- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.403
- 63
Reşit olmadığı için özel de olsa anne baba imzası olmadan olmaz.özel hastaneye gidin sevgilin karşılasın çok küçüksünn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reşit olmadığı için özel de olsa anne baba imzası olmadan olmaz.özel hastaneye gidin sevgilin karşılasın çok küçüksünn
Yavrum kucucuksun erkek arkadaşın ne diyor buna?Aliem duysa öldürür
17 yasinda is,guc,universite,kariyer planlamasi yerine seks diyorsan bizden akil alma bence..Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
1hafta nye bekliyorsun!? Ertesi gün yap testi yne pozitif çıkar. Kan ver yne çıkar..Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Sankın ama sakınn merdiven altı saçma sapan bir yere gidip hayatını tehlikeye atma. Asla googleda saçma sapan aralamalar yapıp kafana göre ilaç ya da saçma kürler kullanma.17 yaşında olduğum olduğum anne baba izni olması gerekiyormuş aldırmak icin
Allahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktıErkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Bence bir hafta bekleme acilen harekete geç, erkek arkadaşına anlat ve yapılması gerekene bakın, olmayacak bir yerde kürtaj olmaya da kalkışma. Ve Lütfen kaçarak evlenmeErkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Asla boşalma tarzı bisi olmadi ama zevk sıvisindan kalma ihtimali de %30 civarında ilk yaptığımda ikici çizgi hafif belli idi ama tekrardan kesin sonuç veren bi test yaptım tek çizgi ciktiSen gölgeyi falan çizgi mi sandin acaba. Tam olarak iliskiye girip icine bosalma oldu mu. Reglinden ne kadar sonra ya da onceydi o yasadiginiz olay
Bugun bitane daha yaptım kesin sonuç veren negatif ciktiTesti buraya atsana bi görelim
Okula gidiyorsun degıl mi? 11.sınıf msın?Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyo