• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

Ay Allahım yaş çok ufak :( :(
Ne yap et Anneni kenara çek yaptığının büyük hata olduğunu, bu durumdan kurtulman gerektiğini, annenle beraber gidip kürtaj olmana yardım etmesini rica et. Annenden sakın saklama başına buyruk hareket etme. Cahillik yaşındasın annen kızsa da bağrına basacaktır. Kimse evladının kötü duruma düşmesini istemez.
Niye bu kadar üzüldüm ben ya. :(

Lise de bir arkadaşım son döneminde hamile kalmıştı 18 yaşında doğum zamanına kadar ailesinden de bizden de sakladı. zayıf olduğu için anlayamadık hiç. Hamile kaldığı adam ipsiz sapsızın biriydi kız ise çok mütevazi, naif, saf bir kızdı.
Eğer ailesine anlatsaydı en başından belki o bebeği doğurmayacak, o iğrenç herifle (herif evlenmek istemedi kıza 17 yaşında çullanırken iyi, hamile bırakınca kötü. adi herif ailesinin zoruyla evlendi) evlenmeyecekti. Ailesi sancıları başlayınca öğrendi ve ne yazık ki aile için büyük yıkım oldu. Babası böyle bir şeyi saklayıp gizli kapaklı hareket ettiği için kızını hiç affetmedi yıllarca görüşmediler. Kız kv ile beraber yaşamak zorunda kaldı, kocası serseri pisliğin teki.
Lütfen tek başına hareket etme yaşın çok ufak bu yaşta bebek sorumluluğuna girme. :(

Sizin zevki Sefa yüzünden olan bebeğe olacak korunma diye bir şey var dimi ben 17 yaşında daha çocuktum en güzel yaşımdı cinsellik nedir bize pek anlatmazlardı siz maşallah çocuk aldırmaya kadar getirmişsiniz işi .

Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
17 yasinda is,guc,universite,kariyer planlamasi yerine seks diyorsan bizden akil alma bence..
Ayrica yetiskin gibi yasayip ergen gibi davranamazsin..
Ailem duysa oldurur kafasindasin madem,neden birlikte oldun cocukla ?
Kandirdi mi seni ?
Sarhos mu etti ?
Zorla mi sahip oldu ?
Madem bir tercih yaptin,sonuclarina katlanacaksin.
Once ailene soyleyeceksin,sonrasinda bir dogum uzmanina goruneceksin.Tabi testi dogru anlayabilirsen.
Bu konu gercekci gelemedi nedense bana..

Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
1hafta nye bekliyorsun!? Ertesi gün yap testi yne pozitif çıkar. Kan ver yne çıkar..
Ailene söyle...

17 yaşında olduğum olduğum anne baba izni olması gerekiyormuş aldırmak icin
Sankın ama sakınn merdiven altı saçma sapan bir yere gidip hayatını tehlikeye atma. Asla googleda saçma sapan aralamalar yapıp kafana göre ilaç ya da saçma kürler kullanma.
Yapacak hiçbir şeyin yok. Reşit olmadığın için ailene söylemek zorundasın. Böyle bir işe kalkıştıysan sonucuna katlanman gerekiyor.
Ayrıca ailen şikayetçi olursa erkek arkadaşın da yasal olarak suçlu sayılıyor.
Ya ailen izin verecek ve onların imzası ile aldıracaksın ya da ailenin imzası ile hamileliği tamamlayabilirsin 17 yaş için böyle bir izin var. Orası ailen ve senin bileceğin iş. Ama saçma sapan bir yerde başına bir şey gelirse erkek arkadaşının sonu hapis olur. O yüzden asla böyle bir şeye kalkışma.
Ayrıca yine reşit olmadığın için yapacağın her tür işlemi (ister muayene ol, ister doğur) baban görebilir. Üstelik onların da başını belaya sokarsın

Allahım şükürler olsun ki en kesin sonuç veren testi yaptım 82 tl ödedim tek çizgi çıktı

Bence bir hafta bekleme acilen harekete geç, erkek arkadaşına anlat ve yapılması gerekene bakın, olmayacak bir yerde kürtaj olmaya da kalkışma. Ve Lütfen kaçarak evlenme

Sen gölgeyi falan çizgi mi sandin acaba. Tam olarak iliskiye girip icine bosalma oldu mu. Reglinden ne kadar sonra ya da onceydi o yasadiginiz olay
Asla boşalma tarzı bisi olmadi ama zevk sıvisindan kalma ihtimali de %30 civarında ilk yaptığımda ikici çizgi hafif belli idi ama tekrardan kesin sonuç veren bi test yaptım tek çizgi cikti

Eklentiler

• IMG-20220514-WA0001.jpg
    IMG-20220514-WA0001.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 414
  • IMG_20220514_140850_769.jpg
    IMG_20220514_140850_769.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 408
Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyo
Okula gidiyorsun degıl mi? 11.sınıf msın?

kız sen nasıl cesaret ediyorsun böyle şeylere yaşın çok küçük

Back