Hamilelik testi yaptım hamile miyim?

Insallah Allah nasıp eder Allah ısteyenlerede bıze de saglıklı versın Rabbım kımyasalın nedenı nedır hıc doktora gıtmedın mı ılk gebelık mı senın

Hamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Evet hamilesiniz kan testinde çıkar verin

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum sizlere. Son adetim 1 Kasım ama tuhaf ve normalinden sancılı birazda gün olarak uzun sürdü tamamen kesilmesi. 19 unda test yaptım gün içinde negatif ti ertesi gün baktım kuruma çizgisi de yoktu. 20 sinde sabah tekrar test yaptım negatifti sonra kenarı koydum akşam baktığımda fotoğraftaki gibi ikinci çizgi silikti. Diğer adete 8 gün var bu sabah tekrar test yaptım negatif. Kafam karıştı bi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 20241121_010333.jpg
    20241121_010333.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20241120-WA0047.jpeg
    IMG-20241120-WA0047.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 4
Kımyasal galıba benımde oylr oldu negatıf cıktı adet oldum bu silik cıkan testler kımyasal oluyor uzmek ıstemem sızı ama oyle gıbı duruyor ben yasadım aynı olayı cunku

Kımyasal galıba benımde oylr oldu negatıf cıktı adet oldum bu silik cıkan testler kımyasal oluyor uzmek ıstemem sızı ama oyle gıbı duruyor ben yasadım aynı olayı cunku
Anlıyorum 😞 peki erken gebelik testi yapsam daha net bi sonuc alirmiyim ki olumlu veya olumsuz ?

X