- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Ya o varlıklı adamın ailesi istediklerini yapmadın diye saçlarından surukleyip evden kovarsa ?Okul sorun değil aslnda adam istersen bekleriz istersen evlenincede okursun diyo
Varlıklı bı adam
Bense çok kararsızım sürekli hedeflerim degisiyo bı şunu okiycam bı bunu okiycam diyorum bı söylemi yapsam diyorum
Bilemedm yaş ta olunca
Bende öyle dusunuyorum mutsuz ama sorsan iyi yapmş en güzeli öyleİnsanın kendini kandırması bir çeşit savunma mekanizmasıdır. Yengenizde bunu uyguluyor. Yoksa nasıl devam eder.
Birkaç şehirde imalat vb yerleri var ailecek calisiyolar tek değil oNe iş yapıyor bu
Yok öyle değiller olsalar bile yemezz:)Ya o varlıklı adamın ailesi istediklerini yapmadın diye saçlarından surukleyip evden kovarsa ?
İlla olursa zengin olur diyon yaniYahu adam zengin bizim gibi bizde fakr diilz
Mesele zenginlik değil o olmasa bı başka zengin olur ne alakası var
Herşeyi zenginliğe getirmeyin ben onun parasinami kaldm zengin mi kalmadi bana
Puanın kırılacak ama çok zenginsin babana şöyle ozel okula göndersin, bir de altına sıfır araba missYok ya derslerim iyi şüphem yok kazanmak konusunda peki eski ilişkinizde sorunlar oldumu
İlla olursa zengin olur diyon yani
aileyle çalışmaları kötü hem de çok kötü.Birkaç şehirde imalat vb yerleri var ailecek calisiyolar tek değil o
Tamam olur söylerimPuanın kırılacak ama çok zenginsin babana şöyle ozel okula göndersin, bir de altına sıfır araba miss
Evet evet tam aklımdaki yorumMesele adamın görünüşü değil. Sizin yaşınız çok küçük. Henüz duygularınız, beğenileriniz bu yaşta net değil bu yüzden ileride onu beğenmeme ihtimalliniz çok yüksek. Ben o yaşta beğendiğim hiç bir erkeğin şuanki yaşımda beğenmiyorum. Yaşım 28.
Yaa peki pismanmisiniz acabaBen 20 eşim 34 yaşındaydı evlendiğimizde. Şimdi ben 30 eşim 44 yaşında. Yaş farkı önemli ancak tek ölçüt değil. Bazı durumlarda bir anlamı kalmıyor :)
zaten aile zenginse neden 3 senedir bir bölüme yerleşmedin yarı burslu vs kazanıp derslerim de iyi diyorsun. hiçbir zengin aile 3 sene mezuna kalsın istemezTamam olur söylerim
yok hayır pişman değilim.Yaa peki pismanmisiniz acaba
Yaş farkı çok göze geliyomu mesela:)
zaten aile zenginse neden 3 senedir bir bölüme yerleşmedin yarı burslu vs kazanıp derslerim de iyi diyorsun. hiçbir zengin aile 3 sene mezuna kalsın istemez
Ben o kadar uyanık değilim ya ahahahah bana yanlış yapmadığı müddetçe bırakamam sevdiğimi
zaten senden de küçük olurlarBen o kadar uyanık değilim ya ahahahah bana yanlış yapmadığı müddetçe bırakamam sevdiğimi
hedef neHedefim hep yüksekti ve okumak istediğim okullarda belliydi özel çok boş geliyo bide çevresindekiler özelde okuyanlara başarısız ve bı halta yaramayan baba parasiyla okuyo gözüyle baktığı icin hiç dusunmedim
Yaa oylemi çevremde çoğu insan aileyle çalışır acaba ne sorun olacak ki yani iş bu gidip geliraileyle çalışmaları kötü hem de çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?