Öyle diyetler yapma canım ,o tür beslenme sağlıksız oluyor..Hemen geri alıyorsunYemeyip aç kaldım da ondan nevroş sağlıksız olunca böyle oluyor tabi cuma tartidan sonra guruldayan mideyi doldurmak şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle diyetler yapma canım ,o tür beslenme sağlıksız oluyor..Hemen geri alıyorsunYemeyip aç kaldım da ondan nevroş sağlıksız olunca böyle oluyor tabi cuma tartidan sonra guruldayan mideyi doldurmak şart
Aynen, kaç aydır (neredeyse yıl olacak) içindeyim ilk defa yaptım ve açım diye diye beynimi yedim. Millet nasıl dayanıyor anlamadımÖyle diyetler yapma canım ,o tür beslenme sağlıksız oluyor..Hemen geri alıyorsun
Sen bildiğin diyetten şaşma canımBen bile senin taktiğini deniyorumAz az herşeyden yiyorumAynen, kaç aydır (neredeyse yıl olacak) içindeyim ilk defa yaptım ve açım diye diye beynimi yedim. Millet nasıl dayanıyor anlamadım
En iyisiSen bildiğin diyetten şaşma canımBen bile senin taktiğini deniyorumAz az herşeyden yiyorum
Tamam canım hayırlı gecelerAllah kolaylık versinEn iyisi
Ayy nevroşum ben uykuya kaciyorum, erken kalkıp kahvaltı yapmam lazım daha melikemi yenecegim iyi geceler
Aslında kilo olayını çokta takmamak lazım tamam sağlık için vermek iyidir ama her zaman takıntı halini almış kilolu kadın deyimi tvlerde sürekli barbi Bebek gibi zayıflık artık kilolu kızlar kocada bulup evlenemeyecek oldu toplumun her yerinde her masa her sohbet kilo..balık etli o da şişman sayılmaz bir arkadaşımı nişanlısı terketti neymiş kilo veremiyormuş o da Sibel Can gibi kız Allah beterinden korusun bir Zaman estetik estetik dediler herkes birbirine benzedi şimdi herkes nature dönmekle uğraşıyor şimdi kilo kilo diye diye millet barbiye benzeyecek yakında başlarlar doğallık balık et diye... Avrupa'da bu takıntı yokki 100 kilo kız filinta gibi Ada'mla evelenebiliyor bizim burada vay efendim yakışmamış şu bu..sağlık için verilsin bişi demiyorum hatta kilo problem oluyor günlük yaşamda kabul ediyorum ama dayatılan barbi anlayışına karşıyımÖyle diyetler yapma canım ,o tür beslenme sağlıksız oluyor..Hemen geri alıyorsun
Canım ben görünüm olarak değilde sağlık acısından kilo alınmaması gerektiğini düşünüyorum..Aslında kilo olayını çokta takmamak lazım tamam sağlık için vermek iyidir ama her zaman takıntı halini almış kilolu kadın deyimi tvlerde sürekli barbi Bebek gibi zayıflık artık kilolu kızlar kocada bulup evlenemeyecek oldu toplumun her yerinde her masa her sohbet kilo..balık etli o da şişman sayılmaz bir arkadaşımı nişanlısı terketti neymiş kilo veremiyormuş o da Sibel Can gibi kız Allah beterinden korusun bir Zaman estetik estetik dediler herkes birbirine benzedi şimdi herkes nature dönmekle uğraşıyor şimdi kilo kilo diye diye millet barbiye benzeyecek yakında başlarlar doğallık balık et diye... Avrupa'da bu takıntı yokki 100 kilo kız filinta gibi Ada'mla evelenebiliyor bizim burada vay efendim yakışmamış şu bu..sağlık için verilsin bişi demiyorum hatta kilo problem oluyor günlük yaşamda kabul ediyorum ama dayatılan barbi anlayışına karşıyım
Benim erkek arkadaşım da etli butlu seviyor , hep kostek oldu banaAslında kilo olayını çokta takmamak lazım tamam sağlık için vermek iyidir ama her zaman takıntı halini almış kilolu kadın deyimi tvlerde sürekli barbi Bebek gibi zayıflık artık kilolu kızlar kocada bulup evlenemeyecek oldu toplumun her yerinde her masa her sohbet kilo..balık etli o da şişman sayılmaz bir arkadaşımı nişanlısı terketti neymiş kilo veremiyormuş o da Sibel Can gibi kız Allah beterinden korusun bir Zaman estetik estetik dediler herkes birbirine benzedi şimdi herkes nature dönmekle uğraşıyor şimdi kilo kilo diye diye millet barbiye benzeyecek yakında başlarlar doğallık balık et diye... Avrupa'da bu takıntı yokki 100 kilo kız filinta gibi Ada'mla evelenebiliyor bizim burada vay efendim yakışmamış şu bu..sağlık için verilsin bişi demiyorum hatta kilo problem oluyor günlük yaşamda kabul ediyorum ama dayatılan barbi anlayışına karşıyım
Psikolojik rahatsızlık gerçeği de var, ben kendimi bitmiş hissediyodumCanım ben görünüm olarak değilde sağlık acısından kilo alınmaması gerektiğini düşünüyorum..
Sağlık problemlerim var bunun dışında anne ve babamdan kalan miraslar var(şeker,kalp,tansiyon,astım,allerji,karaciğer problemleri)Sağlık açısından mutlaka çok fazla kilo almamak gerekiyor...Tamam haklısın ''0'' sıfır beden olmak gerekmiyor.Ama 70 üzerine çıkmamak lazım 100 kilo çok fazla
Tabi canımYanlış anlaşılmasın insanın zayıflayınca kendine öz güveni geliyorPsikolojik rahatsızlık gerçeği de var, ben kendimi bitmiş hissediyodum
Haklısın tamamen sağlık için şart canımsın...ama şu var ki 0 beden dayatılıyor mayo giydim göbeğim var ne yapsam 38 beden değilim diye ağlayanı 65 kilo arkadaşımın terkedilişi her masada kilo sohbeti ne giysem problemiCanım ben görünüm olarak değilde sağlık acısından kilo alınmaması gerektiğini düşünüyorum..
Sağlık problemlerim var bunun dışında anne ve babamdan kalan miraslar var(şeker,kalp,tansiyon,astım,allerji,karaciğer problemleri)Sağlık açısından mutlaka çok fazla kilo almamak gerekiyor...Tamam haklısın ''0'' sıfır beden olmak gerekmiyor.Ama 70 üzerine çıkmamak lazım 100 kilo çok fazla
Sende haklısın canımsın....Kilo muhabbeti ve diretmesi her zaman var..Haklısın tamamen sağlık için şart canımsın...ama şu var ki 0 beden dayatılıyor mayo giydim göbeğim var ne yapsam 38 beden değilim diye ağlayanı 65 kilo arkadaşımın terkedilişi her masada kilo sohbeti ne giysem problemi
Bu mesajı sen mi yazdın?İlk defa halaysız bir mesaj olmuş.Takıntı haline ben de karşıyım ama belli bir kilonun üstü cidden hem sağlık açısından hem görüntü hem psikolojik yönden insanı etkiliyor.Biraz irade gerekiyor,canım istiyor diye her şeyi yememek gerekiyor.Mesela oğlum çoktan beri un helvası yapmıyorsun anne yapsana dedi,yaptım ,tadına baktım çok güzel olmuş,kendimi frenlemesem çok yiyeceğim.Siz yiyin ben mutfağı toplayıp gelirim,bana da 1 dilim bırakın dedim.Başkaları için değil,ne derler diye değil,kendimiz için dikkat etmemiz gerekiyor.Aslında kilo olayını çokta takmamak lazım tamam sağlık için vermek iyidir ama her zaman takıntı halini almış kilolu kadın deyimi tvlerde sürekli barbi Bebek gibi zayıflık artık kilolu kızlar kocada bulup evlenemeyecek oldu toplumun her yerinde her masa her sohbet kilo..balık etli o da şişman sayılmaz bir arkadaşımı nişanlısı terketti neymiş kilo veremiyormuş o da Sibel Can gibi kız Allah beterinden korusun bir Zaman estetik estetik dediler herkes birbirine benzedi şimdi herkes nature dönmekle uğraşıyor şimdi kilo kilo diye diye millet barbiye benzeyecek yakında başlarlar doğallık balık et diye... Avrupa'da bu takıntı yokki 100 kilo kız filinta gibi Ada'mla evelenebiliyor bizim burada vay efendim yakışmamış şu bu..sağlık için verilsin bişi demiyorum hatta kilo problem oluyor günlük yaşamda kabul ediyorum ama dayatılan barbi anlayışına karşıyım
evet bagımlılık yapıyorBagimlilik yapiyor vallahi ben bu yemek yarismasindan tarifleri alip alip yapiyorum =D
Hazir sonbaharda kapida
Bi moda yarismasi mi olsa ne :)
Ben senin nickini hep yanlis okuyormusum simdi fark ettim ya ben 2012 diye okuyodum :)
ayy un helvası mı en son gecen yaz yedim aklıma getırttınBu mesajı sen mi yazdın?İlk defa halaysız bir mesaj olmuş.Takıntı haline ben de karşıyım ama belli bir kilonun üstü cidden hem sağlık açısından hem görüntü hem psikolojik yönden insanı etkiliyor.Biraz irade gerekiyor,canım istiyor diye her şeyi yememek gerekiyor.Mesela oğlum çoktan beri un helvası yapmıyorsun anne yapsana dedi,yaptım ,tadına baktım çok güzel olmuş,kendimi frenlemesem çok yiyeceğim.Siz yiyin ben mutfağı toplayıp gelirim,bana da 1 dilim bırakın dedim.Başkaları için değil,ne derler diye değil,kendimiz için dikkat etmemiz gerekiyor.
hahaha nevos seninde boyle suslu bebeklı yapmıslıgın var cunku bence de nur yapmadı sen yaptınEvet ben yaptımNur kendi yaptı sanıyor bende ''tabi tabi ''deyip susuyorum
Bu yemek topiğinin de kötü yönü bu,gördüğünü ,duyduğunu insanın canı istiyorayy un helvası mı en son gecen yaz yedim aklıma getırttın
Yanildin tatlım hiç biri hazır değil sadece hazır sandıklarının sahiplerine bak anlarsın hazir olup olmadiklariniPastaların bazıları hazır gibi duruyor, dışarıdan alınmış gibi yanılmış olabilir miyim acaba ?
Cevizli halley'li pasta el emeği becerisine benziyor favorimm
Ben pek kimseyi tanımıyorum canım. Bazılarının görünüşü aynı pastanedeki gibi, yani pastaneden satın almış gelmiş gibi.Yanildin tatlım hiç biri hazır değil sadece hazır sandıklarının sahiplerine bak anlarsın hazir olup olmadiklarini