Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Bitterli fıstıklı pastaya oyumu verdim.
Yapan hanımefendi kim ise oyum için teşekkür mahiyetinde bir dilim pasta gönderebilir. Adres için özel mesaja beklerim.
Sevgiler.

ben tüm yaş pastaları severim :) hepside çok güzeller yapanların ellerine sağlık :) ama birine oy vermemiz gerekiyor malesef :)

Bitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta

Bunlar hazır gibi geldi :kahve:
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin :süslü:

Evet,Barbie pasta benim:hamarat:
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler:KK200: Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun:KK200:

Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler:KK200: Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun:KK200:
Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana :KK70:

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın :KK17::KK17::KK17:
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk :KK15:

Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değil:KK19:Pasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde:KK69:

Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten:duduk::duduk:

Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değil:KK19:Pasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde:KK69:

Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler:KK19:

Valla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler:KK19:
Ama her yaptığın öyle profesyonel tatlım :KK19:makaron denicem canım ve kesinlikle ölçülü olması lazım yani ölçü sart

Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana :KK70:

Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın :KK17::KK17::KK17:
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk :KK15:
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için:hamarat:,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,:KK66:

Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için:hamarat:,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,:KK66:
Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz :kahve:

X