- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Nanişin senin bu kaçınçı 4. Lük ::dEyyyy bebişler ben isyan etmiyorum sizin bu isyan niye kesin bu kategoride 2. olurum dedim yine 4 teyim yine 4 teyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nanişin senin bu kaçınçı 4. Lük ::dEyyyy bebişler ben isyan etmiyorum sizin bu isyan niye kesin bu kategoride 2. olurum dedim yine 4 teyim yine 4 teyim
3.lük diyecektin sanırımNanişin senin bu kaçınçı 4. Lük ::d
Aa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah3.lük diyecektin sanırım
Nur'um samimiyetimize dayanarak senin pastanın kekini eleştirebilirim dimi canım . Pandispanya keki pastalarda daha başarılı olur en son görüntü evet süper fakat pasta değil barbi bebek gibi olmuş ben yiyemezdim sanırımKızımın pastayı görünce duyduğu mutluluk ve sevinci bana en güzel ödül oldu zaten canim
Evet şeker hamuru riskti ama bu pasta diğer türlü çok amatör görünüyordu,orijinal olsun istedim ama velakin fazla orijinal oldu galibaGören Pasta değil gerade Setup geciyor
İnanıyorum(z) madalya almasına az kaldıAa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence .
Yaprakcım oy verenlerin çogu yarışmadaki fotolara bakip oy kullanıp geçiyor canım aklındaki bilindik tad ve görünüm etkili . Sadece Burdaki yarışma linklerine takılan arkadaşlar tarifleri inceliyor .Katılımcı olarak bende yorum yapayım.yarışmadan çok pasta çeşitliliği olması bence asıl olan .artık usta mı 1. Olur ; çırak mı 1. Buna karar verecek olan oy kullanacak kişilerdir.yarışmanın katılım kuralları yazılmış oy verenler buna dikkat ederek oy vermesi yeterli.yani oy vermenin de bir sorumluluğu var ; baktım verdim yapılmamalıdır ki kaybedende niçin kaybettim? Sorusuna adilce cevap bulabilsin
Evet ya şu yanık rengi patlıcanlarİnanıyorum(z) madalya almasına az kaldı
Sahiden resimler çok önemliBenimde bir önceki kategoride resimler karanlık çıktı..
Anammm 3lü rakama ulaşmış 3. olmuşum buda 2. 3.lük olacak sanırımNanişin senin bu kaçınçı 4. Lük ::d
Dur sen etli yemeklerde kesin birinciyimİnanıyorum(z) madalya almasına az kaldı
Sahiden resimler çok önemliBenimde bir önceki kategoride resimler karanlık çıktı..
Renk ve ışık ayarlarını iyi ayarla .Dur sen etli yemeklerde kesin birinciyim
aeben ablam resim telefon kaynaklı olabilir hemde mutfagim arka tarafta kalıyor
Kavurmayı ben yapıcam kesin 1. OlurDur sen etli yemeklerde kesin birinciyim
Amann ablam olduğu kadarRenk ve ışık ayarlarını iyi ayarla .
Ayyy ben yine değişik birşey yapacağım yine olmazsa bi dahaki neKavurmayı ben yapıcam kesin 1. Olur
Bence de etkisi büyük .Beninin,nuryolunun ,Kakaonun fotoları tablo gibi,telefonlarını ellerinden almak lazımAa evet bak bu sefer 3. Lük geliyo galiba bak birkaç yarışma sonra 1. Sin inşallah
Nanişim benimde madalya kolay gelmedi sabret devam et birde fotoların biraz rengi soluk çıkıyor bununda etkisi var bence .
yamukprenses et yemeklerinde iddialıyım dedi,Ona da bir plan düşünmek lazımKavurmayı ben yapıcam kesin 1. Olur
Bizim nuri alçomu . Yok kavurmayla rakip tanımamyamukprenses et yemeklerinde iddialıyım dedi,Ona da bir plan düşünmek lazım
Normalde kavurma iyi olurdu da ,bayramda herkes kavurmaya doyar,bıkar,o yüzden oy alamaz,köfte yap,o da klasik tatBizim nuri alçomu . Yok kavurmayla rakip tanımam
Birinci olunca bu mesajı hazırlayacağımBizim nuri alçomu . Yok kavurmayla rakip tanımam
Aynen öyle olduOysa benim patlıcanlar yanık değildiEvet ya şu yanık rengi patlıcanlar
Rabia1 nerde
Tarifini kulağıma fısılda ben sana 1. olup olmayacağını söyleyeyimDur sen etli yemeklerde kesin birinciyim