde:KK69:

Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler:KK19:

Bitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta

Bunlar hazır gibi geldi :kahve:
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin :süslü:
@nananais koş,kos bide kendini begenmiyon bak pastan hazır gibi dedi arkadaş helal sana kuzum dedim ya durmak yok yola devam

Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler:KK19:
Ama her yaptığın öyle profesyonel tatlım :KK19:makaron denicem canım ve kesinlikle ölçülü olması lazım yani ölçü sart

Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana :KK70:

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın :KK17::KK17::KK17:
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk :KK15:
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için:hamarat:,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,:KK66:

Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için:hamarat:,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,:KK66:
Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz :kahve:

Back