Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela hangisiBen pek kimseyi tanımıyorum canım. Bazılarının görünüşü aynı pastanedeki gibi, yani pastaneden satın almış gelmiş gibi.
Ozaman el becerisisiyle helal olsun diyelim
Bitter çikolatalı antep fıstıklı pastaMesela hangisi
Bitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta
Bunlar hazır gibi geldi
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin
Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi banaEvet,Barbie pasta benim
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun
Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değilPasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhaldeEvet,Barbie pasta benim
Hazır gibi mükemmel pastalar çıkmış ortaya hakketen,arkadaşlar dokturmusler Tüm yarışmacılar ellerine emeklerine sağlık olsun
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zatenEvet,Barbie pasta benim
Seni unutmuş arkadaş ,senin pastanı da yapmak herkesin başarabileceği bir şey değilPasta yapman kadar aldığın ölçü de dikkatimden kaçmadı,dikiş ,nakış içinde de başarılısın herhalde
@nananais koş,kos bide kendini begenmiyon bak pastan hazır gibi dedi arkadaş helal sana kuzum dedim ya durmak yok yola devamBitter çikolatalı antep fıstıklı pasta
Damla çikolatalı pasta
Vişneli pasta
Bunlar hazır gibi geldi
Yoksa sen bu yarışmaya katılan kişilerden birimisin
Ama her yaptığın öyle profesyonel tatlım makaron denicem canım ve kesinlikle ölçülü olması lazım yani ölçü sartValla dikiş işlerinden pek anlamam ama pasta yapmayı seviyorum.Pasta yapımında ölçü,gr,cm cok önemli,denemek isteyenlerin başarı ile yapabileceği bir pasta olsun diye tüm ayrıntıları paylaştım.
Profesyonel bulmanız beni mutlu etti,teşekkürler
Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana
Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk
Hangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...Barby pastanın linkini tıklayıp nasıl yaptığını gördün mü?2 gün uğraşmış o pasta için,içinin pandispanyası olsun ,şeker hamuru olsun hepsini kendisi yapmış.Ayrıca nuryolu kimseye dalmaz ,
Canım pasta resimlerinin üzerinde kırmızı renkli pasta ismi yazıyor ya ,oraya tıklayınca yapım aşamasını ,tarifini gösteriyor.Ya da burayı tıklaHangi linke tıklamam gerekiyor, ben hiç birine bakmadım...
Linkte izlendiğini bilmiyordum çünkü...
Ben espiri yapıyorum canım elbette kimse kimseye dalmaz
Aynen baktım şimdii harikalar yaa gerçektennnCanım pasta resimlerinin üzerinde kırmızı renkli pasta ismi yazıyor ya ,oraya tıklayınca yapım aşamasını ,tarifini gösteriyor.
Seni unutmuş o barbi pastayı ölçüp,bicip yapmak kimsenin harcı olmasa gerek nurum.ellerine sağlık be_ nı. Yi hiç söylemiyorum yaptığı her şey mükemmel zaten
Barbie pasta nedense hazır gibi gelmedi bana
Yaaaa sen şimdi bana dalacaksın
Bak görüntü süper ama şeker hamurla her anne yapabilir gibi (ben hariç)
Ellerine sağlıkkk
Benim annem de bilmiyorrrr, ama eli çok tatlıdırrYek ya Benim annem bilmiyor ki bu kere