Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Nur'um samimiyetimize dayanarak senin pastanın kekini eleştirebilirim dimi canım . Pandispanya keki pastalarda daha başarılı olur en son görüntü evet süper fakat pasta değil barbi bebek gibi olmuş ben yiyemezdim sanırım
Çok emek vermişsin orası kesin ,ellerine sağlık canım

Aa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence .
İnanıyorum(z) madalya almasına az kaldı
Sahiden resimler çok önemliBenimde bir önceki kategoride resimler karanlık çıktı..

Yaprakcım oy verenlerin çogu yarışmadaki fotolara bakip oy kullanıp geçiyor canım aklındaki bilindik tad ve görünüm etkili . Sadece Burdaki yarışma linklerine takılan arkadaşlar tarifleri inceliyor .
Açikçası kimseyi kime niçin oy verdiği için asla yargılamam .bu arkadaş oyları devede kulaktır 500 oyun içinde 5-10 oyun ne etkisi olanilirki ( bildirim tüm üyelere gittiği için )

Son düzenleme:
Aa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence .
Bence de etkisi büyük .Beninin,nuryolunun ,Kakaonun fotoları tablo gibi,telefonlarını ellerinden almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…