- 22 Ocak 2022
- 1.051
- 1
-
- Konu Sahibi AfetiDevran34
:))Klişeyle giriyorum o vakit konuya. Değismeyen tek şey değişimin kendisi.
Karakter temelde aynı kalsa da zamanla değişiyor. Ben daha da duruldum ama hala fazla hareketliyim yaşıma oranla.
Bedenen de en çok kilolarımız yerleşiyor. Benim kırışığım yok. Çok geç olacak yani genetik olarak böyle. Ama ufaktan bi gıdık var hamilelikle gelmişti o kalacak belli oldu.
17 yaşında bir kızla,42 yaşındaki bir kadın bir olabilir mi?Bunun cevabını siz verin benceMerhaba herkese yaş geçtikçe tip,karakter ne gibi değişimlere uğrar ?
Mesela 17 yaşında bir kız tip olarak ileride değişir mi yoksa aynı mı kalır
Değişirse ne gibi değişimler olur?
Ve insanın dış görünüşü ve karakteri kaç yaşına kadar değişir?
Cevap verecek kimse yok mu???
Hayır aynı kalıyor:))
Peki tip değişiyor mu canım yaş geçtikçe
Hayır uzun süreli dostluğun olmadı veya arkadaşlarımdan biriyle 10 sene sonra karşılaşmadığım için bilmiyorumHayatında hiç mi insan görmedin?
17 yaş ile 37 yaş arasındaki farkı bilmeyesin?
Annenin foto albümlerini karıştır , sen de ortalama öyle bir şey olursun
Tabiki bir olamaz yaşlanmış olur kırışıklıkları olur17 yaşında bir kızla,42 yaşındaki bir kadın bir olabilir mi?Bunun cevabını siz verin bence.
Hayatında hiç mi insan görmedin?
17 yaş ile 37 yaş arasındaki farkı bilmeyesin?
Annenin foto albümlerini karıştır , sen de ortalama öyle bir şey olursun büyüyünce
Beğenmediyseniz cevap vermeyin kalabalık yapmayın boşunaBugün çok tuhaf konular açılıyor şaka mı skdjdjdjdj
Şöyle olur. Ben kendimi begeniyorum ama eskiden sadece zayiftim . Zamanla spor yapıp squata ağırlık verdim, şimdi bence daha seksiyim. Vücut kivrimlarim, yuvarlak popom,karın kaslarım falan var.Tabiki bir olamaz yaşlanmış olur kırışıklıkları olur
Ama demek istediğim 17 yaşında bir kız kendini beğenmiyor diyelim ilerde değişir mi veya güzel bir kız çirkinleşir mi
Çevremde bazen duyuyorum birbirlerine büyümüş cirkinleşmissin diyorlar veya güzelleşmissin
Yoo:))
Peki tip değişiyor mu canım yaş geçtikçe
Cevap beğendiremiyoruz alla allaBeğenmediyseniz cevap vermeyin kalabalık yapmayın boşuna
Babanneniz 17 yaşındaki haliyle aynı mi?Merhaba herkese yaş geçtikçe tip,karakter ne gibi değişimlere uğrar ?
Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamiyosunuz 17 yaşındaki bir kız yaşı büyüyünce değişirmi,güzelleşir mi ve ya çirkinleşir mi diye soruyorumBabanneniz 17 yaşındaki haliyle aynı mi?
Bu nasıl soru
Canım senin zeka seviyende bir değişiklik olmaz merak etme dert etmeMerhaba herkese yaş geçtikçe tip,karakter ne gibi değişimlere uğrar ?
Belli herkesin zeka seviyesiCanım senin zeka seviyende bir değişiklik olmaz merak etme dert etme
Bu her sayfaya girip yorum yazıyo saçma saçma ark.lar hoşgörelim artıkBelli herkesin zeka seviyesihadi caním sen yüzsúz yúzsúz milletin evine git