- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.224
- 518
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
o da bir kaç seneye biter....Aşk olsun yengen az demiş bence, herif(!) dediğin senden 25-30 yaş büyük olacak. Merak ediyorum yengen kocasıyla yatak dışında ne paylaşıyor acaba?
Aşk olsun yengen az demiş bence, herif(!) dediğin senden 25-30 yaş büyük olacak. Merak ediyorum yengen kocasıyla yatak dışında ne paylaşıyor acaba?
Yaşlıdır sevaptır ne olacak son demlerini çıtırlarla geçirsin absskslşaYengesine bakarsak huzur evinden erkek sevmemiz gerek.
İstersen bugün evleniriz mi dedinGeçen yıl bir ok bölüm kazandım gitmedim içime sinmedi pek
Bir yıl daha kalayım dedim
Adamada söyledim acelem yok istersen bugün evleniriz istersen 4 5 sene sonra dedi
Ama kafama yatmadi
Vay vay vay o nr özgüven yahu kaderini kendi ellerinle mi yazdın. Geldim gidiyorum hiö diyemedim o zengin olmaz başka zengin olur diye. Vay babam Bi biz mi enayi geldik bu dünyayaYahu adam zengin bizim gibi bizde fakr diilz
Mesele zenginlik değil o olmasa bı başka zengin olur ne alakası var
Herşeyi zenginliğe getirmeyin ben onun parasinami kaldm zengin mi kalmadi bana
Bugün beklerim der, yarın yaşım 30 oldu anam torun bekliyor, tohuma mı kaçayım der.Adam beklerim demiş yersen..
Hadi adam beklerim dedi sizim kafanızdaki sevgili aileniz sizin 4 5 sene elin adamıyla evlenmeden beklemenize izin mi verecek sanki?
He derseniz en fazla 6 ay veriyorum evlisiniz.
Ayrıca yaş farkı çok siz daha ağzı süt kokan bir bebesiniz ama farkında değilsiniz.
Siz bu hikayenin gerçekliğine inanıyor musunuz ya? Bi bana mı komik geliyor şu konuda yazılanlar?Adam beklerim demiş yersen..
Hadi adam beklerim dedi sizim kafanızdaki sevgili aileniz sizin 4 5 sene elin adamıyla evlenmeden beklemenize izin mi verecek sanki?
He derseniz en fazla 6 ay veriyorum evlisiniz.
Ayrıca yaş farkı çok siz daha ağzı süt kokan bir bebesiniz ama farkında değilsiniz.
Sen univesiteye gitsen oradaki çıtırları görür bunu dehlersin bile.Geçen yıl bir ok bölüm kazandım gitmedim içime sinmedi pek
Bir yıl daha kalayım dedim
Adamada söyledim acelem yok istersen bugün evleniriz istersen 4 5 sene sonra dedi
Ama kafama yatmadi
Yok ben değil o dediİstersen bugün evleniriz mi dedin
Yengemde bı tuhaf çözemedim hem çok pişman evlendiğinde hemde çok memnun diyo erkekler yaslanmiyo büyük olsa daha iyi filanAşk olsun yengen az demiş bence, herif(!) dediğin senden 25-30 yaş büyük olacak. Merak ediyorum yengen kocasıyla yatak dışında ne paylaşıyor acaba?
Adam kendine gözü açılmamış ceylan yavrusu arıyor, aradığı yavruyu da bulmuş, daha dün bir bugün iki, kafa yapınızın uyuştuğunu ne ara anladınız? İki güzel lafa kanmayın, aceleye lüzum yok atlı kovalamıyor, sözler davranışlarla uyuşuyor mu ona bakınız sonra ağlaya ağlaya geri geliyorsunuz. Yazık oluyor.
Evlenmese ne edecekti ki?Yengemde bı tuhaf çözemedim hem çok pişman evlendiğinde hemde çok memnun diyo erkekler yaslanmiyo büyük olsa daha iyi filan
O kadar çok var ki 30 una gelip 20 de gözü açılmamış "el değmemiş" iyi aile kızı arayan yamuklar. O yüzden şaşırmıyorum.Siz bu hikayenin gerçekliğine inanıyor musunuz ya? Bi bana mı komik geliyor şu konuda yazılanlar?
Yok aslnda hicbişey belli etmedim aksine o belli etti sonra ben Ters davranmayinca acildiBen olmaz diyorum. Aile dostuymuş yarın birgün ayrılsan hoş olmaz. Yaş farkından ziyade sen 30 olsan o 40 olsa iki olgun insan derdim ama 20-30 bana çok anlaşabilir gibi gelmedi. Sanki boşlukta olduğun için bu kişiye ilgini belli etmişsin de o da sana açılmış gibi?
Yengemde bı tuhaf çözemedim hem çok pişman evlendiğinde hemde çok memnun diyo erkekler yaslanmiyo büyük olsa daha iyi filan
Uzun süredir tanıyoruz ailecekAdam kendine gözü açılmamış ceylan yavrusu arıyor, aradığı yavruyu da bulmuş, daha dün bir bugün iki, kafa yapınızın uyuştuğunu ne ara anladınız? İki güzel lafa kanmayın, aceleye lüzum yok atlı kovalamıyor, sözler davranışlarla uyuşuyor mu ona bakınız sonra ağlaya ağlaya geri geliyorsunuz. Yazık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?