Meg arkadaşıma laf söyletmemBacım are you düşman
Evet ben yaptımya aferım bana bır numarayı gordum dedım kı bunu B Be_Ni_1012 yaptı kesın sakızlıyı gordum bunu yapsa yapsa kakao yaptı dedım @Kakao ve Ben amaa barbiliyiNevreste sanmıstım tutmadı
Yapıyormuş-muş-muşBagimlilik yapiyor vallahi ben bu yemek yarismasindan tarifleri alip alip yapiyorum =D
Hazir sonbaharda kapida
Bi moda yarismasi mi olsa ne :)
Ben senin nickini hep yanlis okuyormusum simdi fark ettim ya ben 2012 diye okuyodum :)
Beni ,ben seni instagramda takip ediyorum; tabi sende beniAy ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:)lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonulden
Yanık patlıcanlı guru seniMeg arkadaşıma laf söyletmem
Senden intikam almaya çalışıyorum
Hiçte bileYanık patlıcanlı guru seni
İntikam soğuk yenen bir yemektirHiçte bile
Sen yemeğini yapİntikam soğuk yenen bir yemektirsoğuk mezeler olursa bunla katılırım artık
Yaparsaniz seyirci olmaya geliriz:)Bagimlilik yapiyor vallahi ben bu yemek yarismasindan tarifleri alip alip yapiyorum =D
Hazir sonbaharda kapida
Bi moda yarismasi mi olsa ne :)
Ben senin nickini hep yanlis okuyormusum simdi fark ettim ya ben 2012 diye okuyodum :)
Her zaman beklerim nevroşum, sen sanki yapmayacaksin, botokslu dilber dudağını unutmadimSen yemeğini yapben,o zaman nasıl intikam alınır sana göstereceğim
Evet cok tatlisiniz hepinizBeni ,ben seni instagramda takip ediyorum; tabi sende beniBen olduğumu ikizlerden anlamışsındır
Teşekkür ederiz canımEvet cok tatlisiniz hepinizdigerinide takibe aldim onuda yemeklerden tanidim
Ben yine katılmayabilirimHer zaman beklerim nevroşum, sen sanki yapmayacaksin, botokslu dilber dudağını unutmadim
Akşam yemeği yapmıyor musunBen yine katılmayabilirimÇok kritik günler geçiriyorum
Şuan için söylemiyorumAkşam yemeği yapmıyor musun
Vayyy insafsız seni, hala diyetteyim ben, görmez olaydımŞuan için söylemiyorumYarışma başladığı sıralarda uğraşamıyacağım bir dönem olabilir
2 hafta içinde netleşecek
Yapmaz olur muyumBak bugün tavuk dürüm yaptım
Eki Görüntüle 1877620
Eki Görüntüle 1877621
Pardon bu saatte pek olmadıVayyy insafsız seni, hala diyetteyim ben, görmez olaydım
Cuma 66.9 dum grupta yarış vardı. Bugün 67.4Pardon bu saatte pek olmadıNasıl gidiyor kaç kilo oldun
Neden öyle olduCuma 66.9 dum grupta yarış vardı. Bugün 67.4yarın artık yine 68 olurum
Yemeyip aç kaldım da ondan nevroşNeden öyle olduMutlaka bir sebebi vardır canım haftaya geri düzelir