- 23 Ağustos 2012
- 14.403
- 37.975
- 798
- Konu Sahibi BedeviHatun02
30 yaş yaşlı mıymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet beni bekliyo sen ne diyosun beTüm zenginler sizi bekliyordu
Ne diyosun sen senin beyin yapın nasıl acabaSizin beyin yapınız çok tuhaf yanı cidden tuhaf adamı yakmayın sizden birşey olmaz yazık adama nasıl bir cendereye düştü bilmiyor daha uzak dur ama kendin için değil adam için
Sürekli burdayken nasıl tıp için kursa vs gidip ders çalışıyorsun çok merak ediyorum ?Ne diyosun sen senin beyin yapın nasıl acaba
Gelip burada beni çileden çıkarmaya çalışma
Sürekli burada değilim benSürekli burdayken nasıl tıp için kursa vs gidip ders çalışıyorsun çok merak ediyorum ?
HihiNe diyosun sen senin beyin yapın nasıl acaba
Gelip burada beni çileden çıkarmaya çalışma
Yazık size[
Evet beni bekliyo sen ne diyosun be
Ay sana yazikkkkk hahahhaaYazık size
Evlen gitsin , adam 30 yaşında evlenmek için acele ediyor normal geldi bana sen olmasan başkasıyla evlenir.Yaşını bile yeni öğrenmişsin hiç zaman kaybetme derim tam senlik olaylar evlilik hayatı falan.Evlendiğin gibi adam yaşım geçiyor baba olmak istiyorum diye çocuk verir kucağına beraber büyürsünüz işte minik bedeviyle.Uzun süredir tanıdığım ama yaşını hiç sormadım bilmediğim bı adam vardı
Bana açıldı
Neyse şaşirmadim ama tuhaftı
Kendisi aile dostu gibi bişey iş ortaklıklarımız filan var
Gelgelelim yaşina uzun süre sonra yaşını ogrendim sormak hiç aklıma gelmedi
30 yaşında başta ohaa cektm
Sonra baktm yaşını gostermiyo sansmi versem dedim sonra düşündüm uzun süre evlenmek istemiyorum
Sonra adam sorun yok bekleriz filan dedi bende bı sansmi versem diyorum ama bilmiyorum hislerim var ama öfff
Adamla kafa yapımız benzer
Kendisi beni uzun süredir tanıyor
Bı ara ben bunla kavga ettim bağırdım filan
Ama kendisi güldü kizmadi pek
Ne bileyim ya bı yandan istiyorum bı yandan istemiyorum yanlışmı yapıyorum diyorum
Yaş farkı var acaba çokmu azmı ailede böyle yaş farkı olan çok çift var kafam çok karışık ya
Bı yandanda kimseyle uğraşmak oyalanmak istemiyorum
Sizce mantıklı olan nedir
Ben 20 YASİNDAYİM
Bir araştırma vardı ideal ilişkilerde minimum 7 yaş farkı oluyor diye
Şey dönüyor ya okuduğum bir araştırmaya göre ( tiktok videosu)Nasıl bir araştırmaymış merak ettim gerçekten? Acaba yaşı büyük insanlarla evlenmekten iğrenen, asla duygu besleyemeyen kişilerin durumunu hesaplayarak mi yapılmış?
Döneni bilmiyorum genelde twittercıyım ama..Şey dönüyor ya okuduğum bir araştırmaya göre ( tiktok videosu)