- 29 Aralık 2008
- 1.729
- 3.070
-
- Konu Sahibi fatmaturk21
insallah :)) evet öyle oldu allah akıl versin herkese :)))Umarım hep böyle neşeli olursunuz :)) koparmış sizi bi üye yeni gördüm geçmiş olsun
Valla ben de 40 yaş sonrası yorumları hayretle okudum. Ben de eşim de 40 yaş üstüyüz ve herşey de gayet güzel. 15 senedir evliyiz çoluk çocuk sahibiyiz bu arada. 40 yaş sonrası erkeklere bişey olmuyor kızlar abartmissiniz yani.Buradaki arkadaşlar 40 dan sonra hayat bitiyor sanıyorlar kanımca.47 den bildiriyorum,gayet güzel giden bir cinsel hayatımız var oglan evden çıksın diye gözüne bakıyoruz
Hareketli ya, işinde gücünde sporunda, kedileri var onlarlaYaş konusu bi 6-7 sene daha sorun olmaz.Ama ondan sonrası problem bence tabi kişiden kişiye de değişir.Evden çalışıyor demişsiniz muhtemelen hareketli bir hayatı var mı?Eğer yoksa kesinlikle yaş farkı sorun oluyor tecrübe ile sabit
cok uzun süreli bir şey istemedigime karar verdim, henüz ilişki icinde de birbirimizi tanıyarak gidiyoruz zaten. gelecekte onda bu düşüncelerin olusacagı bir noktaya gelmeden biter diye tahmin ediyorum... hayırlısı tabiiYaşınız genç ve mesleğiniz saygın. Bir erkeğin koluna takıp, çevresine hava atması için gerekli koşullara sahipsiniz.
Mesleğinize başlayın, biraz hayat tecrübesi edinin. İlişkilerinizde yeteri kadar yol almadan cinselliğe geçmeyin. Siz yorgun gece nöbetlerinden geleceksiniz, o ise her daim evde olacak.
Bir işe yaramadığı düşüncesi oluşabilir, bir mesleği yoksa da zamanla saygı duyamazsınız.
eğitimliyim de, alanım olmayan bi noktada cok da anlamamıstım o zaman işini. UI designer oldugunu sonradan öğrenmis bulundumEvden çalıştığına emin misiniz? Ne iş yapıyor peki? Hani eğitimsiz biri olsanız anlamaz diyeceğim ama doktor olacağım demişsiniz
2 yetişkin insansınız eger kafa yaşınızda ağır farklar yoksa bence problem değil ama hemen evlilik deme bi bak bakalım 3 ay daha hiç bişey
Yaşı çok dert eden bir insan değilim ama 3 ayda evlenmeye karar vermek için çok erken bana sorarsanız biraz daha yaşayın ilişkinizi daha cicim ayları herşey toz pembe gelmesi çok normal
Herkes yazmıştır yorumları okumadım ama,etrafımda bu tarz yaş farkının olduğu evlilikler ilk başta iyi gibi görünse de sonu iyi olmuyor.Erkekler bir yaştan sonra daha çabuk çöküyor.Yıllar sonra baba-kız gibi duruyorlar.Ben hiç çevremde iyi bir örneğini görmedim.
kanmak degil de aslında farkindayim cogu seyin, su an güzel gidiyor olmadıgı noktada elbette bitecek diye bakıyorum ben buna biraz... ayak uyduramadıgımız noktada ayrılır yollarımız diye düsünüyorum yani...Daha genceciksiniz ya adam tabi ki size ilgi sevgi verecek neden böyle şeylere kanıyorsunuz? Onun sizden başka seçeneği yok çünkü, anneniz ile adamın yaş farklı resmen yok denilecek kadr az. Onu yanınıza yakıştırıyor musunuz geçekten? Adam hayattan tadını almış yaşayacağı ne varsa yaşamıştır size bir zaman sonra da ayak uyduramayacak.
Bunların bilincinde olmanız güzel, umarım herşey istediğiniz gibi olur :) Ara ara güncelerseniz de sevinirim merak ediyorum gidişatı.kanmak degil de aslında farkindayim cogu seyin, su an güzel gidiyor olmadıgı noktada elbette bitecek diye bakıyorum ben buna biraz... ayak uyduramadıgımız noktada ayrılır yollarımız diye düsünüyorum yani...