Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
Kızımın pastayı görünce duyduğu mutluluk ve sevinci bana en güzel ödül oldu zaten canim:anne::KK19:
Evet şeker hamuru riskti ama bu pasta diğer türlü çok amatör görünüyordu,orijinal olsun istedim ama velakin fazla orijinal oldu galiba:KK53:Gören Pasta değil gerade Setup geciyor:KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
Nur'um samimiyetimize dayanarak senin pastanın kekini eleştirebilirim dimi canım . Pandispanya keki pastalarda daha başarılı olur :KK66: en son görüntü evet süper fakat pasta değil barbi bebek gibi olmuş ben yiyemezdim sanırım :-) :KK66: :KK68:
Çok emek vermişsin orası kesin ,ellerine sağlık canım :KK60:

Aa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah :KK70::KK70:
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence :KK66:.
İnanıyorum(z) madalya almasına az kaldı:KK9:
Sahiden resimler çok önemli:KK66:Benimde bir önceki kategoride resimler karanlık çıktı..:KK45:

Katılımcı olarak bende yorum yapayım.yarışmadan çok pasta çeşitliliği olması bence asıl olan .artık usta mı 1. Olur ; çırak mı 1. Buna karar verecek olan oy kullanacak kişilerdir.yarışmanın katılım kuralları yazılmış oy verenler buna dikkat ederek oy vermesi yeterli.yani oy vermenin de bir sorumluluğu var ; baktım verdim yapılmamalıdır ki kaybedende niçin kaybettim? Sorusuna adilce cevap bulabilsin :kahve:
Yaprakcım oy verenlerin çogu yarışmadaki fotolara bakip oy kullanıp geçiyor canım :KK66: aklındaki bilindik tad ve görünüm etkili . Sadece Burdaki yarışma linklerine takılan arkadaşlar tarifleri inceliyor .:KK66:
Açikçası kimseyi kime niçin oy verdiği için asla yargılamam .bu arkadaş oyları devede kulaktır 500 oyun içinde 5-10 oyun ne etkisi olanilirki ( bildirim tüm üyelere gittiği için ) :KK66:

Son düzenleme:
Aa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah :KK70::KK70:
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence :KK66:.
Bence de etkisi büyük .Beninin,nuryolunun ,Kakaonun fotoları tablo gibi,telefonlarını ellerinden almak lazım:KK53:

X