Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
ya aferım bana bır numarayı gordum dedım kı bunu B Be_Ni_1012 yaptı kesın sakızlıyı gordum bunu yapsa yapsa kakao yaptı dedım Kakao ve Ben Kakao ve Ben amaa barbiliyi Nevreste Nevreste sanmıstım tutmadı :KK70:
Ay ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:):KK200::KK200: lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun:KK200::KK200: oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonulden:KK68::KK68::KK68:

artık anlıyorum kı bu kadar takıp edememe ragmen
:KK70:
sız bızım vucutlardan anlıyordunuz ben de tarzınızdan :KK70:
Evet selvi boyundan taniyorduk azicik:KK8::KK54::KK200: olmuyormu artik yarisma? Hem artık gorunmuyorsun sen sınavlar bıtmıstır okul yada ıs hayatı nasıl gıdıyoro_O

bu arada ım herkesın elıne saglık ben tam bı tatlıcı oldugum ıcın ac karnına tatlı gune ıulk tatlı ıle baslayan bır kız oldugum ıcın hepsını cok begendımmm

ıkı tarıf arasında gıdıp geldım tek tek yorum yapılıyo muydu burda unutmusum :) en son ramazan soffralarına bakıp cıkmıstım :)

ıyı olan kaznsın

Evet selvi boyundan taniyorduk azicik:KK8::KK54::KK200: olmuyormu artik yarisma? Hem artık gorunmuyorsun sen sınavlar bıtmıstır okul yada ıs hayatı nasıl gıdıyoro_O
ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi Huy Meselesi bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmi
evının bahcesıne bıttım ya masallah gule gule otur evınde :) basarılar

ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi Huy Meselesi bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmi
Etıketı gorunce bu kım dedım margarıgotın (dogrumu yazdım bılmıyorum:KK48:) nıck degısmıs mı:)
Cok tesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsun:KK200::KK200:

İyi diyelim iyi olalım,bugünümüze şükür.Konunu açıyorsun, kaçıyorsun,az insan arada uğrar:63:,et yemeklerine de katılsana :KK45:
Oyle gıbı oluyo gercekteno_O bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu:KK200: ufaklık krese gıdıyo:KK200: esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo:KK48: gelmeye calısırım yıne:KK36: et yemeklerıne katılasım yok:confused: son dak bısey cıkmazsa:KK48: sızlerı desteklıycem artık:KK9::KK9:

Oyle gıbı oluyo gercekteno_O bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu:KK200: ufaklık krese gıdıyo:KK200: esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo:KK48: gelmeye calısırım yıne:KK36: et yemeklerıne katılasım yok:confused: son dak bısey cıkmazsa:KK48: sızlerı desteklıycem artık:KK9::KK9:
Allah zihin açıklığı versin yavrularına.Benim eşimde senelik izini yeni bitti.Arada kaçamak yapıp girdim yine:KK45:,et yemeklerinde iddiam yok ama bakalım,nasip

Bagimlilik yapiyor vallahi ben bu yemek yarismasindan tarifleri alip alip yapiyorum =D
Hazir sonbaharda kapida
Bi moda yarismasi mi olsa ne :)

Oylemı:KK23: nasılsın cnm? Bır yarısmanın daha sonuna geldık:KK48: artık jurı olurum sanırım:KK48:

Ben senin nickini hep yanlis okuyormusum simdi fark ettim ya ben 2012 diye okuyodum :)

X