Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor
- Konu Sahibi krkmzsu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düşük hapı gebelik hamilelik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- 4 Eylül 2018
- 18.754
- 72.092
- 598
Erkek arkadaşın kaç yaşında?
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.931
- 498
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Ailen ne tepki verir. Bekleme kesin öğren içim acıyarak yazıyorum geç kalmadan belki aldırırsınErkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
19Erkek arkadaşın kaç yaşında?
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Bu yaşta bu ne cesaret
- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
Baska yolu yok ailenin haberi olmadan ne dogurabilirsin ne de aldirabilirsin pisman olduğunu anlatirsin annene. Sakın kaçıp baska yerde dogurmayi planlama o isler öyle olmuyo canim. Ben seni yargilamiyorum bi yanlış yapmışsın evet ama simdi dogruyu yapman gerekiyor. Sevdigin bi ogretmenin varsa ona söyle önce sonra birlikte ailene soyleyebilirsiniz ya da teyzen halan gibi guvendigin biri varsa... ama ailenin destegini al. Hakkinda hayırlısı olsun. Bu arada kan ver bazen idrar testi yalanci pozitif çıkabiliyor.
- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.454
- 498
Annen ile paylaşsan nasıl tepki verir ? Vereceği tepki hemen babana söylemek mi olur yoksa önce kızıp bağırıp sonra bir çare aramak mı bilemiyorum.. Ama tek başına altından kalkabileceğin bişey değil.. Bunu gizleyip kendi başına hareket etme, başına daha büyük sıkıntılar alma. Lütfen annenle paylaş..Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- 16 Şubat 2022
- 56
- 18
- 18
- 26
özel hastaneye gidin sevgilin karşılasın çok küçüksünn17 yaşında olduğum olduğum anne baba izni olması gerekiyormuş aldırmak icin