Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım are you düşmanMeg'im tatlı cadımSöyledi ben duydum
Yok kız ,gerçek öyle düşündüğümden dedimEt yemekleri konusunda iddiam yok benim.Oğlum et soteyi ve köfteyi çok seviyor ,illa onları yap diyor,ya onları yaparım ya da ızgaradaBak bak deynebe kavurmayı kendi yapacak beni kandırmaya çalışıyo ahaha
ya aferım bana bır numarayı gordum dedım kı bunu B Be_Ni_1012 yaptı kesın sakızlıyı gordum bunu yapsa yapsa kakao yaptı dedım Kakao ve Ben amaa barbiliyi Nevreste sanmıstım tutmadı
artık anlıyorum kı bu kadar takıp edememe ragmen
Ay ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:) lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonuldenya aferım bana bır numarayı gordum dedım kı bunu B Be_Ni_1012 yaptı kesın sakızlıyı gordum bunu yapsa yapsa kakao yaptı dedım Kakao ve Ben amaa barbiliyi Nevreste sanmıstım tutmadı
Evet selvi boyundan taniyorduk azicik olmuyormu artik yarisma? Hem artık gorunmuyorsun sen sınavlar bıtmıstır okul yada ıs hayatı nasıl gıdıyorartık anlıyorum kı bu kadar takıp edememe ragmen
sız bızım vucutlardan anlıyordunuz ben de tarzınızdan
Fotoğraf çekiminden bile anlaşılıyorAy ne mutlu bana kendi tarzimi yansitabilmissem:) lisabella editorumuzde soylemisti bunu sagolsun oy veren begenen herkese cok tesekkur ederim gonulden
Oylemı nasılsın cnm? Bır yarısmanın daha sonuna geldık artık jurı olurum sanırımFotoğraf çekiminden bile anlaşılıyor
ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmiEvet selvi boyundan taniyorduk azicik olmuyormu artik yarisma? Hem artık gorunmuyorsun sen sınavlar bıtmıstır okul yada ıs hayatı nasıl gıdıyor
İyi diyelim iyi olalım,bugünümüze şükür.Konunu açıyorsun, kaçıyorsun,az insan arada uğrar,et yemeklerine de katılsanaOylemı nasılsın cnm? Bır yarısmanın daha sonuna geldık artık jurı olurum sanırım
Etıketı gorunce bu kım dedım margarıgotın (dogrumu yazdım bılmıyorum) nıck degısmıs mı:)ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmi
evının bahcesıne bıttım ya masallah gule gule otur evınde :) basarılar
Etıketı gorunce bu kım dedım margarıgotın (dogrumu yazdım bılmıyorum) nıck degısmıs mı:)
Cok tesekkur ederım cnm daha guzellerı senın olsun
Oyle gıbı oluyo gercekten bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu ufaklık krese gıdıyo esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo gelmeye calısırım yıne et yemeklerıne katılasım yok son dak bısey cıkmazsa sızlerı desteklıycem artıkİyi diyelim iyi olalım,bugünümüze şükür.Konunu açıyorsun, kaçıyorsun,az insan arada uğrar,et yemeklerine de katılsana
Allah zihin açıklığı versin yavrularına.Benim eşimde senelik izini yeni bitti.Arada kaçamak yapıp girdim yine,et yemeklerinde iddiam yok ama bakalım,nasipOyle gıbı oluyo gercekten bende ıkı yumurcak bırı okula basladı persembe gunu ufaklık krese gıdıyo esım evdeydı bır aydan daha fazla tatıl ıznınden sonra dr ıstırahatı eklendı falan maaıle evde olunca sosyal medyaya cok zaman kalmıyo gelmeye calısırım yıne et yemeklerıne katılasım yok son dak bısey cıkmazsa sızlerı desteklıycem artık
Amin cumlemizinkini insallah musait olursan bekleriz bu sefer sendenAllah zihin açıklığı versin yavrularına.Benim eşimde senelik izini yeni bitti.Arada kaçamak yapıp girdim yine,et yemeklerinde iddiam yok ama bakalım,nasip
ay tşk ederim bilmiyorum kı yapılacaktı en son ama Huy Meselesi bagımlılık yapıyor bu yarısmalar dmi
evının bahcesıne bıttım ya masallah gule gule otur evınde :) basarılar
Oylemı nasılsın cnm? Bır yarısmanın daha sonuna geldık artık jurı olurum sanırım