Olmaz sürpriz , sonra benden önce yapıyorlar dillendirinceTarifini kulağıma fısılda ben sana 1. olup olmayacağını söyleyeyim
Ben kimseye söylememOlmaz sürpriz , sonra benden önce yapıyorlar dillendirince
Tabi nevroşum hemen söyleyeyim. Mesela bana oy verdigin kadar dakika sonraBen kimseye söylemem
Tamam söz veriyorum bu sefer sana oy vereceğimTabi nevroşum hemen söyleyeyim. Mesela bana oy verdigin kadar dakika sonraAaa dur hiç oy vermedin ki Birde herkes tanidiga oy veriyor derler
Aman yok istemem zaten kesin birinciyim torpilli demesinlerTamam söz veriyorum bu sefer sana oy vereceğimGüzel birşey yapacağından emin olduğum için söylüyorum yoksa hayatta vermem
Aman benim oyumdan ne torpil olacakAman yok istemem zaten kesin birinciyim torpilli demesinler
Olsun yinede tedbirAman benim oyumdan ne torpil olacakKk üyelerinden biri oy vermiş
Sen yap sonra karar verelimOlsun yinede tedbir
Aynen, belki yemeği yakacağım BendeSen yap sonra karar verelim
''Bende'' derkenAynen, belki yemeği yakacağım Bende
İşte Nana'cım çekim çok önemliBilmem ki
Bak bak deynebe kavurmayı kendi yapacak beni kandırmaya çalışıyo ahahaNormalde kavurma iyi olurdu da ,bayramda herkes kavurmaya doyar,bıkar,o yüzden oy alamaz,köfte yap,o da klasik tat
Kurbanla önce selfi çekilsin özçekimDur sen etli yemeklerde kesin birinciyim
aeben ablam resim telefon kaynaklı olabilir hemde mutfagim arka tarafta kalıyor
Editör abla sende bana hiç oy vermedin
Hiiiii Abla dedin ablaaaEditör abla sende bana hiç oy vermedin
hemen yolluyorum canımMeyveli profiterollü pastadan bir dilim alabilir miyim lütfen